hej,
a ja dziś już jestem po egzaminie. Wspinam się po szczeblu nauczycielskiej kariery
O 14 mam radę. Również u mnie czasu na cokolwiek brak! Już mi weszło w krew, że wszystko robię w biegu.
Antybiotyk biorę, ale choroba wcale nie chce mnie opuścić
. Katar mnie wykończy!
Salamandra szybko do pracy wróciłaś
super, że możesz w każdym momencie zajrzeć do dzieci.
zielona zdrówka dla Kostki!
U nas nocnikowy sukces, mały woła ładnie i siusiu i kupkę. Na noc jeszcze pampersa mu zakładam, ale w dzień chodzi bez. Zobaczymy jak będzie jutro w żłobku, idzie pierwszy raz po chorobie, zamierzam nie dać wcale pieluch, ewentualnie dwie do spania. Trzymajcie kciuki.
uciekam do małego
a ja dziś już jestem po egzaminie. Wspinam się po szczeblu nauczycielskiej kariery
O 14 mam radę. Również u mnie czasu na cokolwiek brak! Już mi weszło w krew, że wszystko robię w biegu.Antybiotyk biorę, ale choroba wcale nie chce mnie opuścić
. Katar mnie wykończy!Salamandra szybko do pracy wróciłaś
super, że możesz w każdym momencie zajrzeć do dzieci.zielona zdrówka dla Kostki!
U nas nocnikowy sukces, mały woła ładnie i siusiu i kupkę. Na noc jeszcze pampersa mu zakładam, ale w dzień chodzi bez. Zobaczymy jak będzie jutro w żłobku, idzie pierwszy raz po chorobie, zamierzam nie dać wcale pieluch, ewentualnie dwie do spania. Trzymajcie kciuki.
uciekam do małego

Dalam jej druga dawke paracetamolu i moze wreszcie temperatura jej spadnie, bo poki co to piecyk jest.