reklama

Kwietniówki 2010!!!

Gosieńko trzymam kciuki za Emila :tak:
A z J. wysypką lepiej... ma to bledsze i dzisiaj wysłałam go do przedszkola...więc już się cieszę bo mam jednego marude mniej ;-)
SPA... matko przydałoby się :tak: i to jak!! Ale na razie nie mam na co liczyć zarówno ze względów czasowych jak i finansowych...

reklama
Gosienka- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Elvie- za duzo fot musialabym robic, ale naprawde sporo tego i ceny przyzwoite, np. jeansy z 79 na 39 zeta, 3 pak skarpetek 11 zeta, 3 pak koszulek z dlugim i z kroytkim tez za 30-34 zeta, 5 pak majtasow za 11 zeta itd. i bylo jeszcze z czego wybrac. Ty wiadomo na allegro szalejesz, ja lubie powybierac ciuszki :-) W Renomie jest pokoj dla matki karmiacej, wiec mozecie autem podjechac we czworke jakby co :-)

Z zycia Kubusia: "Mamusiu, jak pojedziemy w gory, to Ty z ciocia Kasia zrobicie mi torcik, a ja bede lezal w lozeczku i czekal, bo to bedzie niespodzianka". Padlam ze smiechu :-D

Zadzwoniłam do przychodni i mile zaskoczona jestem, bo jednym telefonem załatwiłam trzy sprawy: zapisałam Lenkę na bilans 2-latka, umówiłam się z położną na wizytę w czwartek i najważniejsze zarejestrowałam M. do lekarza na dzisiaj na 11.20 bo on już ponad miesiąc kaszle i nic mu się lepiej nie robi, a syropów już wypił mnóstwo i nawet inhalacje robił. Mnie to na przewlekłe zapalenie oskrzeli wygląda, oby nie płuc.. bo jak kaszle to mam wrażenie, że cały dom dudni:no:

aniez - Lenka w klubie, ale młody za mały by go po galeriach ciągać. Pójdziemy dzisiaj na normalny pierwszy spacer, a Lenie gacie gdzie indziej upoluję;-)

Wszystkim cioteczkom trzymającym kciuki bardzo dziękujemy, synuś przed chwilą dzwonił i udało się on i jego drużyna zajęli 2 miejsce :-) przegrali 1 punktem ale tak wszyscy są w szoku bo nie dawano im większych szans a tu jednak niespodzianka.Sama mówiłam Emilowi że mają walczyć do końca i nie przejmować się gadaniem innych.
Drogie ciocie Emil winny jest wam kawę i ciacho :-)

Witamy i my

Szaro buro i ponuro okropna pogoda dzis u nas

Dzisiaj szaleje u mamy, Tosiek spi a ja mam chwile zeby do Was wpasc i poczytac.

Achh czytam i tych Waszych zakupach tez bym sie wybrala, ale niestety trzeba przyciagnac pasa i powsciagliwosc wlaczyc jak sie chce na wakacje jechac ;-D a be 2 nowych bluzek jakos przezyje :-D

Kittek wlasnie mialam pisac o tym badaniu naukowcow ktore wrzucila Aniam, rozumiemy Cie pisz do nas babucho :-)

Gosia super gratulacje dla Emila ;-)

Gosienko, graty dla Emila. Fryzura i kolor to nic nowego, wiec nie ma sie co focic.

Rozmowa przebiegla milo i sympatycznie, gadalysmy tak sobie z dobra godzine. Zarobki psie, ale lepsze to niz nic. Maja sie odezwac w przyszlym tygodniu.

Zapomnialam Kittek jak sie nazywa to lozeczko ktore Mai kupiliscie bo ma taki piekny zielony kolor jak u mojej Toski w pokoju i by nam odpowiadalo a szukam, bo jednak tamtego chyba nie bedziemy przerabiac.

A Zielona powiedz mi babo co Ty na codzien robisz, moze podjechalabym tam do Ciebie z moja gwiazda w ktorys dzien ?? Co Ty na to ??

reklama
hej kochane

Nie było mnie , bo przez ostatnie kilka dni nie mielismy neta, taka burza u Nas była, ze neta nam trafiło. Walczylismy kilka dni i sie udało. Przyznam sie, ze przez to uświadomilam sobie jakie to uzależnienie jest, normalnie czułam sie odcięta od swiata. Okazało się, ze i tak mieliśmy szczęście bo padła Nam karta sieciowa, a rownie dobrze mogły sie kompy popalic.

Nie wiem czy bede w stanie nadrobic, bo z moim bakiem może to sie okazac awykonalne, ale tyle ile bedą mogla to sprobuje.

zielona....w takim razie trzymam kciuki&&&&, może Tobie się uda bo ja już nadzieję straciłam;-(

gosienka...gratki dla Emila:-)

Reszte pozdrawiam serdecznie...:-0

Musze sie jakoś na nowo wdrożyc heheheh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry