reklama

Kwietniówki 2010!!!

hej dziewczyny,
jestem u rodziców i mam problem z netem, mam nadzieję, że uda mi się coś naskrobać.

Marta trzymaj się dzielnie, jesteśmy z tobą!
Ella kciuki zaciśnięte.
Elvie chyba nie spodziewałaś się, że obejdzie się bez opóźnień? spodziewaj się jeszcze kilku miesięcy. Tak to jest jak budowa w toku. to nie schnie, to jeszcze coś nie pójdzie zgodnie z planem. Trzymam kciuki, żeby jednak opóźnienia były minimalne!
Brawa dla wiśniowych potworków! u nas wygląda to tak, że M. wkłada całą do buzi i całą wypluwa. Z czereśniami było podobnie, na nic zdają się tłumaczenia, że trzeba owoc przegryźć.

Dziewczyny mam pytanko, czy mierzyłyście sobie tętno w ciąży? ja od wczoraj mam tętno podwyższone i nie wie co mam robić. Ciśnienie jest ok, to wyskoczyło to tętno. Jeszcze mam pecha, bo mój lekarz jest na urlopie.

reklama
Gosia- ja miałam dobre tętno, może pogoda na Ciebie tak zadziałała, bo ciśnienie jest parszywe... najważniejsze, że ciśnienie masz OK. Ale jakby tetno nadal było podwyższone, to "dorwij" swojego gina :-)

Dzisiaj znowu fronty na niebie "latają"...

Aniam- jakby mój angielski znał to zapewne najczęściej leciałby klasyczną Metalliką :laugh2: na razie tylko sobie z bratem po chacie pogują :laugh2:

O o muzyce jakiej dzieciaki "sluchają" :-D
mojemu J. to raczej słoń na ucho na razie nadepnął ale to może i dobrze ;-) bo by metalikę, Pink Floydów, Nightwisha, Evanescene itp. śpiewał :-D a angielskiego troche juz zna i czasem coś tam podśpiewuje fałszywie...tyle że matka nie wie co :-D;-):zawstydzona/y:

Ehhh dzień jakiś parszywy bo A. wrócił z pracy jakiś nie tentego. Jak chciałam go przytulić, i generalnie wydobyć delikatnie z niego czy coś się stało to fuknął na mnie jak kot na psa :-( i nie odzywa się do mnie...tyle co musi... nie powiem dotknęło mnie to do żywego bo nigdy tak nie robił....

Wróciłam do domu, bo zaczęłam się bać tego mojego tętna i spadło, trzyma się normy. Zauważyłam, że chwyta mnie rano, później się już normuje.
Muszę dorwać tego mojego gina. Aniez może masz rację, że to pogoda sprawia, ze się tak czuję.

Aga, a mówią, że to kobiety przed okresem wariują, widać nie tylko:szok:

cześć dziewczyny padam na buźkę po urlopie na biurku sterty a w domu nie lepiej nie ogarniam tego mam nadzieję że w przyszłym tygodniu trochę się unormuje.:wściekła/y:

Aniam spóźnione ale szczere STO LAT !!!!!!

elvi teksty Lenki powalają mnie na kolana masz wygadaną córę nie mogę się doczekać kiedy mój zacznie w końcu mówić w zrozumiałym języku:-pCo do prasowanka ostatnio mam z tym spokój bo mój mąż mnie w tym wyręcza

Gosia historia o golasku biegającym po hurtowni boska - dobrze że mój jeszcze nie umie się sam rozbierać:-D

Zielona sytuacji z małżem nie zazdroszczę ale o co chodzi z tą świńską nogą?:szok: super łóżeczko

aniez sama bym chciała zobaczyć cię w rozmiarze XXL pamiętam twoje zdjęcia a na nich super laskę:-) czemu ja tak nie potrafię pozbyć się zbędnego balastu mimo prób nie wiem od marca ledwo 8 kg udało mi się pokonać:wściekła/y:.

mamusiu
współczuję zdrówka dla małej

marta trzymaj się jesteś dzielną kobietką

Ostatnia edycja:
Baska, 8 kg od marca to piekny wynik. Toz to ponad 2 miesiecznie...
A o swinskiej nodze opowiadac nalezy przy drinku, coby wszyscy byli w stanie siegnac odpowiedniego poziomu absurdu ;-)

Witam i my

U nas powoli stabilizuje sie kupilismy wkoncu auto i to jeszcze nowsze i lepsze niz nam sie udalo, przed nami najgorsze rejestracja w wydziae komunikacji termin na czwartek i jak juz to przejdziemy bedzie super bo nie skomentuje naszych pan w wydziale, ktore sa lepsze od przysieglego.

Wracam powoli, nienadrobie wszystkiego ale zmykam czytac...
Zielona mam nadzieje sie wybrac do Ciebie w przyszlym tygodniu :-)

O to może Iza o świńskiej nodze usłyszy .

Kiedy do cholery będzie ciepło co . ? Pytam się no kiedy ?

Agnieszka - powiedz A żeby sobie focha w buty wsadził będzie wyższy . :no:

Gosieńka i KIttek bawcie się dobrze .

Aniez - SZymek zna jeszcze koko euro spoko ? skąd nie wiem :no:

reklama
Agnieszka nie lam sie... foch A.przejdzie :)

Basia jakie NIE MOGE SCHUDNAC??? Kobieto 8 kg od marca to piekny wynik! 3mam kciuki za jeszcze lepszy i obys szybko osiagnela cel :)

Elvie oby dobrze zrobili... ja tam wole dobrze ale z obsuwa, niz fuszerke na czas :)

Aniam jak to skad zna? Z katowni :P

Polazlam po stroj kupilam bielizne... ktos cos z tego rozumie... bo moj slubny nic a nic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry