gosienkag76
Fanka BB :)
Agnieszka czasami może być tak że Janek nie będzie gotowy na to aby pójść do przedszkola
wtedy naprawdę nic na siłę bo więcej można złego zrobić.
Emilo poszedł do przedszkola jak miał 3 lata i dzień w dzień była walka aby chciał iść do przedszkola, on nie płakał on wrzeszczał, kopał normalnie sceny jak z Egzorcysty
Wszyscy mi mówili że nie mam się martwić że on mnie próbuje i ja głupia słuchałam. Tylko ta próba trwała prawie rok (fakt że mój dzieć z tych upartch;-)) Dodatkowo zaczął się jąkać normalnie z dnia na dzień .To było ponad moje siły poszlismy do psychologa i okazało się że on po prostu nie był gotowy na przedszkole, dodatkowo urodził się Mateuszek to tez wywołało kumulację emocji
Generalnie w kolejnym roku tez nie było super, dopiero chętnie poszedł do zerówki
Mateuszek tez nie chciał chodzić do przedszkola jak miał 3 lata, więc odpuściłam sobie tym bardziej że nie pracowałam .Jak miał 4 lata chętnie poszedł do przedszkola
Każde dziecko jest inne, sama jestem ciekawa jak to będzie z Helenką
wtedy naprawdę nic na siłę bo więcej można złego zrobić.Emilo poszedł do przedszkola jak miał 3 lata i dzień w dzień była walka aby chciał iść do przedszkola, on nie płakał on wrzeszczał, kopał normalnie sceny jak z Egzorcysty
Wszyscy mi mówili że nie mam się martwić że on mnie próbuje i ja głupia słuchałam. Tylko ta próba trwała prawie rok (fakt że mój dzieć z tych upartch;-)) Dodatkowo zaczął się jąkać normalnie z dnia na dzień .To było ponad moje siły poszlismy do psychologa i okazało się że on po prostu nie był gotowy na przedszkole, dodatkowo urodził się Mateuszek to tez wywołało kumulację emocji
Generalnie w kolejnym roku tez nie było super, dopiero chętnie poszedł do zerówki

Mateuszek tez nie chciał chodzić do przedszkola jak miał 3 lata, więc odpuściłam sobie tym bardziej że nie pracowałam .Jak miał 4 lata chętnie poszedł do przedszkola

Każde dziecko jest inne, sama jestem ciekawa jak to będzie z Helenką

jaka znowu komoda? Mamy jedną na ciuchy z szufladami i dzieci mają ciuchy w komodach ale co z tego?? Ta ma 4 szafki duże i 4 malutkie szufladki??? Normalnie zatrzęsło mną...zresztą mężem też...