reklama

Kwietniówki 2010!!!

Nam tez pogodę trochę pogoda pokrzyżowała ale chwała CH. Dzisiaj był dzień z Bolkiem i Lolkiem. Dzieciaki podróżowali po krajach europejskichnktorych drużyny zakwalifikowała się do Euro2012. J. Nie chciał w niczym brać udziału za to M. Bardzo chętnie. Problem w tym ze byłam z nimi sama a J. Za żadne skarby nie chciał iść na scenę nawet tylko po to żebym mogła M. Pilnować a j. Mieć na oku. Potem zjedli lody, porysowali, ogłosili się w balony i już jechaliśmy do domu.

Musze się w końcu na bilans umówić :sorry2:
Zielona ja tak pachnie już 5lat choć nie ukrywam ze mam ten komfort ze nie muszę na sile iść do pracy...
mamusia no zesz ty babo jedna gadają i nie trzymaj nas w niepewności!!
Aniez remontu współczuje...ale potem jak fajnie będzie.
maonka spokojnej drogi
Elvie jak tam Macius?
Magda terminy to porażka :no: mam nadzieje ze szmery to rzeczywiście rozwojowe

Dzieciarnia śpi... Jak cicho i przyjemnie ;-)

reklama
Zielona ja tak pachnie już 5lat choć nie ukrywam ze mam ten komfort ze nie muszę na sile iść do pracy...
no i troche mlodsza jestes...
rynek pracy jest brutalny (zwlaszcza dla kogos, kto zaczyna wlasciwie od niczego) i kobiety nie zyskuja na nim z uplywem czasu.
poza tym odkad pamietam zarabialam na siebie, czasem pracujac 15h na dobe. fakt rozliczania sie z kims za zakupy lub proszenie o pieniadze jest dla mnie uwlaczajacy. nie odpowiada mi dyskutowanie o zasadnosci poczynionych zakupow. moze dlatego tak zle sie czulam przez ostatnie dlugie miesiace...
nie twierdze, ze jest to regula wszystkich obowiazujaca. jest tak w moim przypadku.

Może i młodsza to fakt ale niestety w Polsce to o niczym nie świadczy, bo przecież jestem matka 2 dzieci a więc będę często na l4 na dzieci :no: a jak dzieci nie miałam to słyszałam ze przecież w ciążę zajdą i żadnego pożytku ze mnie nie będzie:no: pie.przona polityka prorodzinna.
Co do rozliczania się to cię rozumiem...

Witam wieczorową porą;-)
Lenka wróciła tak padnięta z klubu, że jak poszła w kimę to pospała do 18:30 i teraz jeszcze nie śpi. Padało, Maciek też lulał to mi się jej budzić nie chciało- zrobiłam im Dzień Dziecka i sobie leżałam z M. i w "urządzaliśmy" szeregówkę - już się oboje doczekać nie możemy przeprowadzki. Jutro idziemy za to do ZOO, bo są jakieś atrakcje z postaciami Disneya, a w niedzielę w Parku obok są zawody rowerowe dla dzieci z okazji Dnia Dziecka właśnie. Mam nadzieję, że Lenka się do rowerków dzięki temu przekona, bo już zaczyna wsiadać na górale sąsiadów stojące na korytarzu:-D

Zielona, Agnieszka - tłumaczenia się z zakupów bym nie zniosła:no: z drugiej strony nigdy takiej sytuacji nie miałam, bo ja od 16 roku życia zarabiam i ciąże tego nie zmieniły. Jeśli chodzi o rynek pracy to jest dokładnie tak, jak Aga napisała, więc polecam uwierzyć w siebie i założyć własną działalność, nie mieć szefa i chodzić na urlop czy zwolnienie kiedy macie ochotę.

Zmykam, bo Lenolinka Opole ogląda i mnie do tańca ciągnie;-)

hej dziewczyny przepraszam że się nie odzywałam cały dzień ale nie miałam jak bo Natalka się rozchorowała biedulka moja akurat na dzień dziecka c.h.olerny wirus ją dopadł w nocy zaczęła kaszleć i wymiotować , katar nie dał jej spać więc się męczyłyśmy pół nocy a rano wpółprzytomna musiałam jechać na szkolenie potem do pracy, następnie na 13:15 do lekarza (spóźnił się i był dopiero około 14:wściekła/y:) do domu wróciłyśmy wymęczone i padłyśmy ze zmęczenia obudzili nas dopiero około 18 moi rodzice, którzy przyszli z okazji dnia dziecka no i w sumie dopiero teraz znalazłam chwilę żeby tu zajrzeć jak widzicie dzień był zakręcony testu nie miałam kiedy kupić i zrobić a @ nadal nie ma. A gdyby tego było mało to tak mnie g.ę.b.a boli po wyrwaniu zęba, jakieś apogeum bólu mnie dzisiaj dopadło :baffled::baffled:

filonka GRATULACJE !!!! :-):-):-)

Hej
ponadrabiałam was trochę,ale zmykam bo rano do pracy.
Maja po cięzkiej nocy w ciągu dnia dużo lepiej się czuła.

Mamusia zdrówka dla Was!
Gratulacje dla zafasolkowanych!
pozdrowienia dla Was wszytkich!

Kochanym kwietniowym maluszkom, a także rodzeństwu kwietniowych maluszków życzymy cudownego dzieciństwa przepełnionego miłością rodziców i wszystkich dookoła. Dużo radości i cudnych zabaw od rana do wieczora!

Z okazji dnia dziecka naszym bąbelkom życzę samych słonecznych dni:-):-)

Zielona czy ja wiem jeszcze jest opcja rozregulowania się mojego cyklu bo on dopiero od 4 m-cy wrócił na właściwe tory
;-)
Maju zdrówka wiem co czujesz biedulko oby dzisiejsza noc była spokojna

moje mądre głowy może wy mi podpowiecie czy można dostać odszkodowanie z ubezpieczenia grupowego z tytułu wyrwania stałego zęba w wyniku nieszczęśliwego wypadku jakim było złamanie go podczas jedzenia? Mąż mi mówi że jego kolega dostał odszkodowanie za wyrwanie zęba ale szczegółów tamtej sytuacji nie znam
:confused:

Witam
Mamusiu nie mam pojęcia co do tego odszkodowania... co do bólu to jestem przekonana że masz suchoduł zębowy więc leć jak najszybciej do stomatologa to ci takie specjalne lekarstwo założy i będzie lepiej :tak: bo tak to sie męczyć bedziesz jeszcze długo a i zakażenia można dostać.

Majuniu zdrowiej kochana

Elvie ja się na szczęście rozliczać z zakupów nie musze ale wiem jak to jest bo kiedyś jeszcze za czasów mojego dzieciństwa i dorastania obserwowałam właśnie takie akcje w domu :no: A co do własnego interesu... może jak się mężowi firma bardziej rozkręci to założę działalność i będe mu biuro prowadzić :-D na podstawie fv :-D albo s.c. założymy ;-)

reklama
Zielona czy ja wiem jeszcze jest opcja rozregulowania się mojego cyklu bo on dopiero od 4 m-cy wrócił na właściwe tory
wink2.gif

ha ha ha

elvie, spokojnie - tez sie z zakupow nie rozliczam. Fak faktem, ze jak masz "wspolna kase", do ktorej sila rzeczy sie nie dokladasz, a cale zycie na siebie zarabialas - to zwyczajnie czujesz sie zle wydajac ja na "waciki". Znam dziesiatki kobiet, w tym znakomita wiekszosc to Polki, ktore z zakupow sie tlumacza mimo, ze same na nie zarobily...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry