reklama

Kwietniówki 2010!!!

cześć moje zołzy i nie zołzy kochane ale się uśmiałam niestety mam tylko chwilkę więc życzę zdrówka wszystkim chorym mamom i dzieciaczkom przegnać choróbska ale już . Niestety nie dam rady dzisiaj odpowiedzieć na posty bo już mąż czeka z niuniem na rękach i wzywają mnie do kąpieli niunia oczywiście. Melduję że od jutra niestety będę rzadziej na forum bo od jutra wracam do pracy i nie będzie mnie od 4 rano do 6 po południu., a o 7 już go szykujemy do kąpieli.

Do napisania

powodzenia i wytrwałości życzę
boziu 4 rano środek nocy
wielki szacun

reklama
Ella kochana, uwierz mi,ze ja w tej spraiw i tak milion razy wszytko kasuje nim posta wysle - ucze sie powsciagliwosci, czy ak to tam sie mowi, zeby nie napisac wszytkiego.... :-)

a gibos bedzie, bo tata dzisiaj z polowania wraca wiec swieza dziczyzna nadciaga, tesciowa grzybow nazbierala zatem odzcie do nas :-D

to jak ten gibos z dziczyzną i grzybkami będzie gotowy to ja poproszę o info :-p wyślę pocztą pojemnik i poproszę o odesłanie :-D

czesć .
tak jak wspominałam dziś miałqm rodziców na obiadkiu. po południu pojechalismy rodzinnie na wypad nad rzeke. teraz małego usypiam i mam czas dla siebie bez zadnych obowiązków.
Daga- nawet nie wiesz jak bym chciała, bo ja to bigosu ne umiem zrobić a zwłaszcza takiego.mmm
iza813- napewno sie powoli poukłada tak po waszej mysli. 3mam kciuki. głowa do góry.
aniez- zdrówka dla Kubulka. nio i tak duzo niech pije by sie nie odwodnił
annaoj kce- to wytrwałosci życze, jeszcze troszke
kici69- fajni ze weselicho udane, szkoda tylko ze tak ze zdrówkiem żle, a wiec zdrowiej szybciutko

podziękowała koleżanko :-D

poczytałam was trochę ale nie mam siły odpisywać choróbsko nie chce mnie opuścić i do tego biegunka:-(

mamusiu no u mnie z siłami też kiepsko, ale jestem już tak wyczerpana że nawet się zdrzemnąć nie mogę... jakaś masakra... dobrze, że ja nie mam biegunki... Zdrówka kochana!!

Ostatnia edycja:
cześć moje zołzy i nie zołzy kochane ale się uśmiałam niestety mam tylko chwilkę więc życzę zdrówka wszystkim chorym mamom i dzieciaczkom przegnać choróbska ale już . Niestety nie dam rady dzisiaj odpowiedzieć na posty bo już mąż czeka z niuniem na rękach i wzywają mnie do kąpieli niunia oczywiście. Melduję że od jutra niestety będę rzadziej na forum bo od jutra wracam do pracy i nie będzie mnie od 4 rano do 6 po południu., a o 7 już go szykujemy do kąpieli.

Do napisania

To oznacza, ze bedziesz tylko godzinke z synkiem? Szczerze wspolczuje. Ja wracam od listopada na 5h, ale z domu. Szefostwo zgodzilo sie na prace zdalna i tylko raz w tygodniu na jakies spotkanie bede musiala jezdzic. Dzieki temu nie musze szukac zlobka ani niani, bo z babciami u nas slabo - jedna pracuje, druga schorowana :-( Mam nadzieje, ze jakos dam rade pogodzic dziecia z praca.

Do napisania

o masz... no jak ja się cieszę, że firma dała mi dodatkowy płatny urlop.. jakbym miała jutro do roboty iść to chyba bym umarła przy biurku... :szok: nie dość że czuję się jak za przeproszeniem z dupy, to jeszcze niewyspana bym była bo snu po weselu mało zaznałam... ale od 4 do 18 - szacun Basiu!! ja myślałam że ja bym miała duże nieobecności bo od 6 do 19... heh... no ale to dopiero od października

Hej!!! Witam Niedzielnie
Cieszę się, że życie tu powraca :-) Farmy Was powciągały na maxa :-)
Pogoda zaczyna kuźlować. Słońce z deszczem, a nocami kosta i piec w akcji. Nie dajcie się choróbskom. Mamusia smectę zapodaj sobie. Brałam w ciąży i teraz też mi pomaga
Iza już w Paryżu... To przeprowadzka z prawdziwego zdarzenia. Napewno troszkę ciężko się oswoić.

Oj mamuśki, mamuśki. Widzę małą reprymendę dałyście koleżance :-) Widzę porządek trzymacie :-)
A u nas... No więc Adaś nauczył się przewracania na bok i strasznie nas tym zadręcza. jak tylko się go położy on myk na bok, 3 min i wrzask, bo chce spowrotem. I tak latamy między swoimi zajęciami, a nim. Przekręca się non stoper. Której malec też tak robi?? Mam nadzieję, że wreszcie mu się to znudzi :baffled:
Zajrzę do Was jutro, bo w domu jak po tornadzie ;-)

Mój :baffled::baffled::baffled::baffled: i też non stop i w dodatku jak sie rozpędzi to i na spaniu tak robi a potem ryk..... :eek:
Ehhh chorowitki wy moje wszytkie zdrowiejcie i miejcie siłę na BB :tak:
Wracającym do pracy mamom wielki szacun i brawa

A ja śmigam już na nowym dysku... część haseł pozmieniałam już więc nie jest źle...Teraz pisze z wami a jedną noga woże Marka w wózku coby go szybko uspać zasnął mi o 18 i musiałam go budzić na kąpanie i ani myślał spać teraz już prawie kima a drugi dzić już tez na mnie czeka cobym się przy nim połozyła... sem wychowała :zawstydzona/y:
Dobra zmykam teraz ale pewnie jeszcze wpadne jak dzieciarnie pousypiam

reklama
Witam wieczorkiem:-)
Kosmici pojechali;-) no i pozostawili po sobie taaaaaaaaaki bałagan:szok:

13x13 przecież my się ciebie boimy;-) ty to taki nasz forumowy pitbull:-D
A jeszcze po tym masażu kamieniami :-p niby Warszawa daleko ale nie ma co ryzykować:blink:

Akatta no jesteś bo już myślałam że się zatraciłaś w tym robieniu zakupów.No i pochwal się co tam nabyłaś:tak:

Mamusia zdrówka dla ciebie

Basia kurcze 4 rano współczuję

Iza będzie dobrze:tak: początki zawsze są trudne najważniejsze że chłopcy dobrze znieśli przeprowadzkę

Agnieszka ta twoja teściowa to........:angry:

Aniez zdrówka da synka i oby drugi się nie zaraził

Tyle zapamiętałam:rofl2:

Dobra zmykam położyć chłopaków i oczywiście będę monitorowała wątek główny bo pewnie jeszcze jakieś rewelacje będą:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry