reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam,
u nas dzisiaj nocka średnia, ale nie narzekam;-) Słonko za oknem cudowne!

Lenkę do klubu zaprowadzę i biorę się za prasowanie, a mam tego nie mało, więc pewnie będę ze trzy dni na raty prasować.

nata - basenu zazdraszczam i jak Maciuś 2 miesiące skończy to też będziemy na basen śmigać, ale w trochę innych godzinach;-)

gosienka - jak będę w poniedziałki bułki słodkie jeść to z głodu nie padną;-)

Agnieszka - to drożej niż rok temu, w zeszłym roku były bilety po 18zł i były jakieś familijne dla 4 osób, ale nie pamiętam po ile. A dużo zwierzaków na wybiegach? Warto iść?

Mamuśki, pytanie nr 2: po jakim czasie wychodziłyście z dziećmi na pierwszy spacer i na jak długo? Ja pamiętam, że po tygodniu tylko nie wiem już czy jak Lenka miała tydzień czy po tygodniu od wyjścia ze szpitala..?

Miłego poniedziałku!

reklama
Elvie- ja byłam z B. jak miał 9 dni z tym, że od razu 2 h :-) Kubula szalał na placu zabaw, a Barteq spał :-)
Otwórz okno i go "poweranduj", albo wystaw na balkon. Nie chodzi tylko o powietrze, ale o bodźce. Kuba np. NIENAWIDZIŁ spacerów, jeny jak on wrzeszczał w wózku, zaś Bartuś kochał tę rozrywkę miłością wielką, od razu nam w wózku zasypiał :-)

Hehehe ja wczoraj mówiłam dziewczynom, że nie będę tłamsić wyobraźni Kubuli np. tekstami "dlaczego rysujesz słońce w kropki"... skoro chce w kropki, niech ma :-D no to mnie pokarało :-) i oblepił zbój ścianę.

Elvie ja to bym pewnie na spacer już śmigała jak pogoda jest ale wiesz że ja dziwna jestem ;-) ale werandować spokojnie możesz:tak:

Aniez Kuba to rzeczywiście podobny do Emila bo on nienawidził jazdy wózkiem :no: tak wrzeszczał że :szok:

Elvie nie było źle chociaz sporo było ogrodzone bo buduja nowe wybiegi... ale i tak uważam że większość była na wybiegu :tak: czasami zdażało się żę jakieś zwierzę sie schowało ale to zawsze można było wejść do budynku i zobaczyć...no chyba że tam się też zadekowało w legowisku...ale to żadkość.
Co do kupowania rodzinnego to nie ma to w waszym przypadku sensu z prostej przyczyny. Rodznny 60 zł (2 dorosłych +2 lub 3 dzieci) a wy i tak płacicie tylko za was bo wasze dzieciaki jeszcze mają za darmo :tak:
Co do spaceru to ja troche werandowałam. Wróciłam w czwartek a w niedzielę już szłam na długi spacer :-D ;-) także jak ubierzesz odpowiednio to możesz śmigać i dzisiaj

Dobra ide dalej pracować a na 14:30 do lekarza śmigam z chłopakami

Dziękuję! No to disiaj werandowanie 15min., a jutro spacerek, jeśli pogoda dopisze.
Musze M. do szewca wysłać, bo my mamy wózek retro i jeden pasek się przeciera od bujania, trzeba cztery nowe zrobić i wymienić aby ładnie wszystko wyglądało;-)

Hej dziewczynki
Elvie ty to jesteś zorganizowana jak ty to robisz tydzień temu urodziłaś a poukładane masz wszystko jak w zegarku

a tak w ogóle to chyba od lipca/sierpnia będziemy się starali o drugie bobo, trochę się boję (chodzi o aspekt finansowy) ale nie chcę aby Natalka była jedynaczką a i we mnie instynkt się odezwał o K nawet nie wspominam bo on najchętniej to już by chciał ;-) [nareszcie między nami jest dobrze (obym tymi słowami nie zapeszyła ;-))]

Aniez coś za coś może mały artysta ci rośnie i twoja ściana za kilkanaście lat będzie warta miliony :-D

Elvie, nie wiem czy bede pomocna, bo w Meksyku inny klimat - wcale nie bardziej przyjazny... Ja z mala na pierwszym okolo polgodzinnym spacerze bylam, jak miala 3 dni. No ale 24h po cesarce bylysmy juz w domu ;-) Na zakupy do galerii poszlysmy jak miala okolo 2 tyg.

reklama
Jesteśmy po wizycie u lekarza.
J. ma wysypke na tle alergiczny. Co go uczuliło nie mamy pojęcia. Mam maść i syrop dla niego...
M. dostał kolejne krople do nosa i skierowanie do laryngologa w celu wykluczenia (bądź potwierdzenia) alergicznego zapalenia błony śluzowej nosa... no to się będe jutro umawiać...

Mamusiu trzymam kciuki za was i wasze starania &&&& :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry