Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mam nadzieję że już się uspokoiła. 
jeszcze jutro też nie idą bo jakiś sprawdzian sześcioklasistów jest 
, w takim razie czekamy aż w pracy i w domku wszystko ogarniesz.
Zdrówka dla Olki i przytulaski przesyłam.
;-)Hejka
Ten dzisiejszy dzień mega zwariowany. Helence z trzech przylepionych plasterków został tylko jeden, nalepiliśmy na niego zwykły plaster aby Helenka sobie go nie ściągnęła ale nie wiem czy do jutra zostanie.Podejrzewam że blizna będzie ale co tam akurat w takim miejscu że w sumie to nie będzie widać.
.
muszę tylko papier z przedszkola donieść i na tej podstawie lekarka weźmie dla niej szczepionkę z sanepidu .
stanowczo za późno szli spać ;-)<----ELVIE zdaje sie ze zrozumialam pytanie i nawet odpowiedzialam poprawnieA moja obiadu bez miecha nie zje i nie ma dla niej problemu sama na kawalki dzieli i nie chce mies rozdrabnianego, kotleta mielonego wbija na widelec i obgryza np.
W usypia gnidke a ja tasiemce ogladam :-)

Wronka podziwiam za te podroze autobusem, ja bym sie z moja wiercidupa nie odwazyla
.
Wronka odważna jesteś kobieto, ja przed chwilą w sklepie nie mogłam okiełznać mojego M. Surową brokułę podgryzał
Uciekam na podwórko, bo mnie dzieciak ciągnie.
Wronka dzielna kobieta z ciebie ;-) nie ma to jak wyprawa autobusem z dwójeczką, ja tylko raz wybrałam się autobusem z moimi trolami i nigdy więcej za żadne pieniądze
Miłego wieczorku

co pozostawię bez komentarza . spytałam o darmowe szczepienie na ospę a tu wielkie oczy były . wywlekłam pani rozporządzenie i jakiś artykuł ze stronki NFZ ściągnięty , i tak musiała do sanepidu dzwonić . ale fajnie że choć z Olką mi się udało .
ale utkwiło mi tylko jedzenie mielonego;-)
Teraz biega i przeżywa.