reklama

Kwietniówki 2010!!!

Brrrrrrrrr jak zimno :no: u nas rano był 1 st. masakra normalnie :no:
Iza biedna Tosia! Niech cholerstwo szybko pójdzie precz!
Aniez szacun dla Kuby :tak: J. próbuje ale mu te uszka nie wychodzą :-p i się biedny wkurza ;-)
Aniam to teraz będziesz perfekcyjna pani domu ;-)
Sonia nie boisz się Olki puszczać autobusem?? Przecież ona ma dopiero 6 lat...Podziwiam :tak:
Maonka nie ma to jak fryzjer :-)
Elvie fajnie że to wyszło z jej inicjatywy :tak: a dla dzieciaków zdrówka!

Wczoraj miałam dzień intensywny ale dzięki temu mam trochę dzieciaki obkupione :-)(J. getry z H&M i czapka w Smyku, M. czapka i rękawiczki w H&M i bluzki na dł. rękaw z F&F) a dla siebie botki :-D
Dzisiaj w planie mam dokończyć ogarniać grządki ale to bliżej południa bo teraz pizga że masakra.
Miłego dnia!

reklama
Hej
kawy mi się chce a nie mam kiedy jej nawet zrobić, ale powoli ogarniam sytuację:cool2:
Aga ja bym chyba nawet Kuby nie puściła zwykłym autobusem a co dopiero moja kruszynkę, oni jeżdżą szkolnym, jest P. Bogusia bardzo sympatyczna opiekunka a do tego przystanek jest u nas we wjeździe więc jestem spokojna:tak:
Spadam śniadanko szykować bo bąki już się dopominają papu

Dobra, zaraz wrzucę

A my prezent od mikołaja mamy z głowy. Alicja o niczym innym nie mówi jak o Barbi syrence. Mamy ją w garści teraz, żeby dostać od mikołaja prezent musi być grzeczna, więc całe 2 miesiące będę mieć w domu aniołka :blink:

W ramach profilaktyki najadłam się dziś czosnku, dzieci dostają witaminę C + tran. Jutro wstawię Wam jeszcze herbatkę na przeziębienie, bo teraz nie chce mi się już wstać a wisi w kuchni na lodówce.

To lepiej ją kup , bo to zwykle serie na lato wypuszczane lalek :tak: że można wziąść do wodu itp . w zimę to niedobitki tylko w sklepach zostają . Chociaż na allegro coś tam mieć mogą .
Olka chce lalkę konika :no:

Sonia nie ma za co tych domków oni kilka mają . Jak za tą cenę , to jest całkiem fajny .

Agnieszka gruntowne pucowanie domu raczej mi nie grozi , dziś jadę do ikea , jutro do przyjaciółki do wawki , a w piątek mam fryzjera :-D

cześć wszystkim
wczoraj mnie nie było, a tu taka produkcja, że ledwo nadrobiłam.
B wczoraj na szkoleniu, więc dzieciaki musiałam poodbierać, na szczęście Igor wczoraj miał zuchy, więc nie musiałam gnać na złamanie karku.
Dzisiaj idę na obiad do teściów, więc mam luuz, to lubię:-) Mam w planie iść na nogach, zobaczymy czy dam radę, szczególnie, że z Igorem. Trzeba się w końcu za siebie wziąć, a diet nie lubię, więc tylko ruch wchodzi w grę.
Annaoj ja jestem za! Możesz wpadać :tak: A co do piersi Gosi ;-):-D to nie ma problemu możemy A. wysłać :-) :tak: tylko daj znać :tak: a na kawę też zapraszam :tak:
Agnieszka my tak blisko siebie mieszkamy, że tak naprawdę to wstyd, że jeszcze się nie spotkałyśmy.
Aniez gratki dla Kubusia. U nas w tym temacie jęki niestety:baffled:, wiąże, ale ile się namarudzi:dry:

aniez - a my codziennie myjemy, jakoś nam to w krew weszło. Poza tym Maciek po kąpieli się wycisza i lepiej śpi. 3 razy w życiu kąpany nie był i wówczas się ciągle wybudzał jakby nie kumał, że noc jest. Dolewamy im emolium do wody, więc atopowa skóra Leny specjalnie jakoś nie cierpi. Włosy to myjemy raz w tygodniu, bo oni nie znoszą tego robić, więc jeśli nic się nie wydarzy to tylko końcówki młodej płuczemy. Na głowie jej się jakoś żółty taki niby łupież pojawił i dostała dziś na to szampon, ale mamy zacząć terapię dopiero jak wyzdrowieje. Ma też takie przebarwienie na nodze jakby bielactwo, ale lekarka dała nam na to maść, którą mamy smarować przez 2 tygodnie i po 3 miesiącach pigment powinien się wyrównać, a jak nie to dylamy do dermatologa.
Elvie daj znać co to za maść. My drugi rok po lecie walczyliśmy, w tym roku po przeróżnych specyfikach jakby mniej tych odbarwień, ale nadal są.
Iza zdrówka dla Tosi, bidulka.
Kici trzymam kciuki.
Anna w takim razie na wiosnę ciocia gosienka wyhoduje coś specjalnie dla Wiktorka ;-)
pięknie z góry dziękujemy.
To jak w końcu uda mi się do Ciebie dotrzeć jest szansa na wieczór z szantami:-)
Kittek zdrówka dla Majeczki.
Zielona kciuki trzymam.
Aniam zdrówka

dobra nie pamiętam więcej

Hello,
Wyniki sików Q są... hmm... generalnie dobre, ale... ma bardzo niski ciężar właściwy moczu bo 1004 :eek: no ale on pije jakieś 2l wody dziennie... musze powtórzyć badania i wziąć go na sucho. Myślę, że to właśnie wida za dużej ilości płynów, ale i tak wole powtórzyć.

Maonka - ciepły guzik to po prostu guzik przy drzwiach do samodzielnego otwierania drzwi. latem jak działa klima kierowca nie otwiera sam wszystkich drzwi tylko pasażerowie sami wysiadając/wsiadając naciskają aby drzwi się otworzyły a chłodek nie uciekł. Analogicznie zimą jak grzeją aby ciepełko nie uciekawo wszystkimi drzwiami jak wsiada tylko kilka osób.

Gosienko - będę miała na uwadze zaproszenie :-)

Kici- powtórz badanie, ale jak inne parametry w normie, to nie jest źle :-)

Jak nasze chorowitki? My jutro mamy zdjęcia w przedszkolu i na szczęści obie moje sztuki zdrowe :-) także super.

Sonia- ja sobie zwizualizowałam minę Oli :-) dzieci w takich sytuacjach, jak mogą komuś zagrać na nosie, to robią to od razu :-)

Maonka- Aniam ma rację, kupuj syrenkę :-)

Gosieńka- no to Emil już prawie dorosły, nie :-D jak tam plany na weekend :-p

Anna oj- Ja tam jestem niedowiarkiem, Ty szczupła w ciąży byłaś, więc wątpię, żeby Ci dużo do zrzucenia zostało :) i brawa dla Igora, za szykowanie się :-)

Postanowiłam iść do kina, przyjaciółka jakieś bilety zamówiła, nawet nie wiem na co idę, ale muszę skorzystać, że chłop w domu i dzieci odbierze :P więc mi rybka, co grają :-)

Dzieki babeczki za kciuki. Nie poddaje sie i wysylam cv wszedzie. Juz mnie chyba z nazwiska cala Ottawa zna. ;-)
Poza tym pogoda cudna. Cieplutko - troche ponad 20°, sloneczko swieci, kolory takie, ze czasem dech w piersi zapiera.
Szkoda, ze glowa mnie troche boli, bo bym popoludnie z Kostka w jakims parku spedzila, ale najwyzej jutro albo pojutrze na caly dzien wybedziemy. Zdjecia porobimy, nawachamy sie tych jesiennych zapachow... Dzis zabiore Konstancje do biblioteki, to ona sie pobawi, a ja poczytam w spokoju :tak:

reklama
cześć dziewczyny

wreszcie wracam do życia, mąż właśnie pojechał zawieźć moją mamę na autobus do domu - na miejsce dojedzie ok 1 w nocy ale tak chciała cóż. Wiktor już w porządku wszystko minęło .
Dzisiaj byliśmy już na zajęciach z SI i mały po raz pierwszy od dłuższego czasu nie płakał w trakcie zajęć. W pracy zap* dalej ale najważniejsze że Wiktor zdrowy.

kcici
mam nadzieję że z babcią już lepiej super że Q ładnie chodzi do przedszkola

ella
no cóż zdrówka dla całej rodzinki, niestety zaczął się właśnie sezon chorobowy trzeba to przetrzymać:no:

elvi zdrówka dla dzieciaczków. Kciuki &&&za sfinalizowanie umowy.
Super że tak fajnie udało ci się dogadać z Kamilą

Aniez brawa dla Kuby małego pomocnika:-) Pewnie że trzeba korzystać jak jest opiekunka do dzieci:-) mi też się marzy gdzieś wyjść i rozerwać ale nic z tego

Isabela
zdrówka dla Tosi u nas też było bardzo ciężko od środy do niedzieli nie chciał nic jeść ani pić i ciągle płakał w pewnym momencie sama już chciałam usiąść z nim i płakać

zielona
owocnych poszukiwań oby coś w końcu trafiło się sensownego

gosienko ty mrówko pracowita . Ja trochę odpoczęłam bo mama poprasowała mi wszystko obiad ugotowany pod nos podstawiła zajęła wnusiem czego chcieć więcej:-)

Kittek
zdrówka dla Majeczki

Aniam
my właśnie wyszliśmy z tej choroby bostońskiej niestety ten syf jest wysoce zakaźny trzymam kciuki aby nic się u was nie wykluło, bo to niestety bardzo bolesna choroba

nata zdrówka dla Julki

maonka fajnie że Ali podobają się te zajęcia taneczne. Ja też wczoraj poszłam sobie do fryzjera i przy okazji zrobiłam henną brwi i rzęsy bo mam jasną bardzo oprawę oczu a większość tuszów do rzęs mnie uczula.

monia zdrówka dla Hani

Jejku wy już o prezentach na Mikołaja rozprawiacie szok !!! ja jeszcze nawet o tym nie myślę ale zobaczymy widziałam fajną kolejkę drewnianą zobaczę i zastanowię się ale jeszcze mam czas:-D

Na razie to będę musiała gdzieś z końcem miesiąca kupić kozaczki i kurteczkę zimową dla Wiktora

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry