Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nie umiem i nigdy się nie nauczę, robi to za mnie pan Zdzisiu, on też całe je obrabia ja tylko pomagam mu skubać
Niestety tak to już jest że jak ktoś chce jeść mięcho to ktoś inny musi je zabić.
ludzie się chyba przekonują że lepiej trochę więcej zapłacić i zjeść coś naprawdę dobrego i zdrowego niż wymoczonych, nafaszerowanych antybiotykami kuraków które w smaku kurczaka wcale nie przypominają. Ja się cieszę bo pracy przy tym nie jest aż tak dużo a zawsze jakiś grosik wpadnie 
my podawaliśmy lek z monte albo danio.Trzymaj się 

o 13:30 odbieram całą trójcę ze szkoły, potem szybko do Rio na 14 lekcja gitary , o 15 wracamy busem do Sokołowca bo o 15:45 Emilo ma szkółkę piłkarską tak więc wtorkowy szał ciał ;-)
Plusy i minusy posiadania niani wypisałam i jest kilka ponad klub malucha, co nie zmienia faktu, że Maciek od listopada będzie do klubu jednak chodził. Sporo też się zmieni jak już dostanę auto. Póki co nadal czekam, bo babka z leasingiem w kulki leci i już sam salon się wściekł i do jej dyrektora zadzwonił. Umowę mi generuje od rana, parodia jakaś. Jest pierwsza do wysyłki w kosmos i jeśli podjedzie dziś z tą umową to się nasłucha, wrrrrr