Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ehh nie dałam rady pogoniłam tatę i padłam...... Chyba po raz pierwszy nie dałam rady
Na szczęście tatusiowi się udało marudka uspać i aż do 4 miałam spokój.... Szczerze mówiąc z dnia na dzień te często nocne pobudki mnie wykańczają i już nawet przestaję słyszeć, że mały płacze i trzeba mnie budzić.
..a teraz je za 3ech :-) także głowa do góry, na pewno będzie lepiej :-)
..duże to moje małe szczęście :-)

... no Ł. musi się nauczyć, żeby psa pilnować, bo Pola więcej będzie na podłodze! A jak zacznie raczkować, to w ogóle będzie 'jatka'.U mnie dom pełen futrzaków i nie chciałabym, żeby było inaczej... dzieci super chowaja się ze zwierzyńcem i są bardziej empatyczne w stosunku do innych zwierzaków. Nasza suczka to jest najlepszy przyjaciel Kuby i Bartka... Trzeba uważać, to fakt, ale pies się szybko uczy, że nie można zadeptać stworzonka, co pełznie w stronę jego łapy... swoją drogą- bezcenny widokJak czytam wasze perypetie psowo kotowe ( katik , Daga )to się ciesze ze nie mam stwora żadnego .

a mały może wyczuwał Twoje zdenerwowanie dlatego Tobie się nie udało go uspokoić ? W każdym razie skoro małż się spisał to możesz go teraz co noc prosić
Nie zdarza się to często. Więc bateryjki naładowane. :-) Przez tą zmianę czasu, moja Alicja już o 18 ziewała, wiec jest już po kąpieli i smacznie śpi. No, ale na pewno pobudka też będzie wcześniej
Więc nie wiem czy się cieszyć.