Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ciekawe kiedy sie ogarnę...
u nas na szczęście kolki występują już w łagodniejszej formie, sporadycznie podaję młodemu sab simpex. Na kolkę u Maćka rewelacyjnie sprawdzają się spacery, ale nie w wózku a w foteliku samochodowym - chyba to podkurczenie nóżek dobrze mu robi. Powodzenia za ladą i dużo Klientów!
pożyczają od dawna, też maja kartę :-) u nas jest taka fajna biblioteka bez barier, że i wózkiem można podjechać i kącik dla dzieci jest i toaleta itp. także jestem zadowolona.
Poszlysmy do domu ogladac baje. Kosta takie malusie oczka miala i trzec je zaczela. Przytulam ja, a ta cala rozpalona. Oczywiscie nie mam pojecia gdzie starzy termometr trzymaja, ale mala z pewnoscia miala podwyzszona temperature. Dalam jej cos na zbicie. Mloda poogladala bajki i powiedziala, ze chce spac. Zasnela w dwie minuty, co sie jej nie zdarza... Patrze na jej cialko, a ono cale pokryte gesia skorka, a plecki gorace. Termometr pokojowy wskazuje, ze jest 28 stopni w pomieszczeniu...
ma ponad 38 stopni goraczki...