zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Katik, tak z innej beczki, w jakiej czesci jukeja mieszkasz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Srodkowa Anglia, kawaleczek od Birmingham.Katik, tak z innej beczki, w jakiej czesci jukeja mieszkasz?
tak jak moj Ł. Niecierpi Niemiec i Niemcow, ale to co pokazali w 1 meczu sprawilo, ze jest ich najwiekszym fanemA ja mam nadzieję że Niemcy wygrają...nieważne ile ... na poczatk MŚ nie pomyślałabym żeby Niemcom kibicowac ale podoba mi się jak tym razem grają
A my stwierdziliśmy, że owszem na 2-3 dni do Sopotu możemy skoczyć, w góry czasami pojechać, do Mielna mamy 14 km więc czasem się na spacer wybierzemy,ale nie ma to jak wyjechać gdzieś za granicę. Wcale nie wychodzi dużo drożej a komfort o niebo lepszy. Dwa lata temu byliśmy w Turcji, wcześniej we Włoszech. Włochy owszem drogie,ale w Turcji jest super i tanio.
Zapłaciliśmy 1990 za 8dni (opcja all inclusive) hotel 5***** w cenie mieliśmy apartament 2 piętrowy, cały w marmurach, z tarasem, 2 sypialniami, salonem, kuchnią i 2 łazienkami. W cenie wyżywienie 24h, nawet jak wracaliśmy z dyskoteki to o 4 rano zamawialiśmy szaszłyki albo coś innego na ciepło. Na plaży też oczywiście jedzenie i alkohol za darmo. W samym hotelu szło się pogubić 3 baseny, 6 restauracji, spa, korty, dyskoteka, itp. Zresztą same zobaczcie. Club Paradiso Hotel Alanya
My byliśmy w sezonie, a znajomi byli we wrześniu w *** na 15 dni i zapłacili 1800zł.
Polecam!
OO a kiedy sie do Rowów wybieracie?? My pod koniec sierpnia... i do jakiego osrodka??
A to my
Zobacz załącznik 262310Zobacz załącznik 262309Zobacz załącznik 262308Zobacz załącznik 262307
Path witaj, śliczne fotki!!
Katik masz rację, niech małż wie jak ciężko trzeba się w domu napracować:-)
Kwiatuszku zdrówka dla Tymusia!!
mnie jakoś polskie morze wcale nie fascynuje, siedzieć tam tydzień dla jednego dnia słonca, ehhh, jak coś to górki na jeden dzień, przynajmniej z maluchami:-)
lizus hehehe
Ktoś pytał o namiar Apartamenty nad morzem, Pensjonaty Rowy, Kwatery nad morzem, Apartamenty Rowy
jak będę to napiszę czy warto
buziaki
cześć Dziewoje :-)
13, dzięki za namiary...fajnie te apartki, ale ja musze mieć blisko ośrodek rehabilitacji dla M, więc u mnie Rowy odpadają :-(
ale miałam dziś noc...hehe...starsza zaszalała :-)
wczoraj dostała od tatusia 5 jajek-niespodzianek z serii pieski i tak była zaciekawiona jakie pieski są w środku, że otworzyła wszystkie....oczywiście czekolady nie ruszyła, tylko nie wiedzieć czemu zostawiła w łóżku (ja nie wiem jak Ona to zrobiła, że ta czekolada była pod pościelą)...no i sobie zapomniała o tej czekoladzie wieczorem i poszła z nią spać...obudziła się o 2 w nocy (akurat karmiłam Hankę) i przyszedł do naszej sypialni murzynek Bambo ! Jejku, jak ja ją zobaczyłam, to myślałam, że padnę...dokarmiłam Hankę, wchodzę do niej do pokoju, a tam: łóżko w czekoladzie, pościel w czekoladzie, podłoga w czekoladzie, a rano dodatkowo zauważyłam: przedpokój w czekoladzie, podłoga w naszej sypialni w czekoladzie, stolik też, łazienka w czekoladzie...ja wyglądałam tak:
x 50, a Ona tak:
x 50...nie wiem jak Ona to zrobiła, pewnie tam gdzie się dotknęła, to ślad zostawiała, jedyne co mi powiedziała, to że sobie zapomniała o tej czekoladzie
...no i dziś od rana było wielkie sprzątanie...Niunia sprzątała, a ja pilnowałam....tylko że Jej się to sprzatanie - zamiast być karą - spodobało i teraz się boję coby mi łobuziak powtórki nie trzasnąl....
mówie Wam: małe dzieci mały kłopot, duże dzieci duży kłopot :-)
A kiedy dokładnie??
Bo my będziemy w Sarbinowie 16-26 sierpnia :-)
Ehhhhhh Bieszczady Bieszczady... byłam raz ... pięknie tam...
A w Karpaczu jeszcze nie byłamale kiedyś pojedziemy a co!
Ten pensjonat całkiem sympatyczny, ale do plaży daleko (ja już te nieszczęsne Rowy na pamięć znam), z tym że do jeziora bliskoMy w zeszłym roku byliśmy tu Wakacje w Columbus Rowy - apartamenty, studia, suity - Rowy nad morzem I w tym też bym pojechała, ale spóźniłam się z rezerwacją
Więc już zarezerwowałam sobie tydzień w przyszłym roku
ale to w maju- dla zdrowia i urody, bo na przyszłoroczne wakacje chcę do Turcji.