reklama

Kwietniówki 2010!!!

Kochane Dzieciaki, te duże i te mniejsze!
Życzę Wam, by wszystko co było Waszym marzeniem,
co jest nim i będzie w przyszłości -
niech nie uleci z cichym westchnieniem,
ale się spełni w całości!

reklama
Filonka- eee tam blada kreska :-) GRATULACJE :-)
Mamusia a co Tam u Ciebie :-p???
Gosienka- biedny Emil! Na pewno przezywa. Wczoraj w drodze do zlobka K. zauwazyl martwego golebia i tez byl wielki smutek "Mamusiu? On umarl?... a gdzie sa jego dzieci? I bedzie tak lezal? Juz nikt do nieco nie przyjdzie?" normalnie samej mi sie smutno zrobilo :-( ale dalismy rade... natomiast co by bylo gdyby naszym zwierzetom cos sie stalo, to ja nawet wole nie myslec :-(

Beti- eee tam dzielna, chlopaki sa dzielne, nie ja :-) Co do stroju to za moich szkolnych czasow stroj GALOWY na wszelkich uroczystosciach byl obowiazkowy i dla ucznow, i dla nauczycieli :-) moje nauczycielki zawsze staraly sie wygladac stosownie do okazji, wiec uwazam, ze wygladalas dokladnie jak trzeba... zachowania tatusiow nie skomentuje :no:

Oglaszam wszem i wobec, ze stary rozpoczal demolke domu, czyli ROZKLADA szafe... nie wiem, czy ja chce dzisiaj po poludniu wrocic do domu :-D
Jak na zlosc pogoda do luftu, wiec musze wymyslec jakas aktywnisc "pod dachem", no chyba, ze sie wyciagnie to pojdziemy ogladac zasieki na Rynku (strefe kibica buduja) i przy okazju ciacho zaliczymy :-D a jak nie, to jakas galeria handlowa bedzie nas musiala uratowac.

Co do kreseczek - wczoraj przyszlo mi do glowy, ze juz chyba polowa stalych bywalczyn (a moze i wieksza czesc) podziewa sie kolejnego baczka. az musze policzyc ile nas tu regularnie pisze.
Mamuska pewnie zatestowala i teraz celebruja.

filonka i ja gratuluje, kreska widoczna mniej czy bardziej, grunt ze jest:)

My dzis do domu jedziemy na weekend, Ola zmeczona ale wczoraj juz dosc ladnie cwiczyla. Ma tylko troche problemow z brzuszkiem ale cieple oklady pomagaja. Dodatkowo po plastrach na brzuszku zrobily jej sIe krwiaczki, bo podczas naklejania plaster musial sie gdzieś zagiac i teraz efekty...

NO nic, lecimy na zajecia...

Wszystkiego najpiekniejszego nasze skarby!

Hehe moze i tak wazne ze cos jest.ale ja sie tak czuje jakbym miala za chwile okresu dostac bo mnie brzuch boli troche.
Zielona - tak Wasze kciukasy juz nie w jednej sprawie pomogły:-).
Wlasnie K dzwonil bym do banku jechala, to i od razu kupie 2 test.
Jemu nic nie wspomnałam , zreszto jesli juz to i tak zaczekam do odpowiedniej chwili.

Dzieciaczki w dniu Waszego swieta samych radosnych chwil!!!!

Filonka gratuluję, jesteś w ciąży :-D Mi też ciężko było uwierzyć w to.
Też tak miałam i to 2 testy wyszły takie z niewyraźną drugą krechą. Po tyg już wyszły wyraźne.
Ale się cieszę :-D

Ciekawe jAK Mamusia?

Jadę dziś z Alą do Cz-wa na cały weekend. Pewnie nie będę miała jak zajrzeć, także parę dni mnie nie będzie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry