reklama

Kwietniówki 2010!!!

Hej ho! Wycieczka do ZOO byla rewelacyjna, nawet mimo zamknietej czesci, bo buduja safari :)

Aniam, Elvie 25 zeta jest od 1,5 roku, jak Barteq mial jakies 3 miechy to bylo po 18. Za nasza 4 zabulilismy 65 zeta i musze chyba karnety kupic, bo pojdziemy z torbami. Bartkowi zwierzaki szalenie sie podobaja, jedynie osla sie bal, bo jakas dziewczynke ugryzl ;) a tabliczka jak byk wisi, ze zwierzeta moga gryzc :) takze Elvie na dziecincu uwaga na cudnej urody osla :)))

reklama
Aniam - to jakiegoś innego kasjera chyba miałaś, bo Aga pisała, że płaciła tylko za siebie i męża po 25 a dzieci do 3 lat gratis. Jakby co to powiem, że Lena 1,5roku ma. Ona drobna to uwierzą;-)

Elvie kasjer byl w porzadku, tylko zapomnialas, ze Quba ma 5 lat i za niego tez juz placimy ulgowy...nikt by mi nie uwierzyl, ze on ma mniej, tym bardziej, ze daja mu co najmniej 6 ;)

hejka

Właśnie wróciliśmy ze spacerku, wykończona jestem bo mega gorąco, pies ciągle piszczał a hela na końcu odstawiła taka pokazówkę że :szok: Ja spokojnie to przeczekałam ale wzrok jednej babci mówił wszystko;-) Zdecydowanie wolę siedzieć na wsi:tak:
ksiądz oczywiście nic ciekawego nie powiedział ale w sumie w taki upał to chodzenie po górach tez nie jest przyjemne w dodatku nie ma żadnej chmurki więc nie żałuję już tak bardzo.

Elvie miłego oglądania zwierzaków

Aniez fajnie że wycieczka udana ale fakt ceny kosmiczne gdyby ktoś chciał częściej chodzić. U nas to samo Mateuszowi nikt nie daje 7 lat;-)

Zielona faktycznie róznica w cenach jest, to znaczy że teraz mamy wszystko zaciskać abyś jakąś fajną ofertę na bilety znalazła;-);-);-)

Kittek udanej wycieczki do Darłówka.Helenka pewnie by z Mają też na golasa śmigała na plaży:-D nasi chłopcy wczoraj na wsi w krótkich rękawkach i spodenkach biegali a ich kolega w grubych spodniach i bluzie polarowej bo niby dzień wcześniej był chory tylko po dziesięciu minutach gry w piłkę był mokry tak że :szok: czasami nie rozumiem innych rodziców ale ja to tak jak Aniam w wielu sprawach dziwakiem jestem;-)

Maonka super że majówka udana i brawo dla małża za takie obfite łowy :tak: O ile dobrze pamiętam to skierowanie ważne 30 dni ale na 100% nie jestem pewna.

Dobra lecę na kawkę bo synuś mi zrobił :-)

Aniez fajnie że wycieczka udana ale fakt ceny kosmiczne gdyby ktoś chciał częściej chodzić.
A ja po przeczytaniu posta aniezki pomyslalam, ze to tanio. Mam tak wyryte w pamieci ceny z Meksyku. Pamietam jak mala miala z poltora roku i pojechalismy do ogrodu ala zoologicznego. Bylo tam sporo ptakow, jakies malpki, dwa czy trzy lwy i tyle samo tygrysow plu 2 zolwie i jakies swinie. Cena dla doroslego to 90 pesos = 22pln, a dla dzieci powyzej 2 roku zycia, 80 pesos= 20 pln. Potrzeba jakiejs godziny zeby caly parczek przejsc. Jest w Puebla tez fantastyczne safari, wcale niewiele drozsze, ale warte zaliczenia. Nie wiem ile kosztuje ZOO w stolicy, ale pewnie duzo wiecej niz to wroclawskie.

Zielona fakt jak porównać wielkość Wrocławskiego zoo z tym w Meksyku to rzeczywiście wychodzi tanio:tak:
Tylko jak ja sobie policzę że za naszą rodzinkę 100 zł za wejście plus żarełko na miejscu to tez pewnie koło 100 by się rozleciało ( oby starczyło bo o ile pamiętam to ceny są też ciekawe;-)) plus paliwo no to się uzbiera :szok: No ale raz w roku można jechać:tak:

Hej witam wszystkie babeczki.
Ja ostatnio mam taki sajgon ze szok.Nie mam kompletnie czasu na nic.Wzielam sie od paru dni za generalne porzadki bo za tydzien lecimy do Polski i chce zostawic dom w jako takim stanie.Poki co niewiele mi dala Amelia zrobic,ale juz szafy ogarniete poprasowane poukladane wszystko w miare tak jak sie nalezy.
Jeszcze salon mi zostal kuchnia i lazienka i bedzie git.
Pozatym mam nerwa bo Ami strasznie dlugo rano spi i w tym tygodniu padala mi doslownie okolo pierwszej w nocy.Nic nie moge zrobic juz nie wspomne o chwili spokoju o ktorej tak pragne.A jak ja wybudzam to potem jest nie do wytrzymania taka niedobra.

zielona super ze w koncu cos sie wyjasnilo.Powodzenia wam zycze i obyscie szybciutko wyszli na prosta.
jak czytam o cenach do ZOO to tez wydaje mi sie tanio,ale to tez z tego wzgledu ze mam w glowie ceny tutejsze.
U nas wejscie do ZOO to jakies 22 EURO aquapark tez cos kolo tego a takie wielgachne wesole miasteczko to koszt juz 38 euro.
Jednym slowem nie stac nas na zadne wycieczki poki maz sam pracuje.:no:

Pozdrawiam wszystkie babeczki i zycze udanej niedzieli.

Maonka wg mnie wiecej niz 30dni, w kilku poradniach (dokladnie w neurologicznej i u lekarza rehabilitacji) gdzie my chodzimy po roku chcieli nowe skierowania, jak dostalam skierowanie do kardiologa to dopiero za pol roku mialysmy wizytę

Kurcze u nas jest jakas plaga, od kilku miesiecy kradna w Ilawie samochody, na naszym osiedlu tez byla jedna kradzież, a dzis B Zauwazyl ze w naszym aucie ktos przy zamku majstrowal:( na codzien samochod stoi pod domem mamy B i tam raczej nie ma szans zeby cos sie stalo wiec pewnie pod blokiem ktos sie zainteresowal i pewnie wystraszył, a nasz samochod należy do jednych z najczęściej kradzionych... dzisiejsza noc juz spedzi u mamy B...

Ja zestresowana jestem, bo nie wiadomo co z turnusem, stoi pod sporym znakiem zapytania niestety...

marta - pilnujcie:tak:

gosiek- to u Was drogo, w Niemczech dużo taniej było jak mieszkałam.

gosienka - przy Twoich głodomorach to poszłabyś w ZOO z torbami. Musisz sposobem aniez prowiant ze sobą zabierać:tak:

My do ZOO się nie wybraliśmy, bo upał, a nasza gondola nie ma parasola i Maciek by się usmażył. Byliśmy na spacerku i zakupach. Maciek dziś trochę marudzi, więc kombinuję, czego się najadłam:sorry2: Właśnie dzieciaki lulają to i ja idę w kimę;-)

reklama
MAonka więcej niż 30 dni :tak: recepta jest ważna 30 , przecież na nasz NFZ to mało kiedy jest wizyta za 30 dni :no:

Kittek - niektórzy to mają nie równo pod sufitem i tyle bo nie wiem jak to inaczej nazwać . Tym bardziej takich ludzi co sami chodzą rozebrani a dzieciaki ubrane . Porażka jakaś . Już raz słyszałam teorię o tym że dziecko ma mało tkanki tłuszczowej i trzeba je ubierać he he

Zielona - żeby jakieś loty się udało znaleźć . TY myśl kiedy ty do mnie zawitasz jak wrócę z urlopu

Gosiek - byłam kiedyś to 20 euro za aqua park zapłaciłam :no:

W wawie chyba 25 zł wstęp do zoo kosztuje .

A my dziś w kołacinku byliśmy
DINOZAURY - DINOPARK w Ko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry