Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja zrobilam to samo co kwiatek na nk. Kto ,mnie zna to wie,że to ja ( nie czuje jak rymuje:-)). Dosatje ostatnio zaposzenia od jakis facetów i zaczyna mnie to juz wkurzac. No wczoraj np dostałam od jakiegos 62 latka...no prosze ja Was. Oczywiscie on znajomych miał 0. Fuck.kurde raz gdzies napiszesz i juz cie odnajda...
zmienialm wyglad jak cos
Moja nie ma katarku, ale codziennie jej muszę czyścić rano nosek. I wiem coś o tym. U nas zawsze kończy się płaczem. Głową kręci na wszystkie strony. Też mi głupią, że muszę jej to robić.co dzien rano u Tymusia nos zawalony i codzien akcja sól morska + gruszka i syrena na cały wieżowiec
biedny Tymek
w takich chwilach jak musze go "podejść" przytulic a potem włożyc gruche w nos to mam takie gupie obawy że nadwerężam jego zaufanie
swietny pomysl
ja do dzis utrzymuje kontakty z kolezanką z sali poporodowej z czasow Hani
dziewczynki sa urodzone tego samego dnia i tak srednio co 3 miesiace sie widujemy
w przypadku synka niestety nie nawiazalam znajomosci bo wzielismy sale platną jedynke zeby mezul z nami spal wiec nikogo nie poznalam
Trafiły mi się 2 fajne dziewczyny na sali. Dzieci urodziły się 31 marca, 1 i 2 kwietnia. Wszystkie byłyśmy bardzo długo w szpitalu, ja niestety najdłużej, więc miałyśmy czas na rozmowy. Co prawda utrzymuje kontakt tylko z jedną. Na początku z tą drugą smsowałyśmy. Teraz jakoś ucichło. Ta jedna wraca do pracy od października, więc najlepsza pora żeby się spotkać.Maonka, fajnie że masz kontakt z kolezanką ze szpitala... fajnie pewnie będzie dzieci porównać po tylu miesiącach;-) no a ja już zmieniłam na spacerówek i jest OK, choć musze ją kłaść do spania na bok, bo nie chce inaczej zasypiać![]()
Ty mi tu nie rób smaka. Już szybciutko przepis poproszę na odpowiednim wątkuWitam;-)
Nocka u nas spokojna, ale pobudka również o 7:00. Później dziecię mi trochę na tarasie pospało, ale może 20min. bo się stolarz z wierceniem włączył - wrrrrr:/
M. i teść pojechali do Wrocka odebrać nasze meble do sypialnii, a ja piorę, prasuję i paprykę z teściową robię oraz ogórki z miodem i chili. Lena w huśtawie nam asystuje. Dostała swoją ulubioną ostatnią zabawkę - paczkę z arachidowymi chrupkami i szeleści. Zmykam na dół, później będę.
Miłego dnia, Kwietniówki!!
ja zrobilam to samo co kwiatek na nk. Kto ,mnie zna to wie,że to ja ( nie czuje jak rymuje:-)). Dosatje ostatnio zaposzenia od jakis facetów i zaczyna mnie to juz wkurzac. No wczoraj np dostałam od jakiegos 62 latka...no prosze ja Was. Oczywiscie on znajomych miał 0. Fuck.
a ja dostalam wiadomosc: widzialam pania pod tesco z dzieckiem.....

na nk? od obcego?
Mam nadzieję że z Boryskiem dzisiaj lepiej
Mam nadzieję że katarzydło cię ominie

no i smaki narobiłaś pewnie wszystkim
Ja tam muszę spać z mężem bo uwielbiam się do niego przytulać i nie ma opcji że będzie spał na kanapie.Pewnie jak będziemy mieć po 50 lat to wtedy każdy będzie miał swoje łóżeczko ale teraz 

a ja dostalam wiadomosc: widzialam pania pod tesco z dzieckiem......