AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Nam tez pogodę trochę pogoda pokrzyżowała ale chwała CH. Dzisiaj był dzień z Bolkiem i Lolkiem. Dzieciaki podróżowali po krajach europejskichnktorych drużyny zakwalifikowała się do Euro2012. J. Nie chciał w niczym brać udziału za to M. Bardzo chętnie. Problem w tym ze byłam z nimi sama a J. Za żadne skarby nie chciał iść na scenę nawet tylko po to żebym mogła M. Pilnować a j. Mieć na oku. Potem zjedli lody, porysowali, ogłosili się w balony i już jechaliśmy do domu.
Musze się w końcu na bilans umówić
Zielona ja tak pachnie już 5lat choć nie ukrywam ze mam ten komfort ze nie muszę na sile iść do pracy...
mamusia no zesz ty babo jedna gadają i nie trzymaj nas w niepewności!!
Aniez remontu współczuje...ale potem jak fajnie będzie.
maonka spokojnej drogi
Elvie jak tam Macius?
Magda terminy to porażka
mam nadzieje ze szmery to rzeczywiście rozwojowe
Dzieciarnia śpi... Jak cicho i przyjemnie ;-)
Musze się w końcu na bilans umówić

Zielona ja tak pachnie już 5lat choć nie ukrywam ze mam ten komfort ze nie muszę na sile iść do pracy...
mamusia no zesz ty babo jedna gadają i nie trzymaj nas w niepewności!!
Aniez remontu współczuje...ale potem jak fajnie będzie.
maonka spokojnej drogi
Elvie jak tam Macius?
Magda terminy to porażka
mam nadzieje ze szmery to rzeczywiście rozwojoweDzieciarnia śpi... Jak cicho i przyjemnie ;-)

) do domu wróciłyśmy wymęczone i padłyśmy ze zmęczenia obudzili nas dopiero około 18 moi rodzice, którzy przyszli z okazji dnia dziecka no i w sumie dopiero teraz znalazłam chwilę żeby tu zajrzeć jak widzicie dzień był zakręcony testu nie miałam kiedy kupić i zrobić a @ nadal nie ma. A gdyby tego było mało to tak mnie g.ę.b.a boli po wyrwaniu zęba, jakieś apogeum bólu mnie dzisiaj dopadło 

bo tak to sie męczyć bedziesz jeszcze długo a i zakażenia można dostać.