reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
enif - Witamy

Kici - nie wiem czy pisałam - Gratki

byłam dzisiaj z Julką u lekarza (w nocy pojawił się duszący kaszel) - osłuchowo czysto, ale do końca tygodnia w domu - możemy chodzić na spacery.
Ja od dwóch tygodni walczę z katarem - walczę dosłownie.

U nas totalny pogrom :no: M. dzisiaj poległ. Ma 39 st. Na jutro do lekarza już umówieni jesteśmy. Ja też mam wirusa jakiegoś i jestem po wizycie u lekarza...

Enif witaj i powtórzę za dziewczynami napisz nam coś więcej o sobie i dziecku :-)

Witam wieczorowa porą :) Szczęśliwa, bo jutro wreszcie M. odbiera swoje auto i ja moje odzyskam, co po miesiącu bez jest naprawdę świętem:) Czeka nas zatem wyprawa do Rio, ale sami bez dzieci jedziemy. Z tymi choróbskami faktycznie jakiś pogrom. Zdrówka dla potrzebujących! Moje póki co zdrowe, Maciek lekki katar ma, ale na tyle wodnisty, że może oddychać swobodnie, więc śpi ok chociaż pobudki o 6:15 zaczął nam fundować od kilku dni. Zmobilizowałam się i zrobiłam foty dzieciowych pokoików, więc zaraz wrzucę. Miłego wieczorku! Mnie jeszcze spacer z psem czeka.

nata - na ten katar spróbuj sól emską. Możesz po niej nawet flegmą zwymiotować, ale katar pójdzie precz bardzo szybko. Kosztuje ok.8zł i jest bez recepty.

witajcie

ostatnio czasu brak na wszystko. Byliśmy wczoraj w OWI na Pilickiej u psychiatry no i mamy diagnozę tak jak się spodziewaliśmy " całościowe zaburzenia ze spektrum autyzmu". We wtorek mam umówioną wizytę w PPP w Wołominie - składamy dokumenty do orzeczenia o wczesne wspomaganie oraz o potrzebie specjalnego kształcenia

We wtorek zabrałam małego na kulki wyszalał się jak zwykle :-D ledwie dało się go stamtąd wyciągnąć

Jutro też będzie wesoło bo wymieniają nam panowie okno:rofl2:

maonka jak tam remont? wrzuć foty jak skończycie - zdrówka dla ciebie

Agnieszka zdrówka dla chłopaków i dla ciebie

elvi
Lenka została lakieromaniaczką i paznokcie codziennie na inny kolor chce malować
widać że dziewczynka, mała dama ci rośnie :-)
Co do diety nie widzę półki co wskazań stwierdziłam że najpierw w przyszłym miesiącu po wypłacie zrobimy panel pokarmowy (alergie ) i wtedy zobaczymy co dalej ale jak na razie nic nie ruszam i dalej po prostu zachęcam do jedzenia innych rzeczy

Trzymam kciuki za przedszkole dla Maciusia &&&

kici gratuluję pomyślnego rozwiązania sprawy dla ciebie

Aniam no nieźle dajesz sobie w kość:-D ja też tak chce ale jak zwykle motywacja i czas leży u mnie na dnie - może kiedyś jak mały podrośnie

kitek dużo zdrówka dla ciebie kobietko nich w końcu to choróbsko da ci spokój. Dobrze że echo serca w porządku, trzymaj się kobietko i szybko nam tu zdrowiej

mamusiu zdrówka dla Natalki

nata zdrówka dla was

enif witaj napisz więcej o sobie

Ostatnia edycja:
Witam:) Od rana latam z motorkiem w tyłku, obiad właśnie kończę robić i o 11.00 wyjeżdżamy do Rio. Lencia jakaś smutna dzisiaj była i chciała, abym to ja ją do przedszkola wiozła, ale miałam mokre włosy i pojechała z tatą. Zadzwonię zaraz do wychowawczyni zapytać czy się rozkręciła, bo mi to w głowie siedzi :( basiu - trzymaj się kochana i powodzenia w papierologii - obyś wszystko sprawnie załatwiła. Miłego dnia!

witam sie popoludniowo.
Bylam wczoraj na kontroli i juz wiem skad moje ostatnie niedostatki energii - znowu mam anemie:-(jak dolozyc do tego spadki cisnienia (dzis przed poludniem mialam 86/54) to nic dziwnego ze czuje sie tak jakbym od tygodnia nie spala:zawstydzona/y: ale juz niedlugo;-)

Basia, dobrze,że diagnozę macie :tak:

Kittek, biedna kobieto, trzymam kciuki zebys sie w koncu wykurowala:tak:

Agnieszka, jak chłopaki? i Ty?

Maonka, jak ogarne pokoj syna to wrzoce fotki, ale ciezko bedzie dopoki on do przedszkola nie chodzi, bo ma mega talent do balaganienia, ale alergie na sprzatanie:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie z placu boju a właściwie z domowego szpitala :no: M. Tak jak podejrzewaliśmy ma też wirusowe cholerstwo. Ja też bez poprawy lekarz orzekł wirus i sie kisimy :no: :wściekła/y: A. ma opiekę bo nie mam siły ogarnąć sienie a co dopiero dzieciaki, nie wspomnę o jedzeniu...

Zamykam bo już mnie oczy szczypią :-( : no:

Zdrówka dla wszystkich!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry