Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
po tygodniu posuchy 
a info dostaliśmy, że miesiąc temu naprawiono awarię
Idę próbować dalej
bo niby kasa to nie wszytko ale bez niej ciężko jak cholera... trzymam kciuki coby robota była za takie pieniądze za które wam się tam będzie naprawdę opłacało żyć i zebyście nie musieli kombinować od wypłaty do wypłaty i żeby wypłata zawsze była na czas 
Aniam ja już po którejś z rzędu akcji odpuściłam ;-) i staram się na to popatrzeć z innej strony, bo w świrkowie nie zamierzam wylądować, moje nerwy są bezcenne.
Ostatnio odkryłam, że pomalowali parapet i się pyam Kubuli, jak to się stało, na co on z miną niewiniątka mi powiedział, że Bartek mu kazał... na masz... Bartek niewiele mówi, to się bronić nie może... spryciarz z tego mojego starszaka.
Zasady u nas też są, ale wiadomo, dziecko ma inne spojrzenie na świat i zasady w nim panujące :-) taka już jest jego natura. Kary w stylu zero bajek, czy posiadówa w pokoju są niestety u nas mało skuteczne, ale Kuba też jest starszy i jednak najlepiej działa "Kubusiu, mamie jest przykro, teraz musisz wziąć szmatę, gabkę, czy coś innego (zależnie od sytuacji) i posprzatać", jak parę razy pozmywał ze ścian i mebli swoje bazgroły osobiście, to mu się odechciało eksperymentów.
Szanowny małżonek wymyślił remont przedpokoju, ja mu mówię, ze to nie ma sensu, ale on się zaparł... ciekawe ile wytrwa w tym uporze... Kuba jak się zorientował, że ma być malowanko- malowanko, jak on to mówi, już jest gotowy stać z wałkiem przy ścianie i się pyta, czy mu ubranko robocze kupię... taaaa...
wie że nie wolno , ale zrobił to samo . wczoraj był zakaz oglądania bajki , po kąpieli zamiast bajki i zabawy było pójście spać . Dziś dziecko jak anioł . BYła rozmowa na temat tego co zrobił . miał wytłumaczone że jak jest się grzecznym są przyjemności ( słodycze , bajka itp ) myślę że paniał
Witam, słoneczko pięknie zagląda mi do okna zapowiada się fajny dzień
aniam stosowałaś ten specyfik??
kupiłam wczoraj w aptece czerwoną herbatę zobaczymy czy coś pomoże![]()
aniez masz stalowe nerwy hehe ;-)
Hej, zajrzyjcie do tego. Poruszyło mnie do łez
Udostępniajcie to, niech zabiora jej dziecko !!!
Stary dostal prace w Kanadzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzieki moje baby za zaciskanie wszystkiego, co sie da.

świetnie, że wyczułaś co przeszkadza Mackowi w spaniu... ma chłopak wielkie potrzeby żywieniowe... a myślałaś może o dostawce do wózka, Lenka już 2-latka, więc może łatwiej by Ci było ją wieźć na stojąco?
czyli, kto jest dla niego ważniejszy... a że usnąc nie mogę, to siedze tutaj, bo załamka mnie dopadła... idę powoli szykować się na jutro...