naszego języka ojczystegoPolazlam z mloda do doktora. Dostala jakas tam flore bakteryjna z elektrolitami, ma brac panadol i jesli nie poprawi sie za dwa dni, dolaczymy jakies lekarstwo na n. Przyszlysmy do domu, a mloda poszla w kime
Gosia, a czego wlasciwie uczysz?

jestem dopiero na początku szczebla zawodowego - mianowicie nauczyciel kontraktowy
Elvie, juz sprawdzilam. To paracetamol a nie panadol.. czasem mysle, ze to jeden diabel, a roznie go nazywaja. Mala nie ma biegunki, choc jej kupale sa nieco rzadsze niz zwykle. No i raz jej wypelzl taki i nawet nie wiedzialysmyKostka probiotyku brac nie chce
Dalam jej druga dawke paracetamolu i moze wreszcie temperatura jej spadnie, bo poki co to piecyk jest.
paracatamol i panadol to jest to samo, one są wszystkie na jednym składniku - paracetamolu. Mocniejsze są te na ibuprofenie, czyli ibum i różne takie. Na Matiego paracetamol nie działa, albo ja jestem niecierpliwa i wolę zadziałać czymś mocniejszym.
Zdrówka dla Kostki!

Kostka probiotyku brac nie chce
Dalam jej druga dawke paracetamolu i moze wreszcie temperatura jej spadnie, bo poki co to piecyk jest.
Dobrze, ze sam się smaży, nie muszę do niego podchodzic nawet