Hejka!U nas weekend imprezowy był, dwie imprezy urodzinowe robiłam, super było. Maja największą frajdę miała, talerzyki rozkładała, świeczki ze mną zdmuchiwała. Powiedziałam jej, że też może sobie pomyśleć życzenie- powiedziała: Chcę abyśmy byli szczęśliwi i się kochali.Jutro ran wyjeżdżamy z Mają do Gosieńki, trzymajcie kciuki aby mój szogunek był dzielny- będziemy ok. 11 godzin w podróży.Zdążyłam troszkę nadrobić, ale niewiele. Porządki przed chwilą skończyłam robić z TIsabela udanego odpustu, u nas tej tradycji nie było w ogóle, ale pamiętam wieeelkie obwarzanki z odpustów u babci pod Płockiem Aniez materacyk dla chłopców, kołderkę i podusie dziś przywiozłam więc sypialnię będziecie mieli przygotowaną na przyszły weekend Monia ja w niedzielę zakotwiczę u Gosi, ale przed wyjazdem możemy się we Wrocku z dziewczynami na kawę umówić Elvie 3mam kciuki za udane spotkanie z liderkami!MamoPaulinki Twoja niunia jest przekochana, już się nie mogę doczekać jak ją poznam osobiście Aniam ty agentko- szkoda, że nie uda się wam do nas przyjechać Agnieszka oj wycieczki rowerowe też bardzo z Mają lubimy!Annaoj patrzę na twój suwaczek i w szoku jestem jak czas szybko minął, 8 miesiąc leci Gosieńko pilnuj aby pogoda została u was na cały tydzień taka ładna jak mówiłaś, że jest Basen gotowy, to tym bardziej pogoda się przyda!Zmykam, jeszcze film chcemy z T. dokończyć, bo nas naszło na nocne kino i codziennie coś oglądamy.PS. Smutno mi bo dowiedziałam się, że moją psiapsiółkę mąż zdradzał- normalnie się we mnie gotuje, grrr.