witajcie
jak pięknie dzisiaj świeci słoneczko od razu lepsze samopoczucie:-).
Weekend uciekł nam nie wiadomo kiedy w niedzielę spędziliśmy cały dzień u teściów, mały super wybawił się z siostrzenicą męża a wczoraj byliśmy z mężem w OWI na rozmowie z psychiatrą ( mały był w przedszkolu).
Niestety wyszłam od niej z lekka zła bo babka strasznie mnie ciśnie na wprowadzenie diety bez glutenu, białka i kazeiny jako że mały ma selektywne jedzenie - tylko jak ja mu to zabiorę - to on mi padnie z głodu a nie zje niczego co nie jest w jego menu, a to by znaczyło że z tego co je to zostały by tylko chrupki kukurydziane
Samopoczucia mi wczoraj nie poprawili sąsiedzi z góry którzy urządzili z niedzieli na poniedziałek dzikie harce do 3 nad ranem - wrzaski piski co tylko można chcieć z głośną muzą w połączeniu

a 2 godziny spania to dla mnie trochę za mało na szczęście Wiktor spał i hałas go nie ruszał po tym jak wyskakał się z Amelią
mamoPaulinki wiesz dobrze że mała cię kocha ale dzieci mówią często rzeczy których nie myślą z przekory
Też jestem obolała, od dwóch dni nie mogę skręcić głowy w lewo
do tego kręgosłup wiec norma, a usiąść i siedzieć też nie umiem, bo posta piszę od godziny w międzyczasie odkurzyłam i pomyłam podłogi
współczuję ja tak miałam w zeszłym roku i musiałam iść na ustawienie kręgosłupa niestety.Mnie za to niestety od dłuższego czasu nie opuszcza ból głowy - jest mocniejszy lub słabszy ale jest, podejrzewam że znowu odcinek szyjny mi się rozjechał i będę musiała ustawić tylko na razie kasy brak
Też mam nadzieję że to tylko przejściowy kryzys i mały znowu zacznie współpracować.
Agnieszka czyli sezon na grilla otwarty
Czy ktoś mi może powiedzieć gdzie Aniezową wcięło??? Co się dzieje z nią?
podbijam pytanie czyżby też nas opuściła

gdzie jesteś kobieto, daj chociaż znak życia
onka super że Karola tak sobie dobrze radzi w przedszkolu
maonka trzymam kciuki za wyniki &&& ja też mam zamiar w przyszłym miesiącu małemu zrobić
kici ja też muszę się wziąć za rozliczenie i nie wiem jeszcze czy mi przysługuje bo nie sprawdzałam przepisów ale chyba czas się za to zabrać, dobrze że udało ci się dogadać z ex zawsze to jakieś dodatkowe pieniążki
Gosieńko
Pogoda u nas cudna, prace w ogrodzie pełną parą.S postanowił zrobić grilla z prawdziwego zdarzenia takiego z kamieni polnych i teraz duma nad projektem. Powinniśmy się na weekend majowy wyrobić
Trampolina już stoi dzieciaki wczoraj szalały
super pomysł jak w końcu uda mi się do was zawitać to go wypróbujemy
Isabela zdrówka dla Tosi
zielona bardzo nam będzie ciebie brakować , szkoda że zdecydowałaś się nas opuścić może kiedyś do nas wrócisz
aga2010 zdrówka dla małego
Annaoj , Kittek dużo zdrówka dla was dziewczyny
ella super że jest lepiej i niedosłuch się zmniejszył