reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniówki 2010!!!

kittek niesamowite jak tanio. Przez jakie biuro tur. to załatwialiście?

My załatwialiśmy przez Wezyra, świetne biuro. Nie polecam triady. Niby ten sam hotel oferują,ale warunki gorsze. My z Wezyra nie dopłacaliśmy specjalnie,a dostaliśmy apartament jak byśmy conajmniej dwa razy tyle płacili. No i w zasadzie z tego hotelu prawie nie trzeba wychodzić bo jest tam wszystko. Jedzenie booooomba,tęskno mi to tych rarytasów jakie zapodawali :)
Moim zdaniem w Turcji nie opłaca się brać 3*, najlepiej wybierać 5* i szukać hoteli prowadzonych przez Niemców bo wtedy jest rewelacyjnie, ordnung musi być :) W niższych hotelach łatwo jest złapać 'zemstę Sułtana'.

A jeśli chodzi o ulubione miejsca to kocham jeszcze Prage :)

Dziewczynom, które wybierają się w moje okolice polecam ogrody Hortulus w Dobrzycy oraz Bursztynowy pałac w Strzekęcinie.

reklama
Matka Polka Daga o tej porze na bb???? No no no :tak:;-);-);-)

Ale Niemcy przechlapali sprawe. Od jutra u osmiornicy, ktora przewidziala zwyciezce nalezy typowac numerki lotto.

My załatwialiśmy przez Wezyra, świetne biuro. Nie polecam triady. Niby ten sam hotel oferują,ale warunki gorsze. My z Wezyra nie dopłacaliśmy specjalnie,a dostaliśmy apartament jak byśmy conajmniej dwa razy tyle płacili. No i w zasadzie z tego hotelu prawie nie trzeba wychodzić bo jest tam wszystko. Jedzenie booooomba,tęskno mi to tych rarytasów jakie zapodawali :)
Moim zdaniem w Turcji nie opłaca się brać 3*, najlepiej wybierać 5* i szukać hoteli prowadzonych przez Niemców bo wtedy jest rewelacyjnie, ordnung musi być :) W niższych hotelach łatwo jest złapać 'zemstę Sułtana'.
zdecydowanie. A juz w razie czego 4*+
I do Wezyra dodalabym jeszcze Jet Touristic - solidne biuro, i duzy wybor hoteli. Osobiscie znam wlasciciela, i naprawde moge ich polecic - 4 letnie doswiadczenie pracy w biurze podrozy robi swoje :sorry2:

Witam się porannie :-)
Wszystkim mamusiom wyjeżdżającym na wakację życzę mnóstwa słoneczka :-)
Wracam do Was za kilka dni :-)

do pogadania!

ja tez sie witam tutaj...
nocka spokojna, pogoda sie robi, my cycusiamy i na dworek spadamy :-)

piszcie, piszcie dziewczyny o tych wakacjach i wklejajcie linki, bo ja wciaz natchnienia szukam :tak:

milego dnia !

My w Mielnie bedziemy od 7-14:tak:
Jesli chodzi o Karpacz to naprawdę polecam, mnóstwo swietnych kwater a szlaków od wyboru do koloru do niektórych miejsc mozna nawet dojść mając maleństwo w wózeczku:tak: np. Schronisko w Samotni- magiczne miejsce:happy2:
Mielno to miejsce wakacyjnych wypadow mojego dziecinstwa. Fantastyczne miejsce, piekna plaza...Choc teraz pewnie bym juz nic nie poznala ;-)

Mąż miał dziś wolne to żona wymyśliła mu robotę- malowanko przedpokoju! Bo mi się kolor znudził. Chłop westchnął, kupił wałek i pomalował! No Anioł!!!
A my dzionek spędziliśmy u mojej mamusi- się wybyczyłam :-D
Aniez - gdzie takie modele sie kupuje? Albo gdzie sa kursy doszkalajace???
No Twoj mezulek jest naprawde wybitny :tak:

Czesc Sloneczka :-)

Pijemy kawke i spadamy na zakupy. Dzis dzien targowy, wiec warzywka i owoce prosto ze straganu.
No i pewnie przy okazji jakies ciuchy hahaha

Do potem!!!!!!!!!

No i pewnie przy okazji jakies ciuchy hahaha

kurcze, ja to chyba jakas dziwna jestem...
przed ciaza to co miesiac wydawalam fortune na ciuchy, zawsze musialam miec cos nowego no i nigdy nie mialam w czym chodzic...

a teraz........hmmm....

pojechalam raz na zakupy, kupilam 2 pary spodni, 2 sukienki, 4 bluzki i finito....w ciuchy z przed ciazy wszystkie na luzie wchodze i wydaje mi sie ze mam pelna szafe i nic nie potrzebuje...normalnie cos mi na mozg padlo...
nie powiem - oszczednosc wielka, tylko obawiam sie ze to objaw starzenia :sorry2:

kurcze, ja to chyba jakas dziwna jestem...
przed ciaza to co miesiac wydawalam fortune na ciuchy, zawsze musialam miec cos nowego no i nigdy nie mialam w czym chodzic...

a teraz........hmmm....

pojechalam raz na zakupy, kupilam 2 pary spodni, 2 sukienki, 4 bluzki i finito....w ciuchy z przed ciazy wszystkie na luzie wchodze i wydaje mi sie ze mam pelna szafe i nic nie potrzebuje...normalnie cos mi na mozg padlo...
nie powiem - oszczednosc wielka, tylko obawiam sie ze to objaw starzenia :sorry2:

Mam to samo:-D i tez M mi ostatnio powiedział że chyba się starzeję;-):-D

Witam kobietki:-)
Dziecię najmłodsze śpi, chłopcy u tatusia na wsi szaleją a ja mam czas was nadrobić:tak:

reklama
moja córka znów na basenie z Tatusiem
uwielbia "pływać" w pływaczkach i nurkować (to drugie mnie zaskoczyło) bo ona taki bojidudek
no ale ja mam przynajmniej chwilkę wytchnienia bo jak już ktos tu kiedyś napisał: jedno dziecko to looksus :)

Do góry