Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

sąsiad zaciekle szyby skrobie a ja w domu ciepłą kawę piję i nawet mam już ogień zrobiony.Dzieciaki do szkoły odstawione tak więc wchodzę w rytm
jeszcze tylko zwierzyniec czeka , ale to po kawie ;-)
Ja dzisiaj też do ogrodu idę bo orzechy są do pozbierania i liści pełno orzechowych
plus jabłka na mnie czekają 
u nas nawet dzieci przedszkolne z pobliskich wiosek jeżdżą bo są rodzice którzy samochodu nie mają .U nas też jest super opiekunka 
w takim razie czekam na kolejne wyniki i &&&& aby wszystko było ok.
plus moje nowe kilkudniowe dzieci wymagają ciągłej opieki a to czy nie za ciepło czy woda jest itp ;-) a S w domu gościem , pogoda jest to szaleje w polu ;-)Smutno mi bo już się nastawiłam :-(
Nie martw się ja też jeszcze nawet o prezentach nie pomyślałam zresztą to dopiero październik;-) więc czas mamy 
Helence też zdarzają się takie dni że jest mega marudna i ewidentnie widać że jest zmęczona przedszkolem, wczesnym wstawanie i wszystko ją wkurza z kijem nie podchodź ;-)
Ledwo początek października. Dzieciakom dzisiaj kurtki zimowe daliśmy, bo rano zimnica taka. Chciałabym się do miasta wybrać spacerkiem, ale nie wiem w co Wiktora ubrać

nabyłam podobne do tych Katalog: Ona / Jennifer&Jennifer / 317652 niestety mojego modelu nie widze w kadalogu
a kosztowały 100zl :-)
a na pocieszenie ci powiem że u nas też dzisiaj był przymrozek...-3
a w dzień niewiele lepiej...6-8st.... paranoja...