reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dzien dobry. Mala cos marudzi wiec poza nadrobieniem witam sie serdecznie i zdrowka zycze kazdej i kazdemu z Was duzych i malych bo widze ze to glowny temat rozmow. D U U U Z O Z D R O W I A ! ! !

Zielona w dalszym ciagu powodzenia w poszukiwaniach. Ja planuje po nowym roku ale czarno to widze :/

Elvie oby ta umowe szybko dalo sie zfinalizowac. Jak bedzie nowe autko to i humor lepszy :) i zdrowka dla dzieci!

Aniez szacun za zawiazanie sznorowki dla synka! Jest wyczyn dla malucha jak sie patrzy :)

Lece. Potem pediatra, Jula z przedszkola, spacer obiad....ufff..Milego dnia :)

reklama
Witam się tylko bo siedzę z Q w domku.
na 10.20 jade z nim do lekarza po skierowanie na badania. chciałam wziąć od razu próbki moczu i kału, ale oczywiście gnom wziął się zasikał, a potem nasikał do nocnika więc siki się nie nadawały do badania :eek: chciał zrobić kupke ale na chceniu się skończyło :-p najwyżej tatuś pobierze od niego próbki :-p

sonia to ja za dwa tygodnie będę nad Twoim niebem lecieć :-D bo będziemy z moim P z Modlina do Bristolu lecieć.

Izabela - zdrówka dla Tośki!

Gosieńko - oj Twoje brojlerki są przepyszne! strasznie zazdroszczę aniezowej, że ma możliwość stałej dostawy :-) w Wawie to chyba w Falenicy jest taki wiejski targ, gdzie mają takie dobre rzeczy. Nigdy tam nie byłam, a jakoś tym z bazarów pseudo wiejskim produktom nie ufam, bo słyszałam, że w wawie kupują jajka trójki ścierają wacikiem stemple, brudzą odchodami kurzymi i sprzedają trzy razy drożej jako wiejskie od kurki... :eek:
a co do książki... oj P nie narzeka ostatnio :-p ja też nie :-D

Ostatnia edycja:
Witam:)

Dzieciaki mimo choróbska spały całkiem nieźle. Teraz dom roznoszą, a Lena dorwała gwizdek od cioci Kittek i doprowadza matkę do szału;-) W dodatku skomentowała: "To mój gwizdek. Dała mi moja przyjaciółka Maja. Maja pszczółka." i zaczęła piosenkę o pszczółce wyśpiewywać:-)

Ella - podpisałam wczoraj, ale nawściekałam się strasznie, bo babka miała być na 19:30 a dotarła godzinę spóźniona, w trakcie mojej konferencji on-line:baffled: W dodatku zakręcona taka, że odniosłam wrażenie iż pierwszą umowę w życiu finalizuje.

Myślałam, że będzie wał pogodowy, a co prawda jest jakieś 8 i ma być 14, ale za to piękne słońce bardzo mnie pozytywnie znowu nastroiło i oby tak zostało :-)

Wczoraj przeoczyłam- Iza ja się nie dziwię, że jesteś padnięta po tej akcji z Tosią, też bym była. Zdrowia dla Tośki i generalnie zdrówka dla wszystkich chorusków.

Mi dzisiaj było szkoda Bartka, bo w tym tygodniu musi wcześniej wstawać, i dzisiaj musieliśmy przeprowadzić następujący dialog:
- Bartulek wstajemy...
- Nie chcę mamusiu... nie chcę (odwracając się na drugi boczek)
- Wiem kochanie... nie chcesz... ale musisz...

O 6:50 to było, a dla niego to ciemna noc... o 7:30 jak człapał do przedszkola nadal był zaspany, pomimo zjedzonego śniadania... nawet Kuba był zaspany, a położyłam ich o 19:45... przecież nie będę ich do łóżek o 19:00 upychać...

dzieńdoberek :-)

Przesyłam słoneczko wszystkim które nie mają :cool2:
Zagoniona dzisiaj jestem bo czekam na nową dostawę zwierząt ;-)
Tak więc na szybciutko odpisuję :tak:

Dzwoniłam przed chwilą do Isabeli i Tosia ma chorobę Bostońską :no: bida męczy się strasznie więc trzymajcie kciuki aby dziadostwo szybko odpuściło.

Aniez Bartuś z Helenką jak zawsze mogą sobie łapki podać bo ona też śpioch masakryczny i obudzić ją rano to naprawdę wyczyn ;-)

Nata masz rację, dobrze że masz lekarza któremu ufasz i tego się trzymaj, mnie wkurzają lekarze którzy na chybił trafił zapisują antybol :no: Zdrówka dla Julki

Elvie zdrówka dla dzieciaków

Kici tak jest zawsze że jak dzieciaki mają nasikać na zawołanie do pojemnika to się nie udaje :-) zapraszam latem do nas i wtedy mięcho dostaniesz :tak:

Ella zdrówka dla rodziny

Aniam mnie tez babki od jajek naciskają na produkcję serów ;-) ale gdzie ja tą krowę albo kozę mam ulokować :-D niby miejsca dużo ale jakoś nie chce mi się bawić w dojenie ( czyt, łapanie za cycki w celu wyciśnięcia mleka ) dla tych które nie wiedzą :-D no i to kolejne uwiązanie a mnie już teraz nosi aby gdzież wyjechać choć na parę dni .

Sonia &&&& za Kubę aby logopeda mu pomógł , najważniejsze że babka wam się spodobała:tak:

Kittek zdrówka dla Mai

Monia ty sklepu nie szukaj tylko za miesiąc szykuj się na moją wizytę, zamrażalnik opróżnij i już :tak:kawę mi D zaserwuje i przynajmniej sobie pogadamy :tak:przyjemne z pożytecznym będzie ;-)

Zielona &&&& za znalezienie pracy

Miłego dnia babeczki

nata - no to super, że w porę zareagowałaś. Ze mnie widocznie matka-gapa, bo Maciek drugi raz uszko chore ma i drugi raz zakończyło się antybiotykiem. Następnym razem z katarem już będę chyba do lekarza biec.

aniez - Lenę też z łóżka trzeba na siłę wyciągać jak do przedszkola ją o 7:15 budzimy, a teraz jak na zwolnieniu to cwaniara o 6:30 bez problemu wstaje.

Słonko piękne za oknem mamy, więc chyba się dzisiaj pokuszę o wymycie chociaż części tych okien;-) a Kamilę poproszę o pierogi ruskie i ze szpinakiem, bo za mną chodzą.

Właśnie wiem, że to dziadostwo czasem jest mylone z anginą, tak było właśnie u moich znajomych, ale po 1 dniu antybola pojawiły się wysypy i wylądowali na zakaźnym z diagnoza o bostonce.
W żłobku u Bartka też była swego czasu epidemia, ale nic nie złapał.

Elvie- u mnie w weekend Bartula też śpi, zazwyczaj do 8:00, w sumie może i dłużej by chłopak pospał, ale go Kuba budzi :P bo ten ranny ptaszek... po tatusiu zapewne :)

Gosieńka- Ty wiesz co możesz zrobić w weekend :-) a wizja krowy u Was mnie powaliła, ja Ci powiem, że może od razu idź na całość, bierz krowę i kozę, i rób agrowczasy :-)

reklama
Rzut beretem od Modlina, właśnie mi dzisiaj zaczęły po moim niebie latać:baffled:

Ta a było tak pięknie i blisko na okęcie :no: Południową rzut beretem teraz bo po co mam 90 km :wściekła/y::wściekła/y:

Gosieńka no właśnie miałam Ci to samo napisać może Ty powinnaś jakąś agroturystykę mieć . :tak:
Dzieci lubisz , zwierzaki też :-D A miastowe dzieci biedne nie wiedzą jak kura wygląda .

Ogarnęłam dzieciaków pokój , dobrze że ich nie ma , to mogłam spokojnie wywalać gruz :-D

Zdrówka dla Tosi . U nas w przedszkolu teraz panuje ten syf :wściekła/y: Oby mi żadne nie przyniosło .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry