Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Przekazuję pozdrowiena od Kittek i Gosieńki :-) Dziewczyny są u Gosieńki i są odcięte od netu i zasięgu... Kittek żeby chwilkę pogadać wyszła gdzieś na sad i dreptała z miejsca na miejsce bo się zasięg gubił...
mnie ręce bolą niemiłosiernie bo się wczoraj z mężem na siatkówkę wybraliśmy... matko jak ja dawno nie grałam ledwo rękami ruszam...
uciekam bo nie daję rady pisać...
Zielona skoro Tomek byl z Ilawy i w dodatku Lewandowski (to tez moje panienskie nazwisko)to ja wiem o kogo Chodzi, Slyszalam wcześniej o jego sukcesach. Dzis nasza lokalna gazeta wychodzi, pewnie o Nim napisza.
Ja sie tylko witam, problemow u nas ciag dalszy, z Ola generalnie ok ale cos ja ugryzło i niegrzeczna sie zrobila a do tego bardzo nieostrożna, jeszcze kilka nowych problemow doszlo, wczoraj nawet u psychologa sie zdolowalam, nie wytrzymalam i normalnie peklam, poryczalam sie...
Zapas sil mi sie konczy, naprawdę...
Nie chce smecic, wiec Pozdrawiam Was wszystkie i Uciekam
Cześć Dziewczyny.
Czytałam co u Was ale z pisaniem ciężko. Jutro wyjeżdzamy na 4 dni do teściowej a potem już siedze na doopie więc bede z Wami znów codzinnie. Do kompa udalo sie jakos dostac ale latwo nie bylo. Byłam wczoraj u ginki i teraz znó bede wdzięczna za kciuki przykazanie na najblizsze 2 tyg- nie chodzić nie biegać i czekamy zobaczymy co z tego bedzie. Poza tym wszystko po staremu.
Pozdrawiam Was ciepło wszystkie i do napisania po weekendzie.
Marta tulam.
Ja też nie bedę smęcić, dziś echo serca. Logopedę musiałam odwołać.
Pogoda mnie dobija a raczej moje kości. Do tego @... Jeszcze trochę i mam nadzieję odpocząć.
Miłego dnia.
Witam i zaraz uciekam
Jedziemy do teściów na noc bo w piątek jadą nad morze i chcieli zobaczyć jeszcze Alusię przed wyjazdem.
Zresztą dzisiaj dzień zadumy, więc nawet się nie chce pisać.
My wróciliśmy z budowy, wkurzyłam się, bo przeprowadzka się o miesiąc opóźni. Najpierw im czegoś do podłogówki brakowało, teraz podłogówka gotowa to znów przez pogodę tynki nie schną, wylewek jeszcze nie ma a wg planu powinny już od 10dni być, ehh..