annaoj kce
08.06/04.10/09.13
wpadłam na chwilkę, Aniam mam nadzieje, że Szymkowi szybko przejdzie, znikam do dzieciaków, co by się nacieszyć na zapas
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj juz oczyma wyobrazni widze jakie cyrki beda sie dziac w niedalekiej przyszlosci...

Wczoraj byliśmy w Radwanicach
..być w Radw. i do mnie nie zajrzeć....oj będziesz się z tego spowiadać :-)...następnym razem proszę o info i dolecę na nogach na to boisko :-)jak wiesz ja Olkę na żelki nauczyłam .
M. padł na kazaniu
a J. trochę się wiercił i próbował coś marudzić ale szybko go spacyfikowałam :-) teraz już po zupie jesteśmy i czekam aż się mięsko zrobi i jemy drugie danie.
... masakra... nic nie pomaga... no chyba że J. sika do wc to on też...ale jak J. nie ma to nie ma co marzyć żeby zrobił gdzie trzeba...
Dopiero jak mu zdjęcie 7-dniowej córeczki autorki e-booka pokazałam to się w temat zagłębił.
Siedzimy więc w domku, Maciek na brzuszku słodko lula, a Lenka z ciocią maluje i puzzle układa, więc ja mimo niedzieli biorę się za prasowanie, bo mam stertę taką, że aż wstyd