Witam,
Trochę mnie nie było, a oczywiście wszystko przez moje lenistwo, ale ja już chyba taka jestem że czekam do ostatniego dzwonka, a potem wszystko załatwiam na wariata i nie dosypiam… na szczęście diagnozy zakończone, podsumowane, cenzurki wypisane, rozdane na zebraniu… teraz już czekam wakacji
Pogoda ostatnio dopisywała, więc jak tylko przychodziłyśmy do domku z dziewczynkami to do 19 siedziałyśmy na dworku… dziewczyny słowo „dom” traktowały jak zło konieczne czy karę… dzisiaj za to już miała więcej czasu, więc się wzięłam za sprzątanie, a teraz A. na pifku, więc ja weszłam na moje „uzależnienie”
Gosieńka, jeszcze raz dziękuję kochana za info

rzeczywiście Was wciągnął taniec… oby tak dalej
Elvie, jeszcze raz gratuluję

widać, ze świetnie sobie radzisz i organizujesz z nowym domownikiem… niech tak trwa
A i z tego co pamiętam to Jola też dużo pomagała mi przy Justysi, ale też starałam się jej poświęcać jakaś godzinę czasu tylko dla niej, bo bałam się, ze będzie robiła problemy
Anna, i ja czasami tak zakładam, że dłużej pośpią jak później pójdą spać i zazwyczaj nici z tego, a np. mamuśka siedziała do późna na BB
Marta, nawet nie wiesz, jak się cieszę z postępów Oli… do tego jak się czyta taki pozytywy post, to aż serce rośnie… małymi kroczkami do przodu kochanie

widać, że poprawa humoru zakupkami działa jak zwykle niezawodnie
Agnieszka, no to zaszalałaś… ale niestety ceny ubrań wizytowych dla dzieci osiągają już ceny takowych dla dorosłych, wiec nie ma się co dziwić… zaraz ide luknąc na sukienkę
Gosia, skorzystaj z rad dziewczyn i się nie przejmuj polipem (choć i tak będziesz)… dobrze, ze z maleństwem wszystko dobrze
Kittek, początek posta w normie reszta ;D miłego wieczoru
Magda, szkoda, że nici z działkowania… jakoś jak człowiek wreszcie ma weekend, to pogoda się psuje :/
Aniez, widać, że Kubie spadł na urodzinach cukier

brawko dla Bartuli
Monia, ja pamiętam jak Jola miała faze na mówienie ku***, po prostu nie zwracałam jej uwagi i jakoś szybko przestała… oj, te dzieciaki najlepiej załapują takie słowa i jeszcze potrafią ich użyć w dobrym kontekście
Aniam, z niecierpliwością czekam na twoją wygraną