gosienkag76
Fanka BB :)
Hejka
Na biszkopt z kremem truskawkowym i galaretką dzieciaki mnie dzisiaj namówiły, wszystko zrobiłam i tak sobie siedzę i was podczytuje i przypomniało mi się że galaretka na balkonie stygnie od 2 godzin
i coś czuję że raczej już nie da się jej wylać na ciasto 
Kittek ja tam lubię twoje hjelogljfy ;-)
Aniam dobre
Magda to ci Zosienka pospała , ja od jakiegoś czasu dużo bym dała aby chłopcy w domu byli pojedyńczo ;-)
Aniez jak byłam w ciąży z Emilem to zapierałam się że smoczka nie dostanie ale potem jak robił akcje to dużo bym dała aby smoka chciał, niestety nie udało się
Elvie Maciuś ma apetyt więc dlatego go brzuszek bolał, z drugiej strony jelitka muszą się przyzwyczaić do trawienia.
Ty nie zapominaj że niedawno urodziłaś i nie szalej z tym sprzątaniem ;-)
Agnieszka mam nadzieję że leki pomogą i Janek pozbędzie się wysypki.
Zielona &&&&&&&&
Mamusia nawet nie wiesz jak się cieszę że wszystko sobie poskładaliście, trzymam kciuki za staranka
Nata no to trzymam kciuki aby czasu było więcej i materiały się znalazły.
Lecę podgrzewać moją galaretkę:-)
Pa
Na biszkopt z kremem truskawkowym i galaretką dzieciaki mnie dzisiaj namówiły, wszystko zrobiłam i tak sobie siedzę i was podczytuje i przypomniało mi się że galaretka na balkonie stygnie od 2 godzin
i coś czuję że raczej już nie da się jej wylać na ciasto 
Kittek ja tam lubię twoje hjelogljfy ;-)
Aniam dobre

Magda to ci Zosienka pospała , ja od jakiegoś czasu dużo bym dała aby chłopcy w domu byli pojedyńczo ;-)
Aniez jak byłam w ciąży z Emilem to zapierałam się że smoczka nie dostanie ale potem jak robił akcje to dużo bym dała aby smoka chciał, niestety nie udało się

Elvie Maciuś ma apetyt więc dlatego go brzuszek bolał, z drugiej strony jelitka muszą się przyzwyczaić do trawienia.
Ty nie zapominaj że niedawno urodziłaś i nie szalej z tym sprzątaniem ;-)
Agnieszka mam nadzieję że leki pomogą i Janek pozbędzie się wysypki.
Zielona &&&&&&&&
Mamusia nawet nie wiesz jak się cieszę że wszystko sobie poskładaliście, trzymam kciuki za staranka

Nata no to trzymam kciuki aby czasu było więcej i materiały się znalazły.
Lecę podgrzewać moją galaretkę:-)
Pa
Nie wiem co to za tekst, pewnie ze żłobka.

Trzymam kciuki abyście święta już w nowym domku zrobili