Dagsila
zaMargolciowana :D
to jak ten gibos z dziczyzną i grzybkami będzie gotowy to ja poproszę o infowyślę pocztą pojemnik i poproszę o odesłanie
![]()
w sensie ze kuriera podeslesz i poczeka az naloze by zabral czy koperte ze znaczkiem dołaczysz

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to jak ten gibos z dziczyzną i grzybkami będzie gotowy to ja poproszę o infowyślę pocztą pojemnik i poproszę o odesłanie
![]()

HEHE obawiam sie ze do tego czasu miec nie bede, bo kucharzenie najprawdopodobniej w przyszla sobote:-)
Nie ma takiej opcjipowiedziałam już mojemu M że robisz gibos na dziczyźnie a on ją uwielbia i powiedział że mam zamówić u ciebie słoiczek.

o ile cos ustrzelił, a jak nie to z zamrazarki cos wyciagnie, albo jeszcze lepiej - on zrobi a my wszyscy sie najjemy
w sensie ze kuriera podeslesz i poczeka az naloze by zabral czy koperte ze znaczkiem dołaczysz![]()
na dworze zimno na maxa to się gibos w transporcie nie zepsuje
wręcz tylko zyska na smaku
To jak ??
mogę liczysz na Ciebie prawda ??no to bedzie pretekst zebyscie czesciej do mnie przyjezdzały
tata na przyszly tydzien powinien mi podrzucic miechoo ile cos ustrzelił, a jak nie to z zamrazarki cos wyciagnie, albo jeszcze lepiej - on zrobi a my wszyscy sie najjemy
![]()

no to bedzie pretekst zebyscie czesciej do mnie przyjezdzały
tata na przyszly tydzien powinien mi podrzucic miechoo ile cos ustrzelił, a jak nie to z zamrazarki cos wyciagnie, albo jeszcze lepiej - on zrobi a my wszyscy sie najjemy
![]()
no co Ty w naszą pocztę polską nie wierzysz ?? dołączę list przewozowy pocztexu z przerzuceniem opłat na odbiorcęno i Ty tylko naładujesz do pojemnika gibosu i zalepisz
na dworze zimno na maxa to się gibos w transporcie nie zepsuje
wręcz tylko zyska na smaku
To jak ??
mogę liczysz na Ciebie prawda ??
skoro tak to mogę pojemnik wysłać do niego![]()
![]()
![]()