Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
...jakoś się przyzwyczaiłam....Aniez, mozliwe, ze fajne. Tyle, ze nie w przypadku Kostki. Ona potrzebuje grupy rowniesniczej.kontakt z dziećmi ważny, w sumie ten system podobny do naszego, tylko u nas dofinansowania to nowość. Ale dużo zmieniły, szczególnie w wypadku dostępności do żłobków. Dla dzieci ważna jest praca i przebywanie w grupie rówieśniczej, dla 4-5 latków z moich obserwacji ma to w ogóle znaczenie kluczowe, zaś do pewnego etapu fajne jest "przemieszanie" dzieci w różnym wieku, o ile opiekunowie dają radę, bo ja bym się takiej pracy nie podjęła.
Monia, ja sie nie znam, ale jaki sens ma wycinanie blizn, skoro odrastaja? Powtarzam, nie znam sie ;-)więc czekam aż już się nie wyprostuję, wtedy pójdę wyciąć![]()
Dzieci ok, Maciek długo spał, więc różnie ze spaniem o 19.30 może być, ale mam nadzieję, że ciotki nie wymęczą zbytnio;-)
Monia, ja sie nie znam, ale jaki sens ma wycinanie blizn, skoro odrastaja? Powtarzam, nie znam sie ;-)
;-)