Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

My w tym czasie pojechaliśmy do tesco na zakupy ale o tym na odpowiednim wątku;-) W drodze powrotnej skusiły mnie panierowane paluszki mozarelli z żurawiną w Mc Donald's
Smaczne były, ale tylko 3szt. Młoda już wykąpana i śpi. Cyrk zrobiła w kąpieli, bo nie znosi głowy myć, a pół piaskownicy chyba do domu na kłakach przytargała, więc musiałam jej głowę porządnie umyć. Tak mi jej szkoda było, bo płakała jak nigdy, choć starałam się delikatnie.Sauza jest niezla. to ta zlota wiec ona spakuje dobrze z pomaranczami. Mozesz ja zmieszac z Cointreau. Ja jednak jestem zwolenniczka saute![]()
mały spi, goscie pojechali do 2 rodzinki, mam chwile....
no to i rozwinełam temat o Warszszwce.
moze imacie racje, ale jeden przypadek w rodzinie byl i tego nie da sie niczym wytlumaczyc zwlaszcza K.
ale wlasnie po kontakcie z kolezanka, mowi mi ze bedzie oki, bo ich nowe miesz nie jest juz w centrum a w strone Piaseczna czyt. Józefosław i ze to zamkniete nowe osiedle wiec pewnie K namowie na nocleg. :-)baaardzo bym chciala.
mamo Paulinki- 3mam kciuki za owocne starania, i szybkie zafaslkowanie.:-)
a co do cos mocniejszych trunków...wiem wiem zawieje teraz włoszczyzną ...ale polecam Sambuke.... jak dla mnie super rozgrzewa od środka, ma anyzkowy troche smak, zapach, no i najwazniejsze tez trzeba umiec ja pic. super smakuje z nia ekpresso,
teqile tez piłam, wlasnie z sola i cytrynką ,ohhh troche zakreciło.po 3 głębszych.
ale teraz po takim czsie jak powyzej 2 lata bez alkh. to i po słabym piwku mnie kreci.![]()
Ella super, ze myslicie o drugim szkrabie, bycie jedynakiem wcale nie jest fajne.R jest i źle wspomina dziecinstwo w samotności. a kg po szybko Ci zlecą przy dwójce ;-)
sama bardzo bym chciala rodzeństwo dla Z lecz póki co niestety nie mogę :-(
co do mycia główki teściowa kupiła Z takie coś RONDO KĄPIELOWE CANPOL DO MYCIA GŁOWY BEZ ŁEZ (1749369435) - Aukcje internetowe Allegro ale od razu sobie ściąga, próbuję ją przekonac do niego , lata w nim po mieszkaniu ale jak przychodzi do mycia to jest pisk i ściąga od razu.
myślałam nad takim czyms ABAKUS Kubek do mycia głowy + GĄBKA GRATIS (1766421750) - Aukcje internetowe Allegro ale nie wiem czy by się sprawdziło, a tak strasznie mi jej szkoda jak płaczę podczas spłukiwania głowki