zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
ooo, mloda minute temu wgramolila mi sie na kolana. patrze, a ona zasnela... no to niezla jazda bedzie wieczorem...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a potem bilans Helenki . Moja gwiazda waży 12 kg a wzrost na poziomie 75 centyla więc wysoka laska mi rośnie, wszystko ok więc jestem zadowolona
:-)
Nasza lekarka dokładnie sprawdziła nóżki Helenki ale my już z miesiąc temu byliśmy z nią u ortopedy tak przy okazji jak Emil miał kontrolę ale są lekarze i lekarze 

Helenka ma dokładnie takie same buciki jak Natalka

CO do wyprawy do Samotni to najgorsze jest podejście od świątyni Wang potem już że tak powiem z górki w razie czego małż cię weźmie na hol
No ja się mogę pochwalić Rysami, Giewontem i kilkoma szczytami w Bieszczadach no i sławienna Śnieżka z każdej możliwej strony ;-) Na bank musimy się umówić 

Teraz najedzony lula, a ja się za remanent biorę, sterta ubrań do prania w kolejce czeka, blee..
mój J. waży troche ponad 19 kg i mierzy 114 cm...a 5 lat teraz będzie miał...no ale on to niejadek straszny. Właśnie przechodzimy z nim bój o niejedzenie w przedszkolu obiadu...od tygodnia nie tknie niczego co nie jest zupą pomidorową i rosołem oraz kurczakiem i ziemniakami bez surówki. Ale dzisiaj kurczak był a obok niego surówka to gnida nie tknęła niczego...Mielismy juz pogadanke i ma czas do końca przyszłego tygodnia. I albo zacznie jeść w przedszkolu albo rezygnujemy z wykupywania obiadów i będzie jadł dopiero w domu kolo 15. Było nie było to prawie 200 zł miesięcznie...
owocnych zawodów ;-) Dzień dobry!
Własnie wpadłam z podwórka z małym, bo dzielnie zawołał , ze chce "be".
Mam juz za soba pielenie warzywka, ale nie lubie tego robic, tak wiec Gosieńka zapraszam na wczasy z atrakcjami ;-):-)oczywiscie zapraszam bez zadnych konsekwencji.
Mamusia-ja chodze do Łap , do dr Skibko, ona ma w prywatnym domu wszystko na miejscu, wiec nie musze nigdzie z niczym biegać.Z Kacprem tez tam chodziłam i bardzo sobie ją chwalę.
Maonka- z moich wyliczen wynika ze poczatek lutego, 7,8. sie zobaczy. Oby na wrzesniu u małej pozostało i nóżki były juz ok.
Z moich wynikało na 24.01, a wyliczył na 27.01.
Cos mnie bierze obudziłam sie z bolacym gardłem.I co ja teraz zrobie hmmm.