reklama

Kwietniówki 2010!!!

Paulka ale ci zazdroszczę że to już się zaczęło.
Ja od dzisiaj jestem na zwolnieniu w końcu zasłużony odpoczynek:-) no i korzystając z pierwszego dnia w domku przemeblowałam salon, wypastowałam parkiet i przesadziłam wszystkie kwiatuszki ;-) ale jestem z siebie dumna. ;-) a teraz z nieciepliwością czekam na 17 bo idę do ginekologa ciekawe co nowego się dowiem hmmm ... chciałabym zobaczyć moją kruszynkę ciekawe czy w 37 tyg robią USG? czy już na tym etapie nie jest to konieczne co wy o tym sądzicie?

reklama
Mamusia ja miałam właśnie w 37t3d ciąży ostatnie usg... ale to nie jest powiedziane że beziesz miała... wiem że sa dziewczyny które od 30 tc nie miały usg i nie bedą mieć

Próbuje zjeść obiad... ale co wezme coś do ust to aż mnie mdli... fuj, ależ mi niedobrze...aż mną trzęsie :szok:

Ostatnia edycja:
CUDNOŚCI!! Śliczna jest... ale kurcze faktycznie wszytkie te nasze kwietniówkowe dzieciaki takie ładne... mówi się że nie ma brzydkich dzieci ale widziałam już takie że nawet patzreć się nie dało. A nasze to same słodycze...

Jeny dziewczyny Was nadrobić to trzeba mieć końskie zdrowie!!! :-D

Widzę, że mamy 2 nowe maluszki, przy czym jeden to Kinder Niespodzianka- suuupeeer !!!

Paulka- jak mąż się pojawi to pojedź na IP i sprawdź co i jak- po co żyć w stresie.

13x13- na początku eskę wyślesz... a potem... hm... zależy od osoby :-)

A ja wku... chodzę. Rano dowiedziałam się, że moja asystentka z dniem 31 marca odchodzi... wrrr... i teraz muszę nowej szukać... No i Bartuś ma prikaz siedzieć kolejny tydzień w brzuszku i nie robić żadnych numerów, bo mamusia organizacyjnie leży!!!

Byliśmy z Kubą na 2 godzinnym spacerku i nawet się nie uchetałam... no szok... jakiś dobry dzień mam :-D Kuba zachwycony wiosną! Szok jak takie dzieci widzą i opisują różnicę w wyglądzie świata. No i po zimowej przerwie nagle oświadczył- Mamusiu nie wziąłem łopatki, grabek i wiaderka!!! Taaaak sezon piaskownicowy czas inaugurować :-D:-D:-D

Jutro buty muszę mu kupić (jeszcze wchodzi w jesienne, ale są 'na styk'), nad kurtką jeszcze medytuję, bo w sumie rękawki przykrótkie, ale jak się bluzę wyciągnie... hm... trzeba to przemyśleć, bo ceny tych małych kurtek są ABSURDALNE!!!

daga.. byłam na SMS-owym i mamy małą rozbieznośc odnosnie wagi małej Julii, mnie tatus Juleczki w mms-ie napisal,że wązyła 3000g, ty masz info od elli ze 2950...hhmmm chyba trza poczekac, aż mamuska już sie wszystkjiego dowie, bo tatus mógł byc za bardzo przejety:). Pomijam fakt,iż napisal,ze mala urodzila sie ok. 10:), a ella podała 9:52:)

daga.. byłam na SMS-owym i mamy małą rozbieznośc odnosnie wagi małej Julii, mnie tatus Juleczki w mms-ie napisal,że wązyła 3000g, ty masz info od elli ze 2950...hhmmm chyba trza poczekac, aż mamuska już sie wszystkjiego dowie, bo tatus mógł byc za bardzo przejety:). Pomijam fakt,iż napisal,ze mala urodzila sie ok. 10:), a ella podała 9:52:)

hehe mysle ze facet jak to facet zaokraglil, zeby było latwiej :-)

damy im czas i w razie "w" zweryfikuja:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry