Filonka- eee tam blada kreska :-) GRATULACJE :-)
Mamusia a co Tam u Ciebie

???
Gosienka- biedny Emil! Na pewno przezywa. Wczoraj w drodze do zlobka K. zauwazyl martwego golebia i tez byl wielki smutek "Mamusiu? On umarl?... a gdzie sa jego dzieci? I bedzie tak lezal? Juz nikt do nieco nie przyjdzie?" normalnie samej mi sie smutno zrobilo :-( ale dalismy rade... natomiast co by bylo gdyby naszym zwierzetom cos sie stalo, to ja nawet wole nie myslec :-(
Beti- eee tam dzielna, chlopaki sa dzielne, nie ja :-) Co do stroju to za moich szkolnych czasow stroj GALOWY na wszelkich uroczystosciach byl obowiazkowy i dla ucznow, i dla nauczycieli :-) moje nauczycielki zawsze staraly sie wygladac stosownie do okazji, wiec uwazam, ze wygladalas dokladnie jak trzeba... zachowania tatusiow nie skomentuje
Oglaszam wszem i wobec, ze stary rozpoczal demolke domu, czyli ROZKLADA szafe... nie wiem, czy ja chce dzisiaj po poludniu wrocic do domu

Jak na zlosc pogoda do luftu, wiec musze wymyslec jakas aktywnisc "pod dachem", no chyba, ze sie wyciagnie to pojdziemy ogladac zasieki na Rynku (strefe kibica buduja) i przy okazju ciacho zaliczymy

a jak nie, to jakas galeria handlowa bedzie nas musiala uratowac.