Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aniam ja bardzo sobie cenię małe klasy w szkole, ale wiadomo w dużych miastach pewnych rzeczy się nie przeskoczy. Najbardziej się boję jak Emil i Mateusz z tych swoich małych klas trafią to gimnazjum gdzie jest zbieranina dzieci z wszystkich wiosek i w klasie po 30 dzieci![]()

Pocieszę Cię, że to już bliżej niż dalej
Całe szczęście wymyśliłam sobie w zamian malowanie i lekkie przemeblowanie pokoju dziewczynek. Dzięki temu siedzę i oglądam inspiracje :-) A jest co oglądać :-)

Najważniejsze, że mamy to już za sobą, teraz tylko 2 tygodnie nerwówki w oczekiwaniu na wyniki.ja też bym pojechała, dlatego wściekle mu zazdroszczę;-)Annoaj, zazdroszczę małżonowi, też bym pojechała w nieznane na parę dni.
mój B też dyslektyk;-)Prawdopodobnie jest dyslektykiem, ale to mam w nosie, z dwóch co osobiście znam jeden ma doktorat, a drugi własną firmę, bardzo dobrze prosperującą, więc też nie głupi ;-) ma mocniejsze lewe oko lewą nogę i prawą rękę, ale z tym też da się żyć, psycholog uważa, że dzięki temu wytworzy więcej połączeń neuronowych, no... to się napisałam.
Bartuś. do Kubusia "A lubisz kobiety, Kuba? Bo ja lubię tylko dziewczyny!"... no... to było głębokie hahahahaha