reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Filonka GRATULACJE!!!!! Spokojnych 9 miesięcy ci życzę!!

Juje jak fajnie sie dziewczyny posypały z ciążami a wszystko Elvie zapoczątkowała ;-) :-D

Gosieńko powiedzienie jest boskie :tak: i jakie prawdziwe
Biedny Emil... wiecie jak tak czytam o Emilu i Kubie jak reagują to mojego J. widze...on też taki wrażliwy...
Mamusiu teraz za ciebie &&& :-D

Pogoda do doopy a przez to festyn na dzień dziecka odwołany :( J. nieszczęśliwy że szkoda gadać :no: ale już postanowiłam że biore M. jedziemy po J. do przedszkola a potem na lody ich biore. Do tego w focusie dzisiaj dzień dziecka z bolkiem i lolkiem więc powinni być zadowoleni :-D
Ide chatę ogarnąć...

Kochane dzieciaczki (i te małe i te średnie i te duże) w dniu waszego święta duuuużo zdrówka i uśmiechu wam życzę

Witam:-)
Nocka u nas w miarę, dospałam jeszcze rano, więc jakoś funkcjonuję mimo tego deszczu za oknem.

Na początku gratki dla Filonki - mnie też ta kreska na pierwszym teście taka słabiutka wyszła:tak:

Wszystkiego najlepszego dla Dzieciaczków!!

kittek - doczytałam na FB o zapaleniu płuc u Majeczki:-( Brak słów.. Jak ta Wasza lekarka mogła to przeoczyć? W głowie się to nie mieści:no:Oby dzielna usmiechnięta Maja szybko wróciła do zdrówka, kciuki zaciskam &&&

gosienko - biedny Emil:-( Ja też do dzisiaj pamiętam jak mi tato kupił chomika i on się wgramolił pod łóżko i udusił:-( Kupili mi następnego dnia innego, ale ja ciągle pytałam, co się stało z tym rudym.

aniez - historia z gołębiem bardzo smutna:-(

Nam też pogoda popsuła plany na dzień dziecka, bo się wybieraliśmy do parku przy Teatrze Lalek i miała tam być scena i jakieś atrakcje dla dzieci, ale w taką pogodę to pewnie odwołali, poza tym ja nie ryzykuję z Maćkiem jechać. Pójdziemy do małpiego gaju w pasażu, mam nadzieję, że Maciek wytrzyma i grzecznie na lodach w grycanie pośpi;-)

Ja chcę do domu!!! Dobrze, że już piątek, tylko ta pogoda. mam nadzieje, że jednak jutro będzie ok i pojedziemy do Krakowa.
Alicji już prawie przeszło, za to Igor mi się rozkatarzył:baffled: Mam nadzieje, że nie rozwinie się, bo za tydzień wyjeźdzają. Mój B odebrał też wcozraj jego wyniki "brzuszkowe" i najprawdopodobniej ma bakterie yersinie. jak poczytałam w necie, to nie wiem gdzie to złapał, ale objawy zaraz po zarażeniu podobne do zapalenia wyrostka, więc jak mu ten zdrowy wyrostek wycieli, to tak naprawdę już wtedy mógł być tym zarażony:confused: Musimy dla potwierdzenia powtórzyć badanie i jeśli będzie taki sam wynik dostanie antybiotyk.
Pogoda jest dzisiaj KOMPLETNIE SZALONA :-) rano bylo ciepło, ale z chmurami, przed godzina padal deszcz, a teraz swieci slonce :sorry: licho wie, jak sie ubierac w taka pogode...

Elvie
- nie chodzi o to ile Wy czasu posiwecacie Lence, ale ile ona by chciala. Przerobilam to z Kuba, Anna oj z Igorem, no... w zasadzie nie znam mamy z wiecej niz jednym dzieckiem, ktora tego nie przerobila. Lenka bedzie Wam wiecej "numerow" wykrecac, zeby tylko zajmowac sie w 100% nia :-) Kubus jest w tym mistrzem :-D

Dokładnie o to mi chodziło. Kiedyś słyszałam jak psycholog się wypowiadała, że pojawienie się rodzeństwa jest tak jakby nasz mąż sobie drugą żonę wziął. Jakby nie było to jednak konkurencja;-)

hahaha jak mojemu chlopu powiedzialam jak plodne sa kwietniowki, to az sie chlop zapalil. Dobrze, ze mu przejdzie do czasu, az sie zobaczymy...
Zielona to do roboty się bierzcie, takie ładne pula genów nie może się zmarnować;-)

beti mam klasę IV, już boje się końca roku, bo niestety będę musiała się z nimi pożegnać:-( Dzieciaki są naprawdę wspaniałe.
Co do stroju, to pewnie dlatego wszyscy się patrzyli bo wyglądałaś inaczej niż zwykle, elegancko. Ja uważam, że nauczyciel w szkole powinien wyglądać schludnie, ale na pewno odświętnie, szczególnie jeśli to uroczystość.
też tak uważam, ale zawsze jak słyszę temat ubierania się nauczycieli, to przypomina mi się sytuacja jak mój B kiedyś w szkole pracował i wtedy swoją firmę już rozkręcał, więc zawsze chodził do szkoły w koszuli, eleganckich spodniach. Raz na zebranie przyszli rodzice i do niego, że on mógłby przyjść czasem inaczej ubrany, bo się dziecko stresuje:confused:

Beti wszyscy patrzyli, bo pięknie wyglądałaś. Moja Alicja też tylko mówi, że ona chce do "przeszkola". Ciekawe jak będzie jak już pójdzie.
Filonka gratuluję.
Kittek zdrówka dla Majeczki
Gosieńko biedny Emil. mam nadzieje, że już dzisiaj troszkę mu lepiej.
Aniez ja się będę łączyć z Tobą w bólu remontu już za tydzień. Malujemy dół.:baffled: Na szczęście dzieciaki na wyjeździe będą.
nie wiem co jeszcze chciałam:confused:, więc uciekam

Filonka-gratki. Mam nadzieje że kolejny test pokaze wyraźną kreche i nie będziesz miała wątpliwości
Gosieńko- całusy dla Emila. Planujecie zakup kolejnego chomiczka?
Aniez- powodzenia w remontowaniu niech się szybko skońćzy i niech się samo posprzata :)
Mamusia- jak Twoje testowanie?? ile kresek widzisz??
Zielona- dziewczyny dobrze prawa takich genów ie można zmarnować.
Kittek- mam nadzieje że Maja dziś juz lepiej
Beti- po Twoim opisie uważam, że byłąś ubrana stosownie do okazji- w końcu to dzień inny niż wszystkie, a gustownej elegancji nigdy nie za wiele

U nas też pogoda się skiepściła- pada od rana, szaro i zimno. Jak jutro tak będzie to obawiam się ze z masy atrakcji zaplanowanych na DNI PRUSZCZA nici ...
Nie mam prezentu dla Antola- dopiero dzisiaj zamówiłam mu kosiarke playskoola na allegro-ale ona pewnie bedzie we wtorek. On uwielbia wszelkiego rodzaju sprzxety budowlane i rolnicze więc bedzie mu się podobało- tym bardziej że tydzień temu zapałał do niej miłością wielką jak byliśy na 3 urodzinkach jego koleżanki .Szkoda że mam gapa wczesniej nie wpadła zeby zamówic na allegro to dzisiaj już by była:(

Dziewczyny, geny genami, ale ja mam 33 lata. Od 2,5 roku siedze w domu i po brzuchu sie drape... Kolejne dziecko = kolejne lata lezenia i pachnienia... Obawiam sie, za jak juz tak sie wyleze i wypachne, to juz nikt nie bedzie widzial dla mnie innej funkcji...

Wszystkiego najlepszego kochane dzieciaczki w dniu Waszego święta :-) Radosnego dzieciństwa przede wszystkim.

Filonka gratuluję.
Czekamy na wieści od Mamusi ;-)

U nas pada od rana, dziecko spać nie chce ja zasypiam na stojąco. Jeszcze nie jadłam bo nie mam nawet ochoty, nie lubię takiej pogody:(
Chcieliśmy na dzień dziecka pojechać z małą do Zoo do Łodzi ale jak się pogoda nie poprawi to lipa.
Na razie zmykam. Miłego popołudnia.

Hejka

Wpadam teraz bo za chwilę na tańce idziemy.
Cały dzień pochmurno a teraz słońce wyszło, dzika ta pogoda.

MamoPaulinki mam nadzieję że sie ociepli i jednak wycieczka do zoo się uda:tak:

Zielona ja już tak 10 lat leżę i pachnę ;-) ale w tym roku coś zmienię jak tylko Helenka pójdzie do przedszkola:tak:

kamisia kolejny chomik na pewno będzie bo Mateusz ma swojego więc Emil też musi mieć ale na razie jest żałoba:-( Skoro Antonio tak uwielbia sprzęt rolniczy to cioteczka gosienka zaprasza go do siebie na wieś:tak:

Agnieszka mam nadzieję że chłopcy się wybawili:-)

Aniez trzymam kciuki aby remont poszedł szybko i sprawnie ;-)

Marta miłego weekendu w domku i niech problemy Olki z brzuszkiem szybko się skończą.

Maonka
bawcie się dobrze dziewczyny i szczęśliwie wracajcie.

Elvie mam nadzieję że Maciuś pozwolił wam spokojnie lody zjeść;-)

Anna zdrówka dla Igora niech tylko na katarze się skończy.

Pozostałe kobietki pozdrawiam i miłego wieczorku życzę :-)

reklama
Witam
Nastrój średni, Z na bilansie skierowanie do kardiologa dostała, jakieś szmery lekarka usłyszała, uspokajała, że wygląda jej to na szmery rozwojowe ale lepiej niech specjalista sprawdzi, morfologię kazała zrobić:-(
Terminy do kardiologa bez komentarza - na połowę września dopiero udało mi się zapisać, nie wiem czy prywatnie nie pójdziemy.
Poza tym ok - 90 cm, 12,8 waga. Co do mowy to setny raz usłyszałam że jeszcze ma czas, że najważniejsze, że słyszy, rozumie i coś tam trochę próbuje.

U nas też plany festynowe deszczysko pokrzyżowało:baffled:

Filonka gratulacje:-):-), niech się fasolka zdrowo rozwija

Zielona ja bym sobie dała ze 2 lata na pracę, potem o rodzeństwie pomyślała, łatwiej będzie nie wypaść z obiegu

Mamusia to mamy następną ciężarówkę czy nie??

Gosieńka buziaki dla Emila, ciężko mają tacy wrażliwcy

Maonka bawcie się dobrze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry