reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
u nas dzisiaj znowu płacz po kąpieli...którego tez nie kumam:baffled:. Zjadł o 16.45, poszliśmy na spacerek. O 19 kąpiel i ok, ubieranko ok, czesanko ok, na rączki iiiiiiii syrena, cycek...jeszcze większa syrena, łożeczko apogeum darcie jakby zrzynali ....o co kaman...nie mam pojęcia. W końcu zasnął ze zmęczenia po pól godziny na rękach u męża. A przez ten czas próbowqliśmy parę razy podac cycka i odłozyc do łózeczka, ale nic to nie dawało. Dopiero jak zasnąl u męza, ten polożył go mi do cyca, synek zjadł, odbił, do łóżeczka, i...oczy jak 5 zł, ale pokwekal i zasnął...:dry:

Ja tak miałam w niedzielę i okazało się, że dziecię było przemęczone i spiące, bo mało spało w ciągu dnia:eek:

Iza, takie chwile są niezapomniane... ja też tak zareagowałam na pierwszy uśmiech... już nie mogę się doczekać jak będzie się śmiała i gaworzyła, bo napatrzeć się nie mogę na siostrzeńca:-D
Ilona, i te wnętrza Cie przekonały... :-D szkoda, ze u nas takich przyjemności brak:-(
Katik, aż tydzień:szok: moja by nie wytrzymała jednego dnia i zakrzyczała nas:shocked2:
dzien dobry:-)

moje dziecie spi, kot spi, pranie juz zrobilam, obiad praktycznie naszykowalam tylko na gaz wstawiac, posegregowalam ubranka bo kolezanka ma przyjsc to sie czesci za malych pozbede, pozmiatalam i nie mam co robic.....
moze sobie jakas kapiel relaksacyjan strzele :-) K. wyslal mi artykol o "fantazyjnie wystrzyzonej linii bikiniii"..... ech... brak sexu mi chlopa wykonczy....

heheheheheheheheheh

Zapraszam do mnie...:-)
może się skusisz na ostre cięcie:-p

Dziewczyny, pisałam na ogólnym, ale i tu się wypowiem, że mam problem ze spaniem małej w wózku na świeżym powietrzu:sorry: najlepiej spi opatulona w swoim własnym łózeczku... nie wiem czy to tak mam być, bo z Jolą było całkiem na odwrót...
Poza tym my już po pierwszym szczepieniu z wagą 5600 i po usg bioderek, na którym radiolog stwierdził, ze wsio OK i następna kontrola nie jest potrzebna... jakoś nie jestem do tego przekonana, bo przy Joli nie miałyśmy USG, ale babka obejrzała sobie przynajmniej dokładnie jej bioderka

wieczorem zmolestuje Ł o jakies foto

super, ze wreszcie krok blizej!

U nas SLONCE od rana! Jak tylko dziec mi sie obudzi transportuje ja na ogrodek. Ja na czuwaniu musze byc, bo w sprawie auta przyjezdzaja. Noc minela mi wysmienicie, i juz dawno tak wyspana nie bylam - Polus wstala raz przed 4 , pocyckala 3 minuty po czym zapadla spowrotem w kime az do 7.30. Cycki ma mi rozsadzic, no ale na jakies ustepstwa w koncu musimy isc, nie? :-D

Milego dnia mamuski!

Katiś to ja czekam :-D

cos mi net szaleje:-)jezyk mnie nie boli ( ja z tych nie lizacych buhahahahahahahahaha) tylka raczka:-D ale co to za zycie...... kazdy narzad ma swoje wlasciwe umiejscowienie i funkcjonalnosc..... :-Dhehe juz sobie wyobrazilam jak Kac za ta wiewiora lata o parku hehehehehehehehe.... moze go przetrzymam jeszcze..... heheheheBeti, a po co ja mam przyjechac do Ciebie :-D ????

Ostatnia edycja:
Beti widziałam ale już raczej nie dojdzie -poza tym wolę przymierzyć... pojedziemy zobaczymy może to tylko tak strasznie grubo wygląda??? albo mają coś ładnego na lato:)

Ok zabieram ciacha maślane i spadam na spacer:)

Daga....coby na golasa po lesie za klementyną nie biegał bo go jeszcze o zoofilię posądzą.
Mi po porodzie opadlo chyba nieco libido moje drogie, albo po prostu jestem zmęczona..bo jak przytulam się do podusi to mam odlot i nie w głowie mi sekscesy- ... No i aktualnie zaczęłam plamić po tym zastrzyku i jakoś tak nie fajnie...no ale czas w końcu rozpocząć aktywne życie seksualne coby 40 zł i obolała doopa po zastrzyku nie poszły na marne buahahahah:-D

reklama
Ehhh te chłopy ja to czasem myśle że mój jakby urodził się kobietą byłby blondynką z kawałów,najlepsze jest jak zostanie z małą sam i jak np trzeba ją przebrać,to potem jak wróce i widzę lene ubraną w śpiochy a na nich bluzeczka to już nie wiem czy śmiać się czy płakać no ale przecież nie zacznę się śmiać bo foch zaraz będzie:tak:.Jak zmieniał pierwszą pieluchę z kupą to wsystko było zasrane 4 pampersy mała tatuś łóżko koc i Bóg wie co jeszcze..no ale jest już coraz lepiej praktyka czyni mistrza:-D

Dziewczyny odnośnie kupy to mogę podpowiedzieć bo też mieliśmy problem,na początku doktorka myślała że to zaparcia ale po 5 dniach kupka była normalnej konsystencji i w końcu okazało się że mam mało pokarmu i mała płakała z głodu:szok: i poprostu wszystko co zjadła wchłaniała i musieliśmy ją dokarmiać i w ten sposób straciłam całkowicie mleko:-( ale i tak cieszę się że chociaż te ponad 2 mies ją karmiłam...

Do góry