reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Cześc osiemnastki
miałam nadrobić ale tylko 4 strony zdążyłam i oczy mi się zamykają...
Ten kto wymyśli l te gorące kamienie i mizianie nimi ciała powinien nobla dostać -dynamit przecież każdy mógł wymyślić:-D

Aniez nasz blok to blok widmo -nie słychac sąsiadów -przez miesiąc nie wiedziałam że ktoś tu mieszka i wtedy komuś coś cieżkiego spadło na podłogę na górze... po kolejnym miesiącu spotkałam w windzie ludzia a po następnym na korytarzu słyszałam basy sąsiada -ale w domu cicho. Rozmawiałam z sąsiadem powiedział że nie wiedział ze tu dziecko mieszka:-D a myślałam że w bloku grzej esię w sezonie grzewczym...

Daga
ja???? zołza???? never:-D:-D:-D ale fakt faktem gdybym miała nie mieć czasu dla własnego dziecka a mieć go na pieczenie sernika to psa bym sobie sprawiła

no to spadam moze jeszcze coś doczytam

Monia no to może jakiś fajny wieczór ci się szykuje:) Ja tam lubię się godzić z moim małżem:)

taaaa, kolacje dobrą zrobił :-)...ale ja ostatnio jakaś antyprzytulankowa jestem :-(

gdybym miała nie mieć czasu dla własnego dziecka a mieć go na pieczenie sernika to psa bym sobie sprawiła

hihihi padłam po tym zdaniu (za jego ksztalt i przejrzystosc mysli :-) )...ale co prawda, to prawda....

Filonka, nie o to mi chodziło... po prostu twoje posty emanują dużą dozą emocji:-) lubię je:-)
Monia, ja Cię przytulam;-) mam nadzieję, że mężowi też się dasz:tak:

heloł, heloł...

jejku, moja też nienawidzi czapola, aż mnie strach bierze co to będzie w zimie...chociaż już teraz staram się czapę zakładać, bo przecież jesień przyszła...

brawa dla tej Pani :-)...jejku jak się cieszę, że mam to samo zdanie, bo już myślałam, że coś zemną nie tak, ufffffffff...
a ja sie ciesze, ze nie tylko mnie to w oczy kłuło

ja chcę Go na zięcia ! dla Hanki :-)

Kittek, kolorowo u Ciebie, kolorowo :-):-):-) dawaj przepis na sałatkę (jak jeszcze nie wrzuciłaś, bo tam jeszcze nie dotarłam)..i dla Ciebie też buuuuuuuuuziale :-)

janiemogeztaaparatka :-D:-D:-D

ooo dzizes, powariowali ?

Zielona, bidulko, oby było lepiej...

Ja powiem szczerze, że mam problem ze spaniem starszej...odkąd H jest z nami, to L upiera się, żeby spędzać wieczory i zasypiać przy nas...trwa to już dobre 4 mce, na początku nie zwracałam na to uwagi, ale teraz jest to coraz bardziej męczące...no i zasypia ok 21:30-22, ale to po moich rozmowach, czasem kazaniach...już przemeblowaliśmy jej pokój, by nas widziała jak zasypia, nawet chciałam jej kupić nowe łoże, ale nie chce...mam nadzieję, że powolutku sobie to ułożymy, ale widzę, że łatwo nie będzie :no::no:

no i posprzatałam dziś swoją chałupę...tak się o Katikowej naczytałam ostatnio, że chyba mnie ruszyło...ale okien nie myłam...
i sobota zleciała...

a ja dzis wreszcie do okien dotarlam. Zbieralam sie juz 2 dni i pogodny mi bylo zal na dokonczenie porzadkow - wolalam tylek na ogrodku plaszczyc. No ale dzis nie bylo zmiluj sie, poszly okna, firanki , odkurzanie...
idę wszamać jakąś kolację (poburmuszyłam się dziś trochę na M i słyszę stukot talerzy, więc chyba się chłop chce podlizać i kolacyję żonie zapoda :-):-):-))...

miłego....

Daga[/B] ja???? zołza???? never:-D:-D:-D ale fakt faktem gdybym miała nie mieć czasu dla własnego dziecka a mieć go na pieczenie sernika to psa bym sobie sprawiła
hahahahahhahahahahahaha
hahahahhahahahahahahahahahhahahhahahhahahahhahahahhahahahahah
hahahahahhahaha

dzis roboczo u nas
nadrabialam zaleglosci na farmie :-D i w domku.
Nie uwierzycie, ale dzis ugotowalam sobie pierwszy raz obiad od tygodnia!!!!!!!
od poniedzialku zarzucalam gotowe pierogi, krokiety, raz zgrzeszylam w mc donalds....
a dzis mnie wzielo i zrobilam leczo. ehhhh jakie dobre mi wyszlo!

aha, no i wlasnie wlaczylam pierwszy raz od tygodnia tv. rodzice sprzedali mi newsa, ze Mam Talent sie dzis zaczyna, no wiec wlaczylam, ale to pora kapieli Malej , wiec dawaj na gure szuru buru....
Zeszlam na dol, to juz mi sie ogladac nie chcialo, zrobilam sobie salatke bananowo, jablkowo brzoskwiniowa i klikam :tak:

katik -smacznego, ty to ochoty musisz narobic
beti- a to sie ciesze, a co do emocji, booo ja tak wlasnie jestem, straszne wrazliwa emocjonalnie , ma to dobre i złe strony.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry