gosienkag76
Fanka BB :)
Hejka
Jestem i tutaj. Jak fajnie choć na chwilę oderwać się od szarej rzeczywistości ;-)
Przyjechałam po dzieciaki na wieś a tam Hela umorusana tak że
i za żadne skarby do domu nie chciała jechać, małż wykończony i stwierdził że mnie podziwia za cierpliwość dla troli bo on momentami do 1000 liczył 
Monia twój małż to z moim by się dogadali i Hankę z Helenką na jakiś tor z przeszkodami by dali a sami na piwko by poszli ;-)
Powiem ci że gdzieś koło św. Katarzyny Sebciu do mnie dzwoni z zapytaniem czy żyję bo coś się nie odzywam a ja mu na to że jak mi nawet buziaka na do widzenia nie dał to po co ja mam dzwonić
dojadę to będę
.
Aniez to małż miał luzik w domu , formułę mógł spokojniutko oglądać ;-)
Aniam wiedziałam że ta pogoda to na pewno doprowadza cię do szewskiej pasji
Agnieszka super że wyprawa udana i szczęśliwie do domku dojechaliście, teraz czekam na fotorelacje z zoo
Isabela nam też się marzy zabrać chłopaków na mecz Zagłębia Lubin, na żywo to zawsze jest inaczej niż przed tv.
Beti czyli dzieci masz kochane tylko ty za późno chodzisz spać ;-)
Magda młoda kapustka mniam
Elvie dzieciaki spoko ale tatuś wykończony, coś czuję że za szybko to on mnie nie puści na kolejne spotkanie
Miłego wieczorku , wasze zdrówko bo właśnie się winkiem delektuje:-)
Jestem i tutaj. Jak fajnie choć na chwilę oderwać się od szarej rzeczywistości ;-)
Przyjechałam po dzieciaki na wieś a tam Hela umorusana tak że
i za żadne skarby do domu nie chciała jechać, małż wykończony i stwierdził że mnie podziwia za cierpliwość dla troli bo on momentami do 1000 liczył 
Monia twój małż to z moim by się dogadali i Hankę z Helenką na jakiś tor z przeszkodami by dali a sami na piwko by poszli ;-)
Powiem ci że gdzieś koło św. Katarzyny Sebciu do mnie dzwoni z zapytaniem czy żyję bo coś się nie odzywam a ja mu na to że jak mi nawet buziaka na do widzenia nie dał to po co ja mam dzwonić

dojadę to będę
.Aniez to małż miał luzik w domu , formułę mógł spokojniutko oglądać ;-)
Aniam wiedziałam że ta pogoda to na pewno doprowadza cię do szewskiej pasji

Agnieszka super że wyprawa udana i szczęśliwie do domku dojechaliście, teraz czekam na fotorelacje z zoo

Isabela nam też się marzy zabrać chłopaków na mecz Zagłębia Lubin, na żywo to zawsze jest inaczej niż przed tv.
Beti czyli dzieci masz kochane tylko ty za późno chodzisz spać ;-)
Magda młoda kapustka mniam

Elvie dzieciaki spoko ale tatuś wykończony, coś czuję że za szybko to on mnie nie puści na kolejne spotkanie

Miłego wieczorku , wasze zdrówko bo właśnie się winkiem delektuje:-)
zapiekanke na obiad zrobil
nie wiem, czy mi sie podoba... nie bede zabijac kreatywnosci... na szczescie sciana i tak jest do odmalowania.

i że oni chcą do naszego figloraju jechać...mąż mówi że rzeczywiście było to małe ale przynajmniej coś było... ;-)
i będzie dodatkowa mała hustawka dla Mani i zjeżdżalnia juz opracowałam projekt jak to ma wyglądać:-)