gosienkag76
Fanka BB :)
Witamy się wieczorkiem:-)
Kittek ty kusicielko jedna
ile bym dała aby posiedzieć przy kominku z lampką wina;-) no ale do Koszalina to jednak kawałek
Miłej imprezki i mam nadzieję że mężuś gola jakiegoś strzelił
Gosia po co ci nowa klawiatura
tak sobie dobrze radzisz a ile smiechu przy tym 
Agnieszka bidulko, mam nadzieję że spokojnie dojedziesz
Zdrówka dla Mareczka.
Elve dzięki
Emilo zachwycony panią a jemu naprawdę trudno dogodzić
Filonka dobrze że mały w miarę spokojnie przespał nockę, jak wyjdą zębidła to powinno być lepiej
Do nas goście jednak nie dojechali będą jutro, może to i dobrze bo Helenka dzisiaj strasznie marudna a chłopaków energia rozpiera;-)
Muszę wam powiedzieć że spotkałam dzisiaj dziewczynę której synek też ma chodzić na angielski z Emilem no i jej nie bardzo odpowiada sobota na zajęcia .Generalnie wolałaby w ciagu tygodnia i tak koło 18,19 .Ja jej na to że to za późno bo wiadomo wieczorkiem dzieciaki zmęczone po całym dniu no i że moi chłopcy o 20 już są w łózkach. Ona w ciężkim szoku była że tak szybko.Wiec się jej pytam o której jej dzieciaki chodzą spać, dodam że starszy ma 8 lat a młodszy 9 miesięcy.Ona na to że tak koło 23,23:30
Wtedy to ja zrobiłam wielkie oczy i zapytałam się jej czy ona wieczorem ma w ogóle czas dla siebie.Oczywiscie stwierdziła że nie
No ale każdy robi jak chce;-)
To sie rozpisałam
Miłego wieczorku kobietki
Kittek ty kusicielko jedna
ile bym dała aby posiedzieć przy kominku z lampką wina;-) no ale do Koszalina to jednak kawałek
Miłej imprezki i mam nadzieję że mężuś gola jakiegoś strzelił

Gosia po co ci nowa klawiatura
tak sobie dobrze radzisz a ile smiechu przy tym 
Agnieszka bidulko, mam nadzieję że spokojnie dojedziesz
Zdrówka dla Mareczka.Elve dzięki
Emilo zachwycony panią a jemu naprawdę trudno dogodzić
Filonka dobrze że mały w miarę spokojnie przespał nockę, jak wyjdą zębidła to powinno być lepiej

Do nas goście jednak nie dojechali będą jutro, może to i dobrze bo Helenka dzisiaj strasznie marudna a chłopaków energia rozpiera;-)
Muszę wam powiedzieć że spotkałam dzisiaj dziewczynę której synek też ma chodzić na angielski z Emilem no i jej nie bardzo odpowiada sobota na zajęcia .Generalnie wolałaby w ciagu tygodnia i tak koło 18,19 .Ja jej na to że to za późno bo wiadomo wieczorkiem dzieciaki zmęczone po całym dniu no i że moi chłopcy o 20 już są w łózkach. Ona w ciężkim szoku była że tak szybko.Wiec się jej pytam o której jej dzieciaki chodzą spać, dodam że starszy ma 8 lat a młodszy 9 miesięcy.Ona na to że tak koło 23,23:30
Wtedy to ja zrobiłam wielkie oczy i zapytałam się jej czy ona wieczorem ma w ogóle czas dla siebie.Oczywiscie stwierdziła że nie
No ale każdy robi jak chce;-)To sie rozpisałam

Miłego wieczorku kobietki

Wczoraj wchodzę do przedszkola, jakieś matki z rozwianym włosem przede mną, dzieci im się na szyję rzucają i ryczą, a co robi mój brzdyl: krokiem posuwistym idzie wzdłuż ścianki działowej, na której wisi tablica korkowa i zamiast stęsknioną mamę witać, zbiera pinezki i wpina w tablicę