Hej dziewczyny!
Zaznaczam,ze gdzies mi polskie znaki wcielo
My z Gosienka owszem zagladamy do was,ale z pisaniem juz gorzej bo grafik mamy intensywny. W ciagu czterech dni zrobilysmy prawie 2000km.
Do Dorotki niestety nie udalo sie nam pojechac ze wzgledow logistycznych, planowalysmy nawiedzic Age w Rybniku aby przystanek zrobic na trasie, ale plany sie pokzyzowaly z autem Gosi i ospa Jasia.
No nic, bedzie jeszcze okazja (mam nadzieje),a Gosienka i tak sie wybiera do Dorotki w te wakacje.
Wrockowe spotkanie udane, dziekujemy dziewczyny! Fajnie bylo sie spotkac,pogon za stonka tez miala swoje uroki. Zobaczylysmy jak rozne sa nasze smerfy, ale tez jak fajnie sie razem bawia.
Gosienka nie narzekala i smieje mi sie tu,ze czworka szogonow z mega powerem jej nie straszna

Co do spotkan to uwazam,ze przy niepewnej pogodzie to miejsce bylo ok, nie sadze aby dzieci wytrzymaly tyle czasu co w tym malpim gaju niz w innym lokalu (jak to Aniez napisala 'specjalistycznym').
Tak w ogole to nie wazne gdzie,ale waznie z kim

Teraz czas aby gory przyjechaly nad morze,hehe
Witamy tym razem z Koszalina. Dzis w nocy dotarlismy, wesolo bylo, oj wesolo

Animacje byly, lody przed polnoca tez, S jechal jak rajdowiec wiec dwa absy musialy go z tylu hamowac. Dziewczyny podzielily droge po rowno na sen, spiewanie, wkurzanie mamusiek i przytulanki. Chlopcy byli grzeczni i tylko bar kanapkowy byl priorytetem.
Sebcio spi, my z Gosia winko pijemy (winko pilnujemy aby sie nie wylalo na lapka

, T. nam cos marudzi imarzy mu sie trojkacik.
Dzis z Gosia zrobilysmy napad na sklep. Moda prosto z Paryza, kiecki sobie swietne kupilysmy za grosze bo babka u nas otworzyla ekskluzywny second hand, gdzie sa czesciowo uzywane ubrania i dodatki, a czesciowo nowki funkiel i to takich firm,ze bysmy fortune musialy wydac jakbysmy nowe sobie chcialy kupic.
Gosia kupila sobie okulary przeciwsloneczne Calvina Kleina za mega kwote 79zl (oryginalne na bank), mi sie podobaly Herrery i Ray Bana.
Ja kupilam kiecke River Island i Wallisa, kazda za 30zl (w tym jedna nowa). Mam wrazenie,ze jak na takie rzeczy to ceny sa na razie niskie tylko na zachete,ale poki jest okazja to bede korzystac. Rewelka, jak bedziecie w okolicy to polecam

))
Jutro jedziemy na plaze do Darlowka i Gosienka sie smieje abyscie trzymaly kciuki aby slonko swiecilo i sobie chociaz jedno ramie opalila bo z pogoda u nas kiepsko. Fakt, dzis nie padalo,ale temperatura nie powala, cale 15st, w porywach do 18tu.
3majcie sie cieplutko i przeslijcie nam troche ciepelka. Kurcze nie wylatuje ktoras do tropikow aby pchnac sloneczko kurierem nad polskie morze?
Buziaki!