Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Pamiętam, że Kittek i Ella świętują rocznice ślubu a więc morza miłości dla Was co by na całe życie starczyło
:-)
jedynie może kurtkę jej w tym roku zakupię, a najlepiej 2 częściowy kombinezon dla mojego wywrotowca

myslalam, ze juz sie staracie, widzialam Twoje posty na Starankach....coraz częściej łapię się na myślach o drugim bąblu, oby jak najszybciej udało nam się stanac na nogi aby móc sobie pozwolic na drugie szczęście
ella - wszystkiego, co najlepsze!!
gosienka - podbijam pytanie Love;-)
U mnie bardzo pracowity dzień. Nakręcałam film na katalog 12 (zabierałam się za niego od tygodnia), który cześć z Was pewnie jeszcze dzisiaj dostanie;-)
Ugotowałam wielki garnek leczo, który miał starczyć na 2 dni i co? Moje stwory zjadły dzisiaj całość, a ja sama dwie dokładki brałam![]()
Na poczcie trafiłam na bardzo nieciekawą sytuację - stałam już przy okienku, gdy słychać było chłopaków ok. 20-25 lat. jeden uciekał i krzyczał "odpczep sie! nic do Ciebie nie mam!" a drugi go gonił. Wpadli do budynku poczty, a konkretnie do bramy w której poczta jest, bo to dom mieszkalny a na parterze po prawej poczta a po lewej sklep z art. dla zwierząt, na środku obskurne wejście na klatkę schodową. Drugi dopadł pierwszego i zaczął go bić, ale tak strasznie, że aż echo niosło odgłosy, masakraW kolejce nie było żadnego faceta, na poczcie też same baby, ale szybko wezwano policję, a ta przybyła migiem i wezwała karetkę dla rannego. Ten, który go pobił oczywiście przed przybyciem policji zwiał![]()
![]()
Normalnie centrum Wrocka, a takie historie.. Szok. Do końca dnia się pozbierać nie mogłam i od razu zadzwoniłam do Pajdokracji zapytać, czy z małą wszystko ok i prosić Panią, by sprawdzała komu drzwi klubu otwiera, bo tacy wandale to nie wiadomo gdzie wlecą.
Idę mała usypiać, a później w ramach relaksu planuję pielęgnację stóp sobie zafundować i zmienić kolor lakieru na paznokciach;-)
myslalam, ze juz sie staracie, widzialam Twoje posty na Starankach....
Rocznicujacym Kittkom i Elli wszystkiego najjjjjjjjpiekniejszego. Milosci kazdego dnia.
A ja z kazdym dniem utwierdzam sie w przekonaniu , ze nie nadaje sie na matke nastolatki....
Jak widze jakie idiotyzmy leca na MTV, ktore ona namietnie oglada, jakies Koszmary mienionych randek, Szał ciał, jakies superslodkie urodziny, w ktorych nastolatki dostaja od rodzicow w prezencie urodzinowym samochody i inne takie "gadzety"... matko!
Za moich czasow czytalo sie bravo, czy bravo girl, a strony z poradami dotyczasymi sexu przegladalysmy z wypiekami na policzkach...
Teraz dwunastolatka przerabia juz ktoregos chlopaka z kolei, i wiecznie nawija o tym kiedy jej wreszcie cycki urosna wieksze....
nie zart"Teraz dwunastolatka przerabia juz ktoregos chlopaka z kolei," nie no to już chyba żart ?
Elvie, ja jak tam mieszkałam, a było to dobre 10 lat temu, to za ciekawie się też tam nie mieszkało, więc naprawdę trzeba mieć silne nerwy...i to większość to 16-letnie szczeniaki, które nie mają ze sobą co zrobić....
hehe, Katik, jak tak piszesz to mi się przypomniała jedna scenka z życia rodzinki N: ciśniemy raz do rodziców autostradką, Tatuś 'kima' za kierownicą, ja pilnuję aby Tatuś nie zasnął na dobre, H walczy ze smoczkiem, muzyka poważna w tle (to uspokaja nerwowych kierowców :-) ) i nagle w tą monotonną, przytłumioną szumem autostrady sytuację wbija się ożywiona L z pytaniem: " czy Wy sobie zdajecie sprawę, że Selena Gomez jest prawdopodobnie w ciąży z Dżastinem Biberem ??? " :-)...stary się ocknął, a ja się osunęłam ze śmiechu z fotela...ja do dziś nie wiem skąd moja mała-duża L ma takie informacje :-)...
a tak na serio Kochana, to nato się nie da przygotować, więc ja idę na żywioł :-) (i wcale mnie nie zdziwiło ostatnio jak moja 9-latka spakowała na wyjazd na obóz 2 staniki: biały i czarny, do koloru, żeby nie było :-))...