reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Ależ faceci takie sprawy zawsze upraszczają :))) Wg mojego np. Kuba od stycznia jest już 3 latkiem (przypomnę, że on dopiero w czerwcu skończy 3) :))) Moim zdaniem Ella wie co pisze ;)))

Dagsilka i kici DZIĘKI WIELKIE za pomoc

Dziewczyny wszystkim też dziękuję za trzymanie kciuków - dzisiaj odebrałam wyniki biopsji i jestem mega szczęśliwa bo okazało się że to nie guz a tylko powiększony kanał mleczny HURAAAAAAAA co oznacza że będę mogła karmić piersią maluszka:-)

Ostatnia edycja:
heheheh no właśnie tak pomyślalam, co tam bedzie sie facet rozdrabniał:):):)

hihi, mój to by pewnie napisał tylko "już" :tak::tak::tak:

Dagsilka i kici DZIĘKI WIELKIE za pomoc

Dziewczyny wszystkim też dziękuję za trzymanie kciuków - dzisiaj odebrałam wyniki biopsji i jestem mega szczęśliwa bo okazało się że to nie guz a tylko powiększony kanał mleczny HURAAAAAAAA co oznacza że będę mogła karmić piersią maluszka:-)

no to pysznie Basieńka....cieszymy się z Tobą....

Basiu-super wiadomość!!
wstawilam na zamkniety foto- zeby sie pochwalic nowym kolorem włosów i krótką fryzurą....:)no i brzuchem, a przy okazji wkleilam Pana Tate bo nie miałam innej foty ;-)
mdłosci mi troche przeszły, do kibelka też nie biegam od kilku godzin...wybiore sie chyba do sklepu bo jeszcze obiadu nie zjadlam i nic nie mam w lodowce nawet:baffled:

Bardzo ładnie wyglądasz ,wręcz kwitnąco:-)
U mnie bez zmian brzuch się stawia i tyle w czwartek idę do lekarza to może będę wiedziała coś więcej.Ale teraz to wydaje mi sie że przenosze tak jak pierwszego synka:-) I dobrze bo jakaś depresja straszna mi się zaczyna !!!I szczerze mówiąc odechciało mi się porodu przed czasem więc niech siedzi sobie spokojnie w brzuszku jak najdłużej, a ja postanowiłam tylko się lenić a żeby nie chciał wyjsc szybciej.

Dziewczyny ale produkcja nie moglam sie przebic do ostatniej strony.Z tego co pamietam to mniej wiecej wszystko oki u was.
Tylko Paulka cos nie tak,to znaczy pewnie zaczelo sie u niej.Trzymamy kciuki oczywiscie i oby wszystko bylo w jak najlepszym porzadku.
Juleczka widze juz jest slicznosci male.Noi Asia sie jeszcze rozpakowala gratulujemy.
U nas tak sobie.Noc nalezala do tych nieprzespanych.Nie moge sie wygodnie ulozyc i spania nie ma.No i nie zapomnijmy o czestym wstawaniu do kibelka dzis to juz bylo chyba 5 razy
jeszcze tak sie pic chce w nocy jak na zlosc.Jeszcze trzy tygodnie damy rade..

reklama
Paulka myślę,że podjeli rozsądną decyzję. Niech Zosia sama zdecyduje :)))

Kwiatuszku Hania jest słodka, a jak pięknie już mówi. Aż się wzruszyłam :))) Ja też chcę tak z małą czytać:-) Myślę,że zacznę jej czytać jak tylko się urodzi, muszę się wybrać do księgarni po jakieś bąblowe książeczki.

Basiu super,że to nic groźnego. Ja mam zmiany mastopatyczne w prawej piersi i też muszę je kontrolować.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry