reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Mamusia kup sobie therm line forte ;-)

Zielona ta maść zwie się cepan .

Anna napiszę Ci na PW i poczekam na reakcję :-D:-D

Agnieszka powidzenia dla J

Wronka super , fajnie że szkoła odpowiednio dobrana , powodzenia . a może wygra i Cię zaskoczy :tak:

Gosieńka - masz rację szlag mnie trafia na tą pogodę i strasznie marznę :angry::angry:

Olka za to ma bunt pełną parą . Wszystko jest na nie i wszystko ja chcę sama :no: Czasem to normalnie w rakietę ją i w kosmos . Szymek też dziś czadu dał bo pomalował mi ścianę , po raz trzeci :no: Dostał karę ( siedzenie w pokoju , zakaz bajki na dziś i jutro ) bo kurde czasem to nie wiem jak z nim gadać :no:

Wiesci od dentysty sa bardzo dobre, bo zebiszcza moje zuki maja zdrowe :) Kuba dostal mega pochwale, ze profesjonalne czyszczenie zebow :)

Elvie e tam niedojada, Kuba dojadal i wlasnie tak sie darl w dzien, bo go a.bodzce rozpraszaly, b.byl mega ssakiem, c.czasem pewnie jakas kolka byla. Mnie uratowal spokoj meza, ktory sie nim zajal miedzy karmieniami i dyd, ktoregi Kubie zapodal :) mam nadzieje, ze wkrotce znajdziecie rozwiazanie :)

Aniam ja bym sie cieszyla nie karala, Szymek kreatywny jest i kropka. Kubus ostatnio podpisal sie u dziadkow pod lustrem i teraz dziadki kupily ramke i na tym powiesili, wiec podpis scienny jest nawet oprawiony :)

Iza klocki sa super, ale kupcie tez drewniane, jesli nie macie.

Zielona no to chlusniem, bo usniem :)))

Monia Barteq kocha oliwki...mowisz, ze dorosl szybciej niz mamunia?

Gosienka no to dobrze ustosunkowanej nocki zycze ;)

Ehhh...byliśmy dzisiaj z A. U lekarzy. Ja u stomatologa -może uda się uniknąć kanałówki, a A. u dermatologa...efekt taki ze każdego coś boli. Mnie już na szczęście przeszło ale A. Miał wycinane brodawki na 3 palcach prawej ręki i na lewej nodze. Krwawi jak głupi. Opatrunki zmieniam i jutro wiosnę go na kontrole... Kurde niech mu to przestanie tak lecieć bo jutro musi do tej Legnicy jechać. Nie da rady tego pprzełożyć:no:
wiec dzieciaki śpią a my kolacje w łóżku jedliśmy...
Zielona to ja pozaciskam i nogi i ręce i zeby za jutrzejsza rozmowę ;-)
aniżeli super ze młodzi maja zdrowe zebiska.
aniam wiem co przechodzisz ... Ja to mam w wydaniu 2 i 5 latka. Jak coś nie pasi to ryk, rzucanie wszystkim (łącznie z sobą) na ziemie, obrazalstwo... Mąci opadają :no: a przecież żaden nie może być lepszy... Jadą w duecie...
Iza powodzenia
Elvie a płacze tylko czy przy okazji prezy się i wygina? Bo jak i jedno i drugie to stawiam na kolke...pamiętaj ze w razie W możecie kropli podać :tak: u nas pomagał esputicon :tak:
Gosienko udanej nocki;-)

Dobranoc...

Aniez wybacz ale jakoś nie umiem się cieszyć pomalowaną ścianą , do tego w pokoju gdzie był remont :no: są pewne zasady , maja tablicę , swój pokój ew i kartki . malowania po ścianach nie będzie .
Tym bardziej , że wie iż robić tego nie wolno a robi to raz następny:no:

Aniam ja już po którejś z rzędu akcji odpuściłam ;-) i staram się na to popatrzeć z innej strony, bo w świrkowie nie zamierzam wylądować, moje nerwy są bezcenne.
Ostatnio odkryłam, że pomalowali parapet i się pyam Kubuli, jak to się stało, na co on z miną niewiniątka mi powiedział, że Bartek mu kazał... na masz... Bartek niewiele mówi, to się bronić nie może... spryciarz z tego mojego starszaka.
Zasady u nas też są, ale wiadomo, dziecko ma inne spojrzenie na świat i zasady w nim panujące :-) taka już jest jego natura. Kary w stylu zero bajek, czy posiadówa w pokoju są niestety u nas mało skuteczne, ale Kuba też jest starszy i jednak najlepiej działa "Kubusiu, mamie jest przykro, teraz musisz wziąć szmatę, gabkę, czy coś innego (zależnie od sytuacji) i posprzatać", jak parę razy pozmywał ze ścian i mebli swoje bazgroły osobiście, to mu się odechciało eksperymentów.
Szanowny małżonek wymyślił remont przedpokoju, ja mu mówię, ze to nie ma sensu, ale on się zaparł... ciekawe ile wytrwa w tym uporze... Kuba jak się zorientował, że ma być malowanko- malowanko, jak on to mówi, już jest gotowy stać z wałkiem przy ścianie i się pyta, czy mu ubranko robocze kupię... taaaa...

Witam, słoneczko pięknie zagląda mi do okna zapowiada się fajny dzień

aniam stosowałaś ten specyfik??

kupiłam wczoraj w aptece czerwoną herbatę zobaczymy czy coś pomoże :confused2:
aniez masz stalowe nerwy hehe ;-)

reklama
Dzieńdoberek :-)

Niewyspana jestem i to nie tylko za sprawą małża ;-) Mój pierworodny jeszcze o drugiej w nocy do mnie dzwonił bo niby nie mógł zasnąć ale głos mu się łamał i pewnie tęskni, wrażliwiec mi się trafił.
W dodatku małż od 6 też nie śpi i zebrało mu się na pogaduchy :sorry: a dla mnie to środek nocy ale cóż kawę mi zrobił i dotrzymywałam mu towarzystwa :tak:

Nata miłej pracy jutro sobota mam nadzieję że dla ciebie wolna to chociaż sobie pośpisz :tak:

Agnieszka to szpital u was:no: jak wam nocka minęła?

Aniez super że chłopaki mają zębiska zdrowe:tak:

Aniam to jak już tą rakietę będziesz puszczać to moje trole też ci zapakuje ;-)Mam nadzieję ze Szymek przemyśl i więcej już mu pomysł smarowania po ścianach do głowy nie przyjdzie. Ja mam taką zasadę że od starszego dziecka jednak się więcej wymaga i skoro jasno określiłaś że są miejsca gdzie może malować to on jest już na tyle kumaty że powinien się do tego podporządkować a skoro po raz kolejny to zrobił to kara musiała być.

Zielona my z małżem zawsze jak pierwszy kieliszek pijemy to na początku mówimy sobie " twoje zdrówko" ale przy następnych już nie :-DCoś czuję że ty pierwsze objawy kociokwiku masz ;-)

Elvie takie akcje miałam przy Emilu, dokładnie jak Aniez pisze, może nadwrażliwiec,tylko cyc go uspokaja, albo noszenie . Trudno zgadnąć o co takiemu maleństwu chodzi.Jak dla mnie to trochę za wcześnie na kolki ale wiadomo każde dziecko jest inne. Mówiłaś na spotkaniu że Maciuś lubi jak jest mocniej opatuchany w rożku może to zadziała, a co ze smoczkiem chce?
Ja bym mu MM nie podawała.

Isabela trzymam kciuki za koło:tak: Helenka też ma teraz fazę na te klocki duplo i zwierzęta w zoo polecam:tak:

Dobra zmykam chatę pucować bo jak w sobotę będzie ładnie to w góry z dzieciakami pojadę bo już szału w domu dostaję:no: muszę akumulatory podładować:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry