reklama

Kwietniówki 2010!!!

Martuś pamiętaj,że zawsze możecie do nas z Olą przyjechać :))) A co do urlopu B to skoro oni mu urlop ot tak przesuwają to przecież też powinien się z nimi dogadać,że w takim razie to on też przesunie urlop na czas kiedy wrócicie z turnusu.

reklama
Kittek mowilam B o tym uzgodnieniu, ale szkoda gadac, ja swoje, on swoje, firma jeszcze co innego, mi juz nerwow brak zeby sie klocic...
Za zaproszenie dziekujemy, pewnie nie damy rady skorzystać bo raz ze kasa (w sierpniu koncza sie wszystkie dokumenty B, a we wrześniu kolejny turnusa) a dwa ze mi jest glupio bo za goscine nie jestem w stanie nawet sie zrewanżowac ani dac nic w zamian od siebie a Wy wszystkie juz tak duzo dla nas zrobilyscie ze moj dlug wdziecznosci wobec Was jest olbrzymi...

No nic Uciekam spac do Olki, bo juz mnie szuka raczka...

Dobrej nocki!

Marta żadnego długu w stosunku do nas nie masz :) a jeśli tak czujesz to szykuj kawę i ciacho bo nawiedzę cie w wakacje bo mi kuzyni spokoju nie dają i męczą nas abyśmy do Iławy przyjechali wię mam nadzieję,że się spotkamy :)

doberek
Jeju jakiego lenia mam :szok: do tego ciągle szaro, buro, wietrznie i zimno :no: masakra. Niech już weekend jest bo zapowiadają poprawę pogody.
Ide zaaplikować M. leki a mam czego pilnować ;-) No i śniadanko sobie musze zrobić bo M. już zjadł ejek (czyli serek homo :-))

Dzieńdoberek

Słoneczko świeci ale zimno, rano 3 stopnie tylko były.
Emilo pojechał, oczywiście do jutra będę chodzić nerwowa ale cóż tak matki mają ;-)

Agnieszka ja też dzisiaj lenia mam ale dzięki bogu obiadu nie muszę gotować bo zostało od wczoraj, trochę chatę ogarnę i jadę na wieś, lenić się i małża molestować :-D

Marta kurcze a nie można pogadać z szefem twojego małża, przedstawić waszą sytuację, że bardzo wam zależy, tak nie może być ja wiem że ty już nie masz siły kłócić się z małżem ale on powinien chyba bardziej naciskać.Przytulam.

Kittek super że umowa przedłużona :tak: no i zdrówka kochana. Maja wymiata no padłam czytając o tej kaczuszce :-D

Nata to trzymam kciuki abyś pracę szybko napisała i siły życzę.

MamoPaulinki ja cię zawsze podziwiam ile w tobie siły i energii.

Aniez no co ty jaki młyn, ja od poniedziałku do piątku od 7-14 jestem pojedyńczą mamą ;-)potem zaczyna się jazda bez trzymanki :rofl2: No i się pochwalę że moja trójca też się razem bawi czyt. tłuką się wszyscy na łóżku :-D

Aniam fajnie że już wszystko wiesz co i jak z wyjazdem:tak: ty się biedna nawkurzasz tą pogodą ;-)

Sonia brawo dla Kuby, super uczucie jak się człowiek dowiaduje tylu fajnych rzeczy o swoim dziecku, duma rozpiera :tak:

Monia ty się w końcu przestań zapierać i pozwól małżowi spełnić życzenie noworoczne ;-)

Zielona coś czuję że nasi małżowie też trzymają kciuki za pracę twojego małża bo na dłuższą metę nie wytrzymają naszego zaciskania nóg :-D Więc jak taka ekipa trzyma to będzie dobrze :tak:

Miłego dnia kobietki.

Dzień doberek
ależ mam zakwasy na brzuchu po wczorajszym aerobiku masakra , najgorsze jest to że 2 miesiąc chodzę i efektów nie widać :confused2: zastanawiałam się nad kupnem jakiegoś wspomagacza ale nie znam się na tym i nie wiem co mogłabym brać. Może wy mi pomożecie?

kittek super że przedłużyli ci umowę :tak: zawsze to spokojniejsze wakacje przed tobą:-)

Monia po przeczytaniu twojego posta myślałam że chodzi o przyłączenie się do zafasolkowania :-D dopiero później załapałam że chodzi ci o piwkowanie :-D

marta jak będziesz w Białymstoku to serdecznie zapraszam co prawda za wiele atrakcji nie mogę zapewnić ale chętnie wypiję z Tobą kawkę, przeszłybyśmy się na Planty

Zielona coś czuję że nasi małżowie też trzymają kciuki za pracę twojego małża bo na dłuższą metę nie wytrzymają naszego zaciskania nóg
laugh.gif
Więc jak taka ekipa trzyma to będzie dobrze
yes2.gif
:-):-):-):-) Nie moze byc inaczej

Witam,
nadrobiłam co u Was i już Maciek się domaga na rączki;-) Lenka kaszkę pije i baję ogląda, więc spokój jest. Nocka od 2:00 ok, bo wcześniej młody marudził. W ogóle to mi się opakowanie mm skończyło i nie kupiłam kolejnego, więc wieczorem była walka, aby nie dopijał tylko z cyca korzystał. Wydaje mi się, że mam już wystarczająco dużo pokarmu, więc koniec z mm:tak:

marta - mam nadzieję, że uda Wam się dogadać w kwestii urlopu a jak nie to korzystaj z zaproszenia kittek a B. niech sobie radzi.

kittek- Ty to jesteś złota kobieta:tak:

monia - to trzymam kciuki za trzeciego potomka lub potomkę:-D

aniez, aniam - wiem, że jak Maciek skończy rok to się będą bawić razem i łatwiej będzie - mam nadzieję;-)

Zmykam, bo mam dzisiaj wizytę położnej, wcześniej Lenkę do klubu trzeba wyprawić.
Miłego dnia! U nas dziś cieplej i słonko nawet zza chmur wychodzi:-)

reklama
Hejka
Pogoda do bani i spać mi się chce strasznie. Jeszcze oglądnełam ten film co Marta na FB wrzuciła, nie cały bo patrzeć nie mogłam i nie mogę z głowy wyrzucić.

u nas znowu negocjacje pt. trzeci potomek....ech, ten mój M to trudny przypadek....

Gosienka, zdrówko :-)

Kto się dołączy ?

czyli jesteś przekonywana;-)
Co do szparagów, to ja gotowane też średnio lubię, ale z piekarnika są przepyszne.
Zielona kciuki :tak:

Anna - no poczekam jeszcze troszkę na ten Twój opis . Mam plan na zimę - wymyśliłam z mężem ale nie wiem czy się zgodzisz . Ale to pomęczę Cię bliżej jesieni :-D:-D

.
ciekawa jestem tych planów

Elvie mam nadzieje, że dzisiaj będzie lepiej. Staraj się nie denerwować, bo się Maciusiowi udzieli.
Gosieńka kciuki zaciśnięte, oby się Młody dobrze bawił
Marta a nie może B jechać z Wami na jeden tydzień turnusu<?>
Kittek super, że Ci umowę przedłużyli

znikam pracować

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry