reklama

Kwietniówki 2010!!!

Hejka

Na biszkopt z kremem truskawkowym i galaretką dzieciaki mnie dzisiaj namówiły, wszystko zrobiłam i tak sobie siedzę i was podczytuje i przypomniało mi się że galaretka na balkonie stygnie od 2 godzin :-D i coś czuję że raczej już nie da się jej wylać na ciasto :zawstydzona/y:

Kittek ja tam lubię twoje hjelogljfy ;-)

Aniam dobre :laugh2:

Magda to ci Zosienka pospała , ja od jakiegoś czasu dużo bym dała aby chłopcy w domu byli pojedyńczo ;-)

Aniez jak byłam w ciąży z Emilem to zapierałam się że smoczka nie dostanie ale potem jak robił akcje to dużo bym dała aby smoka chciał, niestety nie udało się :no:

Elvie Maciuś ma apetyt więc dlatego go brzuszek bolał, z drugiej strony jelitka muszą się przyzwyczaić do trawienia.
Ty nie zapominaj że niedawno urodziłaś i nie szalej z tym sprzątaniem ;-)

Agnieszka mam nadzieję że leki pomogą i Janek pozbędzie się wysypki.

Zielona &&&&&&&&

Mamusia nawet nie wiesz jak się cieszę że wszystko sobie poskładaliście, trzymam kciuki za staranka:tak:

Nata no to trzymam kciuki aby czasu było więcej i materiały się znalazły.

Lecę podgrzewać moją galaretkę:-)

Pa

reklama
Elvie nie zamawiają tam nic do jedzenia ? Troszkę byś miała z bańki jakby tam jej obiAD dali . dobrze sobie radzisz :tak:

Zielona - tam jest zegar z drewnianych desek , co minutę wpada ekipa i przestawia te deski z drabiną żeby godzina była odpowiednia . za słabego neta masz

Kittek ja tam bez problemu Twoje posty czyta zresztą :

Zdognie z nanjwoymszi baniadmai perzporawdzomyni
na bytyrijskch uweniretasytch nie ma zenacznia
kojnoleść ltier przy zpiasie dengao sołwa.
Nwajżanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia
lteria była na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być
w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to
sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.
Dzijee sie tak datgelo, ze nie czamyty wyszistkch
lteir w sołwie, ale cłae sołwa od razu.

hej, witam i ja
szalony dzień za nami, Mateo się z mową rozkręcił na całego i zadziwia mnie za każdym razem. Dziś na pytanie dlaczego tak rozrabia odpowiedział, że najadł się szaleju z ketchupem:szok: Nie wiem co to za tekst, pewnie ze żłobka.
Elvie ale ci zazdroszczę, że możesz tak spokojnie do sierpnia czekać na szeregówkę. Ja bez mała sama z mężem wymarzony dom budujemy. Obecnie mamy ekipę, ale bywało różnie. Planujemy koło grudnia przeprowadzkę, trzymajcie kciuki, bo jesteśmy w polu:-D
mamusia trzymam kciuki za staranka. Elvie ma rację, najprzyjemniejsza część "imprezy". Gratuluję decyzji!
zielona trzymam kciuki zato byś dostała pracę &&&.
uciekam do wyrka, dobranoc, pozdrawiam wszystkie kwietnióweczki

Maluchy śpią, M. chrapie, a ja kończę zupkę na jutro gotować. Herbatkę sobie zaparzyłam i podjadam precle maślane z biedronki. Poczekam na cycownika - nakarmię, przewinę i idę w kimę.

gosienka - ja w takich przypadkach galaretkę miksuję i na ciasto wylewam;-)

aniam - niestety nic nie zamawiają i nie gotują, jedynie podgrzewają to, co rodzice przyniosą, więc gotowanie mnie nie omija:baffled:

nata - weny życzę i wytrwałości. Pomyśl sobie, jaka będzie radość jak skończysz:-)

gosia - u nas tez spokojnie nie jest, teraz developer robi co mówimy, ale to tylko do pewnego momentu tak będzie (zrobią ile gwarantuje umowa), później też nas czeka szukanie ekipy ale mamy kilka z polecenia, więc powinno sprawnie pójść.

Zmykam, bo się młody już przeciąga;-)

witam

Nata ty się wykończysz :no: tak się nie da żyć :no: Sił i wytrwałości ci życzę
Kittek ja tam nie mam problemu z czytaniem ;-)

M. siedzi mi na kolanach i skuteczie utrudnia pisanie...

Dzieńdoberek :-)

Cioteczki czarownice trzymajcie kciuki za Emila bo na konkurs ekologiczny pojechał i trochę się dzieć stresował.

Agnieszka jak Janka wysypka, zmniejszyła się ?

Nata energię ci przesyłam i jedno jest pewne ze do jakiegoś SPA po wszystkim musisz pojechać.

Elvie dałam radę z galaretką ale następnym razem zrobię tak jak ty mówisz:tak:

gosia super że z Matiego taka gaduła :-) co do budowy to jak my stawialiśmy budynek inwentarski na wsi to mojego małża nie raz cholerka brała na ekipy budowlane :wściekła/y::angry: Trzymam kciuki abyście święta już w nowym domku zrobili :tak:

Zielona miłego fryzowania , fotki oczywiście zrób a w południe trzymam mocno kciuki &&&&&&&&

Idę po kawusię, zajrzę jeszcze do was:-)

witam dziewczynki miłego dnia wam życzę bo na słoneczny to on się nie zapowiada

&&&&& za Emila
gosienka
to i ja sobie kawkę zrobię to razem wypijemy ;)

nata
dziewczyno ty się wykończysz siły ci życzę

reklama
Witam,
Maciuś dał mi się dzisiaj w miarę wyspać, za to Lenka pobudkę o 7:15 zrobiła:baffled: Musimy jej bardzo pilnować, bo w ciągu sekundy wchodzi na biurko, wyciąga kartki z drukarki i na każdej maluje Peppę:-D

gosienka - &&& za Emila!
nata - to Ty śpisz tyle co ja między karmieniami, na dłuższą metę Twój organizm tego nie wytrzyma:no: Pomysł Gosienki ze SPA popieram:tak: Może jakoś zbiorowo pojedziemy?:-)

Zmykam śniadanko robić póki Maciuś grzecznie leży i na 10:00 młodą do klubu trzeba zaprowadzić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry