kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Kochane dzieci
Z okazji Waszego Świeta wszystkiego co najlepsze i najcudowniejsze :-)
Z okazji Waszego Świeta wszystkiego co najlepsze i najcudowniejsze :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i jakie prawdziwe
ale już postanowiłam że biore M. jedziemy po J. do przedszkola a potem na lody ich biore. Do tego w focusie dzisiaj dzień dziecka z bolkiem i lolkiem więc powinni być zadowoleni 

Oby dzielna usmiechnięta Maja szybko wróciła do zdrówka, kciuki zaciskam &&&
Mam nadzieje, że nie rozwinie się, bo za tydzień wyjeźdzają. Mój B odebrał też wcozraj jego wyniki "brzuszkowe" i najprawdopodobniej ma bakterie yersinie. jak poczytałam w necie, to nie wiem gdzie to złapał, ale objawy zaraz po zarażeniu podobne do zapalenia wyrostka, więc jak mu ten zdrowy wyrostek wycieli, to tak naprawdę już wtedy mógł być tym zarażony
Musimy dla potwierdzenia powtórzyć badanie i jeśli będzie taki sam wynik dostanie antybiotyk.Pogoda jest dzisiaj KOMPLETNIE SZALONA :-) rano bylo ciepło, ale z chmurami, przed godzina padal deszcz, a teraz swieci sloncelicho wie, jak sie ubierac w taka pogode...
Elvie- nie chodzi o to ile Wy czasu posiwecacie Lence, ale ile ona by chciala. Przerobilam to z Kuba, Anna oj z Igorem, no... w zasadzie nie znam mamy z wiecej niz jednym dzieckiem, ktora tego nie przerobila. Lenka bedzie Wam wiecej "numerow" wykrecac, zeby tylko zajmowac sie w 100% nia :-) Kubus jest w tym mistrzem![]()
Zielona to do roboty się bierzcie, takie ładne pula genów nie może się zmarnować;-)hahaha jak mojemu chlopu powiedzialam jak plodne sa kwietniowki, to az sie chlop zapalil. Dobrze, ze mu przejdzie do czasu, az sie zobaczymy...
też tak uważam, ale zawsze jak słyszę temat ubierania się nauczycieli, to przypomina mi się sytuacja jak mój B kiedyś w szkole pracował i wtedy swoją firmę już rozkręcał, więc zawsze chodził do szkoły w koszuli, eleganckich spodniach. Raz na zebranie przyszli rodzice i do niego, że on mógłby przyjść czasem inaczej ubrany, bo się dziecko stresujebeti mam klasę IV, już boje się końca roku, bo niestety będę musiała się z nimi pożegnać:-( Dzieciaki są naprawdę wspaniałe.
Co do stroju, to pewnie dlatego wszyscy się patrzyli bo wyglądałaś inaczej niż zwykle, elegancko. Ja uważam, że nauczyciel w szkole powinien wyglądać schludnie, ale na pewno odświętnie, szczególnie jeśli to uroczystość.

Na szczęście dzieciaki na wyjeździe będą.
, więc uciekam