reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Agnieszka Aniezowa ma się bardzo dobrze :tak:

Gosieńko ja dziś chyba żadnego nie ruszę . BYłam z teściową na zakupach do remontu skoro tak tu remontowo .
I chyba mam dość .

Do tego się z rańca na trening funkcjonalny załapałam :no: dostałam w kość :-D:-D

Miłego dzionka u nas znowu pięknie i słonecznie i oby tak zostało :tak:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zwolnili go!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kici super!!!!!!!!!!!!!!!! To teraz mozesz spokojnie pracowac.
Tez mnie przeziebienie laplo. Isla kupiona ale z nosa zaczyna mi kapac. Zdecydowanie nie lubie.
Ale sie nachodzilismy z Leonem. Nogi mi wchodza wiecie gdzie. Wybor u nas zaden marketow budowlanych, bo tylko Nomi i Bricomarche, ale cos tam w koncu kupilam.
Elvie malowanie calego mieszkania. I zamieniamy sypialnie na wspolny pokoj dzieci, dopoki sa male. Bo w dotychczasowym dzieciecym pokoju jest strasznie malo miejsca.

kici - już Ci na fejsie pisałam, że bosko. Teraz nic tylko pracować i awansować. Zespół z pewnością będzie Cię nosił na rękach, więc warto było. maonka - o to spory remont. My oświetlenie do dzieciowego kupowaliśmy w ikei, ale M. je przerabiał. Jak się wreszcie jutro zmobilizuję to foty pokoju Leny i Maćka wrzucę. Teraz spadam kolację kończyć, bo po 20:00 gości mamy.

hejka!
do pracy mimo ambitnych planów nie dałam rady pojechać, czuję się fatalnie. pod lewym żebrem boli mnie przy każdym oddechu, do tego ciągle mam gorączkę. Byłam u lekarz i kazał do czwartku próbować zwalczyć wirusa bez leków, tylko, że u mnie to się ciągnie 3 tydzień i zdołowana chodzę bo naczytałam się o powikłaniach po grypie, a zwłaszcza o zapaleniu mięśnia sercowego. Jutro dla spokoju pojadę na ekg i echo serca. Nie wiem co się dzieje,tyle co ja w tym roku choruję to jakaś masakra.
Maja od czwartku chodzi do przedszkola, pani śmieje się, że z Alą są nierozłączne, skubane nawet miejsce do leżakowania wyprosiły obok siebie i tylko czekać aż pani je ponownie rozdzieli bo ponoć nie śpią tylko sobie oczka puszczają i coś tam sobie szeptają, agentki.

Basiu jak Wiktorek? Mam nadzieję, że to chwilowy bunt i teraz już ładnie współpracuje. My dorośli mamy czasami gorszy dzień, więc co się dzieciom dziwić. Głowa do góry, jeszcze cię nie raz pozytywnie zaskoczy:tak:

Maonka udanego i spokojnego remontu. Pochwal się efektem jak skończycie.

Nata zdrówka dla Julci :)
Gosieńko ale mi narobiłaś ochoty na grilla, mniam:tak: Muszę T namówić w weekend, oby tylko choróbsko odpuściło.
MamoPaulinki mam nadzieję, że u was wszystko dobrze. Siły dla ciebie:tak:

Mamusia jak pierwsza nocka bez tatusia do pomocy? Dzielna babka z ciebie, z pewnością poradziłaś sobie bez problemu:tak:

Aga jak Sebcio? Mam nadzieję, że lepiej. Zdrówka dla niego!

Annaoj jak sobie radzisz? Choróbsko ci do szczęścia niepotrzebne więc mam nadzieję, że obudziłaś się w lepszej formie. 3maj się dzielnie:tak:

Gosiu na wyrywanie ósemek zapraszam do nas. Ja wyrywałam dwie prywatnie właśnie. Trafiłam na niesamowitego dentystę, odstresował mnie, zagadał, nic nie bolało, skasował po 150zł za wyrwanie każdej. ściąganie szwów w cenie:-)
Isabela zdrówka dla Tosi, oby kaszel jej szybciutko odpuścił:tak: Taka pediatra to skarb

Agnieszka zdrówka dla ciebie i dla Janka. Na zatoki polecam ci ten sinus rinse, nie jest to fajne uczucie jak się płucze zatoki, ale faktycznie pomaga.

Kici suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper, domyśliłam się jak tylko zobaczyłam na fb, że świętujesz :)))

Aniam zazdraszczam ci tych treningów, ja kompletnie wypadłam. Wprawdzie w czwartek byłam, ale kondycja mi siadła bo chodzę przez choróbska bardzo nieregularnie. Za to zaległości książkowe nadrabiam. Przeczytałaś którąś z Koszałkowa?

Dobrej nocki, do jutra!

reklama
Kittek pierwsza nocka byla super za to dzisiaj jest masakra , zapalenie ucha u Natalki wrocilo i do tego wymiotuje przez okropny kaszel ktory ja meczy. Mammamia skad sie biora te cholerne chorobska? Zdrowka dla Ciebie dobrze ze zdecydowalas sie zrobic dodatkowe badania.
Kici super , sprawiedliwosc jednak istnieje!
Maonka jak tam remont? My tez zrezygnowalismy z sypialni oddajac ja dla Jasia
Elvie tez nie lubie spac z mokrymi wlosami, nie dosc ze poduszka mokra to i wlosy rano pogniecione i nie do ulozenia. Chetnie obejze fotki pokoikow.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry