reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kwietniówki 2010!!!

wybieram spodenki.. czyli jestem w mniejszosci :-)

wstydze sie:zawstydzona/y:
Bo do figury 13 to mi daleeeeko, oj daleeeeko

.

nie marudkuj, figure 13 ma tylko 13, wiec nie ma to tamto :-)
ja kce foto ja kce foto:-)

swoje zdjecie bulwiaka-okraglaka dalam, a jak psiaspiola powiedzila ze trzeba podkreslac biust i talie to widocznie miala racje a Ty sie nie znmasz :-)

da-waj foto da-waj foto :-D

reklama
Witam się i ja...Lenka leży obok kopie mnie po nerkach,ostatnio tak macha tymi nogami jakby gdzieś biegła a jak ktoś znajdzie się w jej zasięgu to dostanie pare kopów.W nocy tradycyjnie o 3 pobudka na jedzonko ale tatko nakarmił wsunęła w 5 min nie otwierając nawet oczu i dalej kimka.My chrzcimy w sierpniu i imprezę robimy w domu :szok: cały czas się zastanawiam czy to oby dobry pomysł..13 ja bym wybrała sukieneczke

witam panie!!

ufff udało mi się nadrobic:-)

13 ja za sukieneczką jestem

aniez gratuluję przedszkola, wiem jaki to wyczyn, mnie się ledwo udało prywatne niby-przedszkole znależć, a miejsca były tylko dlatego, ze niedawno otworzyli. no i te 6 km w jedną stronę to całkiem spory kawałek. jak załatwiałam początkiem maja to już nigdzie miejsc na wrzesien nie było w prywatnych, do publicznego mój za mały jest, a w złobkach jeszcze gorsza masakra...

gosieńka super ze imprezka sie udała!

wszystkim chorym życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!

co do babć cenię sobie ogromnie odległość i to ze nikt mi nie pomaga, wystarczy 5 min z moją mamuśką i już się kłócimy o to, czy małemu jest zimno, że nie trzeba go na gorącu pieluchą tetrową przykrywać etc, teściowa to teściowa, teraz mieszkam z ciotką, czasem chce się bawić z Jerzem, a mnie trafia jak to widze... ale ja to zawsze byłam samosia straszna:-)

bezczelnie się pochwalę- doczekałam się pozwolenia na budowę ( a już myslałam ze nigdy ten moment nie nastąpi, 2 lata i 4 miesiące walki...) i 12.07 zaczynamy wreszcie mój domeczek:-)

miłego dnia

Witajcie kobietki:-)
Jakoś mało czasu na neta przy takiej aktywnej dwójce, więc rzadko zaglądam... poza tym Justka jakoś nie za bardzo lubi pospać w wózku na świeżym powietrzu:-(, więc musimy sobie jakoś radzić:rofl2: poza tym dzisiaj budzi się z krzykiem... co się dzieje?!

Ba, mam nadzieję, że zdrówko już lepiej... udanej wizyty:tak:
Agnieszka, może jak Janek zobaczy tort to mu się odwidzi:eek: a myślałam, że tylko moja Jola jest nastawiona na wieczne zaprzeczenia:-D udanych zakupów:-)
Telewizor....u mnie niestety bez się nie obejdzie, mąż maniak telewizyjny, więc ulubiona rozrywka wieczorem to pilot w ręku +tv:-), ma to po swojej mamusi;-)

No to dokładnie tak jak u nas... szczególnie odkąd mąż wziął Cyfrę
... ale dzięki temu mam swojego House'a:-D
jak widać córcia mamusi, synek tatusia:-D a Twojego zdjęcia swojemu A nie pokazywałam, bo bym była zazdrosna:-p
Daga, a gdzie można oblukać sukienkę dla Oli?

Witam się i ja:)lepiej późno niż wcale...
moje dziecie zmęczone poranną wycieczką śpi a ja na szybkości sprzątam i robie obiad.
Dziś odwiedziłam z rana moją firmę i pochwaliłam się moim synkiem. Antoś na dzień dobry jak szczapiła go moja dyrektorka obzynzolił jej całą marynarkę twarożkiem- ot ulało się chłopaczynie:):-Ddziewczyny maluszkiem zachwycone ..

:-D:-D:-D Dobry patent:-D:-D:-D

13x13, a kiedy Ty chcesz robić chrzciny, bo jak teraz to chyba są te komplety za ciepłe:eek: a może cos takiego: szydelkowe ubranko do chrztu ULA REKODZIELO (1078289498) - Aukcje internetowe Allegro
a jak już miałabym wybierać to komplet Tulipan:tak:
Ewka, gratulki początków swojej budowy... najlepiej jest na swoim, chociaż sporo nerwów i rzeczy się z tym wiąże:tak:

widzę, że Ty też posyłasz starsze dziecko do przedszkola... ja też mam zamiar, ale nie wiem czy wyrobię finansowo, bo jak z mojej to 1/3 pójdzie na ten cel:-(

Dobra, pora zając się szykowaniem do spacerku, bo mała śpi, a starsza rozkłada na części pierwsze karuzelę:shocked2:

nie marudkuj, figure 13 ma tylko 13, wiec nie ma to tamto :-)
buahaha, no niby fakt

ja kce foto ja kce foto:-)

swoje zdjecie bulwiaka-okraglaka dalam, a jak psiaspiola powiedzila ze trzeba podkreslac biust i talie to widocznie miala racje a Ty sie nie znmasz :-)

da-waj foto da-waj foto :-D
wieczorem zmolestuje Ł o jakies foto

bezczelnie się pochwalę- doczekałam się pozwolenia na budowę ( a już myslałam ze nigdy ten moment nie nastąpi, 2 lata i 4 miesiące walki...) i 12.07 zaczynamy wreszcie mój domeczek:-)

miłego dnia
super, ze wreszcie krok blizej!

U nas SLONCE od rana! Jak tylko dziec mi sie obudzi transportuje ja na ogrodek. Ja na czuwaniu musze byc, bo w sprawie auta przyjezdzaja. Noc minela mi wysmienicie, i juz dawno tak wyspana nie bylam - Polus wstala raz przed 4 , pocyckala 3 minuty po czym zapadla spowrotem w kime az do 7.30. Cycki ma mi rozsadzic, no ale na jakies ustepstwa w koncu musimy isc, nie? :-D

Milego dnia mamuski!

reklama
U nas tez dzis wyczekiwana kupa :-D
Pozatym dziecko mam mega regularne - kupy robi w srody i w soboty :-D:-D:-D jak duzy lotek kiedys :-D:-D:-D

Jesssu dziewczyny jeszcze tydzien szelek. Juz nie moge na nie patrzec!

Do góry