reklama

Kwietniówki 2010!!!

Elvie ja też mam całą dokumentację fotograficzną gdzie jakie kable ida, gdzie kanalizacja i jak...łącznie z tym jak sa płyty k-g położone :-D i na czym :-D
a wiesz jak to sie przydaje?? kiedyś mnie ktoś pytał jakie kable sa pociągnięte i jak... to ja myk do komputera i zdjęcia facetowi pokazuje bo ja ise nie znam na przekrojach itp... się facet zdziwił że to mam tak zrobione ale pochwalił pomysł bo nigdy nie wiadomo kto i kiedy to bedzie potem przerabiać, a i umysł ludzki jest zawodny i nie zawsz człowiek pamięta co, gdzie i jak ...

reklama
Emilo dzwonił i szczęśliwie dojechali, za godzinkę jadą do Wieliczki :tak:

Nie pojechałam na wieś bo małż dzwonił że zimnica a ja zmarzluch jestem więc wolę w domku siedzieć:tak:

Anna jak to mówią kobieta zmienną jest nawet taka mała kobietka jak Ala ;-)

Elvie może to mm dla Maćka ciężkostrawne, lepsze mleko mamusia, zazdroszczę ci tego twojego M taki zaangażowany w wasze mieszkanko:tak: Mam nadzieję że położna czegoś wam nie przyniesie w gratisie:no:

Agnieszka dobrze że @ przyjechała zawsze to jakiś plus ;-) powodzenia dla Janka na konkursie i super Marek gada:-D

Zielona jak przeczytałam babuuu to od razu mi się Emilo przypomniał bo ona tak to mojej babci mówił :-(

Wronka teksty Werci niezłe, super ta moja przyszła synowa, trzymam za nią kciuki kto wie może się mamusiu zdziwisz :tak:

Aniez trzyma kciuki za dentystę, ja ostatnio razem z trójcą byłam, pani dentystka patrzyła jak wchodziliśmy po kolei do gabinetu, ja do niej z uśmiechem że więcej już nas nie ma :-D

MariD to nadrabiaj i odpoczywaj :tak:

Mamusia dość często na początku tak jest że masa mięśniowa wzrasta:tak: i na wadze może być więcej, a dietę jakąś stosujesz bo ja jakoś w cudowne leki nie wierzę ;-)

Córcia się zupki domaga więc nie ma żartów :-)

Gosieńko też sie ciesze że @ przylazła ale mogłaby sie zdecydować ;-) bo tak rozregulowanego cyklu to w życiu nie miałam... ja od pierwszej miesiączki to miałam co 28 dni... czasami było 2-5 max. spóźnienia ale te 5 to naprawde żadkość była... 2-3 dni to się zdarzyło parę razy ale też nie za często... więc to co teraz się dzieje strasznie mnie wkurza...bo nic nie moge zaplanować bo nie wiem kiedy mnie szanowna ciotka komunistka nawiedzi...

Bry

monia jeśli chodzi o orbiego to ja zaraz zaczynam, juz wymieniłam baterie w mp3, na piwko nie mam ochoty bo brzuch boli

Kochana, jak ja bym miała o 21:30 na orbi wskakiwać, to potem ktoś musiałby mi wyrko podstawić, abym prosto do niego wpadła...dla mnie za późno, taką mam kondycję :-)

do oliwek przekonałam dopiero w zeszłym roku, całe dotychczasowe życie byłam przekonana, że nie lubię :-)

Aniez, a ja słyszałam kiedyś, że do oliwek trzeba dorosnąć ;-). Ja też je lubię od kilku miesięcy :-)

Kaczuszko moja kochana Ty zawsze przy mnie stój, rano, we dnie, w nocy.....

:-D:-D:-D Majka agentka :-D:-D:-D

Hej
Od rana sie zbieralam do napisania ale jakos mi nie wyszlo, pozniej Ola zwrocila sonde to juz wogole mnie wybilo... pozniej jeszcze mnie tak B i jego praca wkurzyla ze az sie poplakalam...

Martuś tulam...ja nienawidzę jak mi ktoś zmienia plany...ale nie przejmuj się - jest miliony facetów na świecie, którzy są pracoholikami, prawda Gosienka ? I aby Cię pocieszyć, to ja też w tym roku z M na wakacje nie pojadę, bo ze względu na jego problemy zdrowotne czekają go długie dni leczenia, więc urlop wykorzysta właśnie na to :-(

Monia ty się nie zastanawiaj tylko zrób małżowi przyjemnosc, takie piekne cory macie to chłopak też napewno przystojny wyjdzie, a jak kolejna corcia to też nic straconego bo jak wspomnialam śliczności Wam wychodzą:-)
...
Weronika i Borys siedzieli na podłodze i rysowali. Po chwili B wstał, a ubrane mial spodnie dresowe, ktore mają napis na pupie "MOJA MAMA MNIE KOCHA". No więc B wstaje, a
W: "MOJA MAMA MNIE KOCHA"
Ja: TAK KOCHAM CIĘ
W: ALE NIE, BORYS MA TO NAPISANE NA DUPIE
Ja: :szok:, WERONIKA NO JAK TY MÓWISZ? CHYBA NA PUPIE
W: NO, A MÓWIŁAM ŻEBY TAM NIE CHODZIC, po chwili odwraca się w moja stronę , patrzy mi w oczy i mówi ....WIDZISZ CO PRZEDSZKOLE ROBI Z CZŁOWIEKA.

Wronka, dzięki :-)

I ogłaszam tekst Weronisi "tekstem miesiąca". Po prostu boskie :-D

na Kubusia mówi Buciuś :-) na siebie Bace, wiec jest Buciuś i Bace :-) ślicznie, prawda?

Pewnie że ślicznie.
Moja na siebie mówi Haka :-), na L - łała. No i mówi "tatu ć" i "mamu ć". Te spacje są specjalnie, bo robi przerwę przed ć.

M. na budowę pojechał elektryków pilnować i zrobić zdjęcia, gdzie kable będą szły. Porządnicki mój:-D Ta ekipa to z nim tam oszaleje, ale M. musi wszystko wiedzieć, bo później mu zaciapią ściany i nic widać nie będzie;-) W sumie to dobrze, że on tego tak solidnie pilnuje, bo ja to bym olała i później przy wierceniu w kable trafiła na milion procent:zawstydzona/y:

Elvie, niech foci ile wlezie, tylko niech potem dobrze opisuje, żeby było wiadomo czego zdjęcie dotyczy. Najważniejsze są podłogówki, tak mnie z doświadczenia wychodzi.

Tatuś z dziewczynkami na konie pojechał, a ja nie mogę sobie miejsca w domu znaleźć bo przyszłam z pracy i pusto i dziwnie...

poczytam gazetę....

Witam wieczorkiem :-)

Wpadam teraz bo małż się zapowiedział że do domu wraca więc kto wie może się szykuje romantyczny wieczór;-) Zielona wybacz teraz będę tylko kciuki zaciskać :-D:-p

Synuś znowu dzwonił z okrzykiem radości że nigdy nie zgadnę kogo w Krakowie widział, samego Gienka Loskę nic mi to nazwisko nie mówi ale syn mnie uświadomił że ten gościu wygrał jakiś program rozrywkowy:tak: no i panią Annę Dymną widzieli :-)

Monia oj wiem wiem co to mąż pracoholik :no:tylko że jedna rzecz którą on bardzo pilnuje to wakacje, musimy jechać i koniec, może się walić i palić to i tak jedziemy:tak:

Agnieszka mam nadzieję że jak porobisz wszystkie badania to twój gin coś zaradzi i dokładnie będziesz wiedziała kiedy komunistka przyjedzie ;-)

Pozostałe kobietki pozdrawiam bo coś cisza dzisiaj tutaj.Miłego wieczorku baby:-)

Gosienko, no jeszcze zeby zacisnij, co??? ;-);-);-)

zimno mi jakos

mam ochote na winko, ale nie mam, a poza tym moi starzy jakos dziwnie wino pija: gapia sie na kieliszki do czasu, az ktos nie powie "no to zdrowko " ;-):szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::eek:

zamiast wina, zrobilam sobie goraca czekolade. cholera, nigdy nie doczekam sie zanikniecia "boczkow". zimno mi jakos wiec wskakuje do lozka i moze jakis horror obejrze, albo komedie romantyczna...

Maciek ma chyba kolkę, dzisiaj tylko na cycu, ja nic takiego nie jadłam co mogłoby zaszkodzić a całe popołudnie znowu płacze, aż do teraz a rano tak słodko spał.. Masakra:-( Tylko przy cycu i na rekach się uspokaja, spać nie może, po 5-10min. tylko lula i budzi się z płaczem:-(Dobrze, że Lenka ma dzisiaj dobry dzień i nie marudzi.
Wysłałam M. po mm, bo może on się moim pokarmem nie najada..? Już sama nie wiem..
Położna jak się okazało była u neurologa, dość sympatyczna, ale nic nowego nie wniosła.

reklama
Witamy i my

Wpadlam tylko na chwile i myskam do ksiazek bo w sobote kolokwium a jutro musze wlosy ufarbowac i posprzatac weekendowo bo weekend mam
na uczelni.

Bylismy po pracy W w smyku kupic Duplo bo Tos wiercila w brzuchu o to duplo kupilismy dwa zestawy startowe o takieLego DUPLO - 4624 ZESTAW KLOCKÓW (2336972926) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a drugie takie KLOCKI LEGO DUPLO KREATYWNA ZABAWA Z KLOCKAMI 4627 (2347936688) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. potem kupimy farme. Ale radosc byla taka ze w aucie juz to mniejsze bylo otwarte budowala budowala az nad nimi zasnela :-) jutro bedzie zabawa :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry