reklama

Kwietniówki 2010!!!

aaa i moja też lubi ciepełko...a na noc zakładam jej niedrapki, bo łapki ma tak zimne, że szok...dzisiaj rano się budzę, a niedrapek z prawej łapki w dziobie siedzi, wymemłany na maxa...ale jaki pyyyyyyszny był, hmmmm :-) :-) :-)

reklama
dziewczyny wiecie takmi sie przypomniało:czy pamiętacie naszą WESOŁA24 ciekawe co u niej?nie odzywa sie juz do nas, choć już kilka innych dziewczyn też nas opuściło.

Moje dziecko z tych zimnolubnych, kiedyś już pisałam że niczym jej nie przykrywam bo jak tylko coś poczuje na nogach to zaraz się wykopuje:)
Największy problem mam teraz na spacerach bo ona nienawidzi czapki:(

A ja się zastanawiam co z Wronią i Dagą np. ... coś cicho
A Marek to nie wiem czy ciepło czy zimnolubny... raz śpi przykryty po uszy raz odkryty totalnie (tej samej nocy) więc nie wiem... Ale raczej bardziej zimnolubny ... zresztą u nas nie ma wysokiej temperatury... jak już palimy to na piecu 40st. max. (mamy z pompą) jak jest więcej to zdychamy od razu...

reklama
Helence też lada dzień wyjdą zębole bo już je widać tylko przebić się muszą :)
Dzięki bogu ona w nocy śpi spokojnie tylko w dzień ją męczą:(

TO JA WOLAŁABY WŁASNIE ZEBY W DZIEŃ TO TAK INACZEJ, A NOCKI TO KOSZMAR BO NIEPRZSPANE.a w dzien to raczej u niego szybki sen bo najdłuzej to 1h, to wtedy staram sie porobic porzadki w domu. bo czasie wolnym tylko dlasiebie to raczej juz nie wiem co to jest... no może teraz jak siedze na bb. i to zarAZ ZMYKAM tez w kimano, bo dziec 4 razy sie budzi w nocy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry