zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Elvie, wiesz moja tez bezsmoczkowa byla, do czasu jak ja od piersi odstawilam i sie usmoczkowila... Czekam na ostatnie zebole i bedzie trzeba brutalnie ja od smoka oduczyc.
Gosienko, to nie poczatki kociokwiku, to kolejna faza ;-)
Bylam w UP. Kazali mi podpisac jakis swistek i wysla wszystko do Lodzi. Na odpowiedz maja do 30 dni. Dowiedzialam sie, ze dziadkowie moga mloda zglosic w ZUS do ubezpieczenia jako czlonka rodziny, z kolei gdyby mnie bylo potrzebne ubezpieczenie, to mam dygac do MOPSu i oni powinni dac mi ubezpieczenie na okres nie dluzszy niz 90 dni.
Gosienko, to nie poczatki kociokwiku, to kolejna faza ;-)
Bylam w UP. Kazali mi podpisac jakis swistek i wysla wszystko do Lodzi. Na odpowiedz maja do 30 dni. Dowiedzialam sie, ze dziadkowie moga mloda zglosic w ZUS do ubezpieczenia jako czlonka rodziny, z kolei gdyby mnie bylo potrzebne ubezpieczenie, to mam dygac do MOPSu i oni powinni dac mi ubezpieczenie na okres nie dluzszy niz 90 dni.
termin na czerwiec
także jak ziele świetlika przez weekend nie pomoże to idziemy w poniedziałek prywatnie.
Jak M. wróci to go jeszcze namówię na spacer, bo sama dwóch wózków nie ogarnę, a Lenki bez wózka nie podejmę się wziąć jak mam Maćka w gondoli. Przydałby mi się taki wózek rok po roku;-)
nie wiem w co najpierw ręce włożyć... nawet teraz powinnam pracować i czytać materiały zamiast siedzieć na forum, ale już źle się czułam, że do was nie zaglądam na bieżąco.