Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
da-waj foto da-waj foto![]()
Popieram

Z abrakadabra to ja mam jeszcze inny typ...Dziewczyny help...
to Ubranka do chrztu Abrakadabra lniane ubranka do chrztu bawełniane ubranka do chrztu Wyjątkowe ubranka do chrztu
czy to Ubranka do chrztu Abrakadabra lniane ubranka do chrztu bawełniane ubranka do chrztu Wyjątkowe ubranka do chrztu
jako ze to pytanie do publiczności to nie powiem co obstawiam![]()
u nas dzisiaj znowu płacz po kąpieli...którego tez nie kumam. Zjadł o 16.45, poszliśmy na spacerek. O 19 kąpiel i ok, ubieranko ok, czesanko ok, na rączki iiiiiiii syrena, cycek...jeszcze większa syrena, łożeczko apogeum darcie jakby zrzynali ....o co kaman...nie mam pojęcia. W końcu zasnął ze zmęczenia po pól godziny na rękach u męża. A przez ten czas próbowqliśmy parę razy podac cycka i odłozyc do łózeczka, ale nic to nie dawało. Dopiero jak zasnąl u męza, ten polożył go mi do cyca, synek zjadł, odbił, do łóżeczka, i...oczy jak 5 zł, ale pokwekal i zasnął...
![]()
i o 20.30 juz dziecka nie bylo:-) Takze narzekac nie moge,kolki sie zdarzaja ale nie codziennie,raczej dokuczaja malemu gazy ale tez nie zawsze.
ze szczescia:-)
). Powyzej 14 dni bez kupki - nalezy interweniowac u lekarza.