• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kwietniówki 2010!!!

kittek niesamowite jak tanio. Przez jakie biuro tur. to załatwialiście?

My załatwialiśmy przez Wezyra, świetne biuro. Nie polecam triady. Niby ten sam hotel oferują,ale warunki gorsze. My z Wezyra nie dopłacaliśmy specjalnie,a dostaliśmy apartament jak byśmy conajmniej dwa razy tyle płacili. No i w zasadzie z tego hotelu prawie nie trzeba wychodzić bo jest tam wszystko. Jedzenie booooomba,tęskno mi to tych rarytasów jakie zapodawali :)
Moim zdaniem w Turcji nie opłaca się brać 3*, najlepiej wybierać 5* i szukać hoteli prowadzonych przez Niemców bo wtedy jest rewelacyjnie, ordnung musi być :) W niższych hotelach łatwo jest złapać 'zemstę Sułtana'.

A jeśli chodzi o ulubione miejsca to kocham jeszcze Prage :)

Dziewczynom, które wybierają się w moje okolice polecam ogrody Hortulus w Dobrzycy oraz Bursztynowy pałac w Strzekęcinie.

reklama
Matka Polka Daga o tej porze na bb???? No no no :tak:;-);-);-)

Ale Niemcy przechlapali sprawe. Od jutra u osmiornicy, ktora przewidziala zwyciezce nalezy typowac numerki lotto.

My załatwialiśmy przez Wezyra, świetne biuro. Nie polecam triady. Niby ten sam hotel oferują,ale warunki gorsze. My z Wezyra nie dopłacaliśmy specjalnie,a dostaliśmy apartament jak byśmy conajmniej dwa razy tyle płacili. No i w zasadzie z tego hotelu prawie nie trzeba wychodzić bo jest tam wszystko. Jedzenie booooomba,tęskno mi to tych rarytasów jakie zapodawali :)
Moim zdaniem w Turcji nie opłaca się brać 3*, najlepiej wybierać 5* i szukać hoteli prowadzonych przez Niemców bo wtedy jest rewelacyjnie, ordnung musi być :) W niższych hotelach łatwo jest złapać 'zemstę Sułtana'.
zdecydowanie. A juz w razie czego 4*+
I do Wezyra dodalabym jeszcze Jet Touristic - solidne biuro, i duzy wybor hoteli. Osobiscie znam wlasciciela, i naprawde moge ich polecic - 4 letnie doswiadczenie pracy w biurze podrozy robi swoje :sorry2:

ja tez sie witam tutaj...
nocka spokojna, pogoda sie robi, my cycusiamy i na dworek spadamy :-)

piszcie, piszcie dziewczyny o tych wakacjach i wklejajcie linki, bo ja wciaz natchnienia szukam :tak:

milego dnia !

My w Mielnie bedziemy od 7-14:tak:
Jesli chodzi o Karpacz to naprawdę polecam, mnóstwo swietnych kwater a szlaków od wyboru do koloru do niektórych miejsc mozna nawet dojść mając maleństwo w wózeczku:tak: np. Schronisko w Samotni- magiczne miejsce:happy2:
Mielno to miejsce wakacyjnych wypadow mojego dziecinstwa. Fantastyczne miejsce, piekna plaza...Choc teraz pewnie bym juz nic nie poznala ;-)

Mąż miał dziś wolne to żona wymyśliła mu robotę- malowanko przedpokoju! Bo mi się kolor znudził. Chłop westchnął, kupił wałek i pomalował! No Anioł!!!
A my dzionek spędziliśmy u mojej mamusi- się wybyczyłam :-D
Aniez - gdzie takie modele sie kupuje? Albo gdzie sa kursy doszkalajace???
No Twoj mezulek jest naprawde wybitny :tak:

Czesc Sloneczka :-)

Pijemy kawke i spadamy na zakupy. Dzis dzien targowy, wiec warzywka i owoce prosto ze straganu.
No i pewnie przy okazji jakies ciuchy hahaha

Do potem!!!!!!!!!

No i pewnie przy okazji jakies ciuchy hahaha

kurcze, ja to chyba jakas dziwna jestem...
przed ciaza to co miesiac wydawalam fortune na ciuchy, zawsze musialam miec cos nowego no i nigdy nie mialam w czym chodzic...

a teraz........hmmm....

pojechalam raz na zakupy, kupilam 2 pary spodni, 2 sukienki, 4 bluzki i finito....w ciuchy z przed ciazy wszystkie na luzie wchodze i wydaje mi sie ze mam pelna szafe i nic nie potrzebuje...normalnie cos mi na mozg padlo...
nie powiem - oszczednosc wielka, tylko obawiam sie ze to objaw starzenia :sorry2:

kurcze, ja to chyba jakas dziwna jestem...
przed ciaza to co miesiac wydawalam fortune na ciuchy, zawsze musialam miec cos nowego no i nigdy nie mialam w czym chodzic...

a teraz........hmmm....

pojechalam raz na zakupy, kupilam 2 pary spodni, 2 sukienki, 4 bluzki i finito....w ciuchy z przed ciazy wszystkie na luzie wchodze i wydaje mi sie ze mam pelna szafe i nic nie potrzebuje...normalnie cos mi na mozg padlo...
nie powiem - oszczednosc wielka, tylko obawiam sie ze to objaw starzenia :sorry2:

Mam to samo:-D i tez M mi ostatnio powiedział że chyba się starzeję;-):-D

Witam kobietki:-)
Dziecię najmłodsze śpi, chłopcy u tatusia na wsi szaleją a ja mam czas was nadrobić:tak:

reklama
moja córka znów na basenie z Tatusiem
uwielbia "pływać" w pływaczkach i nurkować (to drugie mnie zaskoczyło) bo ona taki bojidudek
no ale ja mam przynajmniej chwilkę wytchnienia bo jak już ktos tu kiedyś napisał: jedno dziecko to looksus :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry